UNIBET: descriere si recenzie

Putem spune la ora actuala ca Unibet este una dintre agentiile de pariuri preferate de romani cand vine vorba de pariurile online, reprezentand totodata si un nume important la nivel mondial, nu doar pe piata din Romania.

Aceasta casa de pariuri online isi are bazele in Suedia, fiind infiintata in anul 1997 de catre Anders Strom, un tanar de 27 de ani la momentul acela. Astfel, Unibet se numara printre stalpii de baza ai industriei online, dat fiind faptul ca pana in 1996 nu existau decat 15 site-uri de jocuri de noroc, urmand un adevarat “boom” in anul urmator.

Unibet are peste 1000 de angajati la ora actuala, iar cand vine vorba de numarul utilizatorilor, putem spune ca peste 14 milioane de pariori au ales aceasta platforma, la nivel mondial, bineinteles.

Recomandam cu incredere casa de pariuri online Unibet celor care doresc o oferta variata de pariere, o platforma moderna si usor de utilizat, dar si profesionalism total din partea suportului tehnic si in ceea ce priveste tranzactiile.

OFERTA DE PARIERE LA UNIBET (9,5/10)

Oferta de pariere la Unibet este dintre cele mai generoase, mai ales cand vine vorba de pariuri live, acolo unde gasim o multime de optiuni, in special in cadrul evenimentelor de top. De asemenea, Unibet se numara printre agentiile care ofera posibilitatea de a paria pe handicap asiatic.

Tipuri de pariuri la Unibet:

  • Pariuri pe asiatice
  • Pariuri pe cornere
  • Pariuri pe cartonase
  • Pariuri ante-post
  • Castiga oricare din reprize
  • Gol in ambele reprize
  • Pariuri pe transferuri
  • Pariuri combinate (goluri, cornere, etc)
  • Pariuri pe reprize

Acestea sunt doar cateva dintre optiunile de pariere pe care le regasim la Unibet, nefiind cazul sa precizam si de optiunile obisnuite, pe care le avem la mai toate agentiile de pariuri online. Va reamintim ca puteti urmari live o multime de competitii daca aveti cont la Unibet, printre care si La Liga sau Serie A.

COTELE OFERITE DE UNIBET (9/10)

Unibet ramane in topul caselor de pariuri online si cand vine vorba de cotele oferite, fiind un capitol la care putem spune ca exceleaza, nu de putine ori intalnind situatia in care Unibet oferea cea mai buna cota de pe piata pentru un eveniment anume.

Legat de acest subiect, va sfatuim sa urmariti cu atentie cotele pe tenis la Unibet cand are loc un turneu de Grand Slam, iar victoria favoritului in minimum de seturi (3-0 la baieti si 2-0 la fete) beneficiaza de o cota net superioara fata de agentiile concurente, uneori chiar si cu 30% mai mari.

De asemenea, faptul ca avem la dispozitie handicapul asiatic poate rezolva multe situatii legate de cote, cand poate nu suntem multumiti de cota pentru un solist. Putem ajusta apoi pariul cu optiunea handicap asiatic, obtinand astfel un eventual profit mai mare sau reducand gradul de risc, dupa caz.

BONUSURI SI PROMOTII LA UNIBET (9,5/10)

Poate ca Unibet nu “se prezinta” catre jucatorii noi cu cel mai atractiv pachet de bun-venit, oferind in acest moment un pariu fara risc pana la 250 RON, insa cu siguranta stie sa-si respecte clientii fideli, rasplatiti deseori pe masura.

Asadar, pe langa bonusul de bun-venit, daca pariati des va sfatuim sa o faceti la Unibet pentru ca veti beneficia periodic de bonusuri de reincarcare, freebet-uri si tot felul de cadouri care va pot rotunji considerabil bankroll-ul.

METODE DE DEPUNERE SI RETRAGERE (10/10)

MetodaDepunere minimaDepunere maxima
Card de credit/debit25 RON50.000 RON
Skrill65 RON50.000 RON
Trustly50 RON5.000 RON
Paysafecard25 RON3.000 RON
Transfer bancarNiciunaNiciuna