Termeni si conditii

Definirea termenilor
casepariurionline.ro este un site de articole si o sursa de inspiratie pentru pasionatii de pariuri. Utilizator este orice persoana fizica, persoana juridica sau orice forma de accesare a site-ului automata pentru a vizualiza, a publica sau a descarca continut. Continut este orice informatie prezentata sub forma de articol, flux de informație/date, spatiu publicitar și continutul acestui website. Continutul poate fi publicat sub forma de imagini, video sau text. Serviciu este furnizarea accesului la site-ul https://casepariurionline.ro

Accesul la site si acceptarea termenilor
Aveti dreptul sa folositi acest site doar pentru a obtine informatii, orice utilizare în alt scop este strict interzisa. Scopul site-ului https://casepariurionline.ro este sa ofere utilizatorilor o gama variata de informatii utile.

Pentru a accesa site-ul trebuie sa dispuneti de o conexiune activa de internet pe un calculator sau orice alt dispozitiv mobil, cum ar fi un smartphone sau o tableta. https://casepariurionline.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau al accesului pe care il aveti la internet.

Accesarea site-ului atrage implicit acceptarea neconditionata a termenilor și conditiilor impuse de site. Informatiile de pe aceasta pagina trebuie tratate ca si clauze ale unui contract de care depinde accesarea și folosirea acestui site.

https://casepariurionline.ro are dreptul de a schimba oricand conditiile de folosire ale site-ului, acestea devenind valabile în momentul publicarii/actualizarii, fara a fi necesara notificarea utilizatorilor. Aceste modificari nu au caracter retroactiv.

Continutul site-ului
Informatiile oferite pe site-ul https://casepariurionline.ro au caracter informativ. Nu ne asumam responsabilitatea pentru pierderile suferite de o persoana care foloseste serviciile oferite de site. https://casepariurionline.ro este un site dedicat persoanelor majore (minim 18 ani impliniti) care se considera ca au discernamant sa aleaga singure unde si ce anume pariaza.

https://casepariurionline.ro nu va ofera posibilitatea de a paria online. Nu suntem o agentie de pariuri online ci un site de informare in legatura cu pariurile sportive.

https://casepariurionline.ro nu transmite live sau inregistrat evenimente sportive. Nu incurajam si nu sutinem pirateria. Pe site pot fi prezente unele linkuri catre site-uri de livestreaming, iar responsabilitatea asupra continutului de pe site-urile respective nu ne apartine.

Drepturi de proprietate intelectuala
Accesul la site este liber. Aveti dreptul sa vizualizati si sa printati in scop personal conținutul. Este interzisa copierea continutului de pe site-ul https://casepariurionline.ro fara un acord scris in prealabil. Nici o parte din continut nu poate fi reprodus partial sau integral, nici macar modificat, fara un acord in scris.

Este interzis sa faceti legaturi intre https://casepariurionline.ro si alte site-uri sau sa va asociati numele cu acest site fara un acord prealabil scris. Nu ne asumam raspunderea pentru site-urile care se asociaza cu numele nostru. Ne rezervam dreptul de a solicita sanctionarea, conform legilor in vigoare, celor se asociază cu site-ul https://casepariurionline.ro fara un acord in scris.

Cookies
Pentru detalii despre politica cookies va rugam sa vizitati ACEASTA pagina.

Daca nu acceptati acesti termeni si conditii va rugam sa parasiti acest site!

Pariaza cu un super bonus de 500 Ron!
Bonus la inregistrare 500 Ron
Bonus de ziua ta 100 Ron
Bonus de fidelitate 100 Ron
Pana la 150% bonus la bilet multiplu
Super aplicatie de mobil