Pariuri pe cartonase

Pariurile pe cartonase sunt preferatele mele tipuri de pariuri pentru ca iti ofera extrem de multe avantaje. In acest articol iti voi spune totul despre pariuri pe cartonase si care sunt avantajele acestora.

Stiu ca foarte multi pariori prefera clasicele pariuri 1X2 si peste / sub 2.5 goluri. Insa atunci cand pariezi pe cartonase poti evita foarte multe surprize. Mai mult, cotele oferite de casele de pariuri sunt extrem de bune si profitabile.

Daca esti nu ai mai pariat pana acum pe cartonase, nu-i nimic! Te voi invata cum, unde si cand sa pariezi pe cartonase.

Ce inseamna pariuri pe cartonase

Ce inseamna pariuri pe cartonaseDaca atunci cand pariezi peste 2.5 goluri (de exemplu) sunt importante golurile din meci, la pariurile pe cartonase (evident) sunt importante cartonasele.

In loc sa numeri golurile, in acest caz te va interesa numarul de cartonase din meci. Exista doua tipuri mari de pariuri pe cartonase:

  • total cartonase in meci
  • total cartonase o anumita echipa

Pe langa acestea o sa mai regasesti in oferta caselor de pariuri si: ce jucator primeste un cartonas, daca se da sau nu cartonas rosu, echipa cu cele mai multe cartonase, etc. Insa cele mai comune si recomandate sunt cele de mai sus.

Atunci cand pariezi total cartonase in meci nu te intereseaza care echipa primeste cartonasele. Trebuie doar ca in meci sa se dea numarul de cartonase dorit de tine. O echipa poate sa nu primeasca niciun cartonas, iar cealalta sa primeasca 6.

Atunci cand pariezi total cartonase o anumita echipa, lucrurile se schimba. In acest caz este important sa numeri numarul de cartonase pentru echipa pe care ai pariat. In acest caz nu te va mai interesa numarul de cartonase acordate in total.

Regulile pariului pe cartonase

Te rog sa citesti cu mare atentie aceste randuri. Sunt extrem de importante daca o sa alegi pariurile pe cartonase.

Regulile pariurilor pe cartonase sunt diferite la casele de pariuri stradale in comparatie cu cele online. Ce inseamna acest lucru?

La casele de pariuri stradale o sa gasesti pariul peste X cartonase galbene. In schimb, la cele online o sa gasesti pariul peste X cartonase. Ai vazut diferenta? Apropo, X este limita oferita de casele de pariuri.

Lipseste cuvantul galbene. Este foarte important acest aspect! De ce?

Cotele la cele doua pariuri o sa fie cam egale. Poti sa verifici daca nu ma crezi. In schimb, atunci cand pariezi online (adica peste X cartonase) ai un avantaj ENORM!

Regulamentul cartonaselor galbene (atunci cand pariezi online) este:

  • 1 cartonas galbene este considerat 1 cartonas
  • 1 cartonas rosu este considerat 2 cartonase
  • 1 cartonas galben + 1 cartonas galben (la acelasi jucator) se considera 3 cartonase

Practic atunci cand pariezi la casele de pariuri stradale care au in oferta peste X cartonase galbene, o sa pierzi cand un jucator primeste un cartonas rosu.

Subliniez ca acest aspect este extrem de important! Am trait si eu un moment cand am pariat offline, s-a dat cartonas rosu si crezand ca e acelasi regulament, m-am bucurat ca am castigat pariul. De fapt era pierdut pentru ca numarul de cartonase galbene era sub limita aleasa de mine. Daca pariam online, atunci pariul era castigator.

Unde sa pariezi pe cartonase

Unde sa pariezi pe cartonase

Din start iti spun sa NU pariezi pe cartonase la casele de pariuri stradale. Ti-am explicat mai sus motivul.

Ai la dispozitie foarte multe case de pariuri autorizate (adica legale, cu licenta la ONJN) unde sa pariezi pe cartonase. Insa atentie, pentru ca nu toate ofera acest tip de pariuri.

Cele mai bune agentii de pariuri online pentru pariuri pe cartonase sunt:

1. Betano

Preferata mea este, fara doar si poate, Betano. Poti citi pareri despre Betano in acest articol. De ce aleg aceasta casa de pariuri?

Are marele avantaj ca pot paria pe cartonase atat pre-meci (inainte sa inceapa meciul), dar si live. Putine case de pariuri au aceasta optiune!

