Pariuri pe cartonase

Atunci cand plasezi pariuri pe cartonase ai foarte multe avantaje in comparatie cu alte tipuri de pariuri. Tocmai de aceea in acest articol iti voi da toate informatiile de care ai nevoie sa pariezi si tu pe cartonase.

Stiu ca foarte multi pariori prefera clasicele pariuri 1X2 si peste / sub 2.5 goluri. Totusi, atunci cand pariezi pe cartonase, poti evita foarte multe surprize. De asemenea, cotele oferite de multe case de pariuri sunt extrem de atractive.

Daca nu ai mai pariat pana acum pe cartonase, nu-ti fa nicio grija. In randurile de mai jos vei afla totul despre acest tip de pariu, care sunt casele de pariuri recomandate si ce avantaje ai cand pariezi pe cartonase.

Ce inseamna pariuri pe cartonase

Ce inseamna pariuri pe cartonase

Daca atunci cand pariezi peste 2.5 goluri (de exemplu) sunt importante golurile din meci, la pariurile pe cartonase (evident) sunt importante cartonasele.

In loc sa numeri golurile, in acest caz te va interesa numarul de cartonase din meci. Exista doua tipuri de pariuri pe cartonase:

  • total cartonase in meci
  • total cartonase o anumita echipa

Pe langa acestea o sa mai regasesti in oferta caselor de pariuri si ce jucator primeste un cartonas, daca se da sau nu cartonas rosu, echipa cu cele mai multe cartonase, etc.

Chiar si asa, cele mai populare pariuri pe cartonase sunt cele mentionate anterior. Iti recomand prima data sa le incerci pe acestea, pentru ca sunt mai usor de anticipat.

Atunci cand pariezi total cartonase in meci nu te intereseaza care echipa primeste cartonasele. Trebuie doar ca in meci sa se dea numarul de cartonase dorit de tine. O echipa poate sa nu primeasca niciun cartonas, iar cealalta sa primeasca 6.

Atunci cand pariezi total cartonase o anumita echipa, lucrurile se schimba. In acest caz este important sa numeri cartonasele pentru echipa pe care ai pariat. In acest caz nu te va mai interesa numarul de cartonase acordate in total.

Vrei un super BONUS?

Vrei bani GRATIS la pariuri? Vrei sa pariezi pe cea mai buna aplicatie de mobil?

Reguli pariuri pe cartonase

Reguli pariuri pe cartonase

Te rog sa citesti cu mare atentie aceste randuri. Sunt extrem de importante daca o sa alegi pariurile pe cartonase.

Regulile pariurilor pe cartonase sunt diferite la casele de pariuri stradale in comparatie cu cele online (in cele mai multe cazuri). Ce inseamna acest lucru?

La multe case de pariuri stradale o sa gasesti pariul peste X cartonase galbene. In schimb, la cele online o sa gasesti pariul peste X cartonase. Ai observat diferenta? Apropo, X este limita oferita de casele de pariuri.

Lipseste cuvantul galbene. Este foarte important acest aspect! De ce?

Cotele la cele doua pariuri o sa fie oarecum asemanatoare. In schimb, atunci cand pariezi online (adica peste X cartonase) ai un avantaj enorm!

Regulamentul cartonaselor (atunci cand pariezi online) este:

  • 1 cartonas galbene este considerat 1 cartonas
  • 1 cartonas rosu este considerat 2 cartonase
  • 1 cartonas galben + 1 cartonas galben (la acelasi jucator) se considera 3 cartonase

Practic atunci cand pariezi la casele de pariuri stradale care au in oferta peste X cartonase galbene, o sa pierzi cand un jucator primeste un cartonas rosu.

Subliniez ca acest aspect este extrem de important! Am experimentat si eu un moment cand am pariat offline, s-a dat cartonas rosu si. crezand ca e acelasi regulament, m-am bucurat ca am castigat pariul.

De fapt era pierdut pentru ca numarul de cartonase galbene era sub limita aleasa de mine. Daca pariam online, atunci pariul era castigator.

Case de pariuri online recomandate

Case de pariuri online recomandate

Desi in urma cu cativa ani numarul caselor de pariuri online care aveau in oferta pariuri pe cartonase era destul de mic, intre timp lucrurile au evoluat.

Mai mult decat atat, nu doar ca gasesti acest tip de pariu in oferta, ci exista si multe alte optiuni sa pariezi pe cartonase, inclusiv daca iti place sa pariezi live.

Atentie mare insa, deoarece sunt agentii de pariuri la care poti paria doar pre-meci, pe cand la unele si live. De asemenea, la unele nu poti sa folosesti functia de cash out.

Nu trebuie sa testezi tu toate casele de pariuri, pentru ca am facut noi asta pentru tine. Mai jos ti-am lasat (in ordinea preferintei noastre) care sunt cele mai bune optiuni cand vine vorba de pariuri pe cartonase.

De asemenea, daca nu ai cont la una din aceste case de pariuri, partea buna este ca primesti un bonus de bun venit la inregistrare. Da click pe link sa vezi ce bonus este valabil in acest moment.

Ratingul fiecarei case de pariuri nu se refera la acest tip de pariu, ci per total. Oricum, am lasat pentru fiecare si un link sa citesti mai multe despre respectiva agentie de pariuri.

PublicWin

L1172986W000768

PublicWin Pareri

MaxBet

L1160661W000651

MaxBet Pareri

Casa Pariurilor

L1160652W000306

Casa Pariurilor Pareri

WinBet

L1183150W000826

WinBet Pareri

Avantajele pariurilor pe cartonase

Avantajele pariurilor pe cartonase

Cu totii stim ca in fotbal sunt foarte multe surprize. Sunt favorite care au si cote de 1.15 la victorie si nu reusesc sa castige.

La fel si atunci cand pariezi pe goluri, mai ales in campionatele in care se marcheaza multe goluri. Cotele sunt chiar si de 1.30 la pariul peste 2.5 goluri, iar apoi te trezesti ca meciul se termina 0 la 0.

Toate aceste situatii le poti evita cand pariezi pe cartonase. Nu trebuie sa te mai stresezi cu ce echipa castiga sau cate goluri se marcheaza. Cartonase se pot da si daca echipa favorita conduce, dar si cand este condusa.

Totul tine de echipele care joaca, daca sunt agresive sau nu. De asemenea, un alt aspect important este arbitrul. Iti recomand site-ul SofaScore, pentru ca aici poti vedea care este arbitrul meciului si cate cartonase galbene da in medie pe meci.

Cotele la pariurile pe cartonase sunt foarte bune. Cea mai des intalnita linie este 5.5 cartonase. Cota la un asemenea pariu (in general) este de 1.83, iar sansele de reusita sunt foarte bune. Evident, daca faci o analiza in prealabil.

Nu trebuie sa pariezi fara sa verifici arbitrul, importanta meciului si daca echipele respective primesc sau nu constant cartonase (vezi cateva meciuri anterioare).