Este important sa poti paria si live pe cartonase, mai ales in situatiile in care te uiti la meci. Atunci poti observa ca se joaca mai tare sau ca o echipa incepe sa fragmenteze meciul. Prin urmare sansele ca arbitrul sa acorde cartonase cresc foarte mult.

De asemenea, la Betano ai multe optiuni pe cartonase. De la peste si sub cartonase, pana la cartonse pe jucator, echipa cu cele mai multe cartonase, etc.

[su_button url=”https://casepariurionline.ro/betano” target=”blank” style=”stroked” background=”#bd7202″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: mouse-pointer” rel=”nofollow”]Deschide cont AICI la Betano![/su_button][su_divider top=”no” style=”dotted”]

2. Unibet

A doua casa de pariuri in preferinta mea (la cartonase) este Unibet. Chiar in momentul scrierii acestui articol am un pariu deschis pe cartonase la Unibet.

Si aici poti paria pre-meci, dar si live. Singura problema este ca la pariurile live nu o sa gesesti optiunea de cartonase la toate meciurile. In general am observat ca este activa la meciurile importante din campionatele de top si cam la toate partidele din Premier League.

Aceste lucru este insa in acest moment. Probabil ca optiunea de cartonse la pariurile live se schimba constant. Daca doresti sa pariezi pre-meci, o poti face 100%, iar daca vrei sa pariezi si live, mai bine arunca o privire inainte.

[su_button url=”https://casepariurionline.ro/unibet” target=”blank” style=”stroked” background=”#10a100″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: mouse-pointer” rel=”nofollow”]Pariaza pe cartonase la Unibet![/su_button][su_divider top=”no” style=”dotted”]

3. Betfair

Nu stiu daca e corect sa pun Betfair pe locul 3, sincer sa fiu. Sunt putin subiectiv. Sa va spun si de ce.

La Unibet meniul este mai bine structurat. Poti paria mult mai usor si rapid. In schimb la Betfair sectiunea de cartonase se gaseste in meniul cu pariurile pe cornere.

Totusi, vreau sa mentionez ca la Betfair ai mai multe optiuni la pariurile pe cartonase, si aici ma refer la pariurile live. La Betfair poti paria live pe cartonase (cum de altfel o poti face si la Betano) chiar si pe Liga 1 din Romania. Ca sa nu mai vorbim de campionatele din Italia, Germania, Franta, etc.

Daca vrei sa pariezi live pe cartonase, iti recomand neaparat sa-ti faci cont la Betfair.

[su_button url=”https://casepariurionline.ro/betfair” target=”blank” style=”stroked” background=”#a14d00″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: mouse-pointer” rel=”nofollow”]Deschide-ti cont de AICI la Betfair![/su_button][su_divider top=”no” style=”dotted”]

Avantaje cand alegi pariuri pe cartonase

Avantaje cand alegi pariuri pe cartonase

Cu totii stim ca in fotbal sunt foarte multe suprize. Sunt favorite care au si cote de 1.15 la victorie si nu reusesc sa castige.

La fel si atunci cand pariezi pe goluri, mai ales in campionatele in care se marcheaza multe goluri. Cotele sunt chiar si de 1.30 la pariul peste 2.5 goluri, iar apoi te trezesti ca meciul se termina 0 la 0.

Toate aceste situatii le poti evita cand pariezi pe cartonase. Nu trebuie sa te mai stresezi cu ce echipa castiga sau cate goluri se marcheaza. Cartonase se pot da si daca echipa favorita conduce, dar si cand este condusa.

Totul tine de echipele care joaca, daca sunt agresive sau nu. De asemenea, un alt aspect important este arbitrul. Iti recomand site-ul SofaScore, pentru ca aici poti vedea care este arbitrul si cate cartonase galbene da in medie pe meci.

Cotele la pariurile pe cartonase sunt foarte bune. Cea mai des intalnita linie este 5.5 cartonase. Cota la un asemenea pariu (in general) este de 1.83, iar sansele de reusita sunt foarte bune. Evident, daca faci o analiza in prealabil.

Nu trebuie sa pariezi fara sa verifici arbitrul, importanta meciului si daca echipele respective primesc sau nu constant cartonase.

Pariaza cu un super bonus de 500 Ron!
Bonus la inregistrare 500 Ron
Bonus de ziua ta 100 Ron
Bonus de fidelitate 100 Ron
Pana la 150% bonus la bilet multiplu
Super aplicatie de mobil