Ce inseamna Handicap Asiatic

In acest articol vreau sa-ti spun totul despre ce inseamna handicap asiatic. Acest tip de pariu din fotbal devine tot mai popular odata ce pariorii realizeaza avantajele acestuia. Si nu sunt deloc putine!

Aceasta optiune de pariere reprezinta o modalitate extrem de utila care, pe termen lung, poate face diferenta intre pierdere si profit.

Cu ajutorul handicapului asiatic putem salva anumite situatii sau putem mari profitul considerabil. Daca esti sau vrei sa fii un parior de succes, este obligatoriu sa stii ce este handicap asiatic!

Tipurile de Handicap Asiatic explicat

Cele mai bune agentii de pariuri, cele care se respecta, au in oferta acest tip de pariu. Handicapul asiatic se imparte in:

 • Handicap Asiatic pe rezultat final
 • Handicap Asiatic pe goluri

In cele ce urmeaza iti voi spune ce inseamna fiecare si-ti voi da si cateva exemple. Nu trebuie sa-ti faci griji ca e complicat. Dimpotriva. Iti promit ca la finalul articolului totul iti va fi foarte clar si usor!

Ce inseamna Handicap Asiatic

Ce este Handicap Asiatic

Pariurile pe handicap asiatic sunt probabil cele mai populare tipuri de pariuri. Dupa cum o sa vedeti pe site-urile de profil, pariorii profesionisti pariaza handicap asiatic foarte des.

Exista o explicatie foarte simpla. Acest pariu reduce rezultatele posibile de la 3 la 2. Daca la 1X2 avem 3 rezultate posibile (adica 1, X sau 2), la handicap asiatic vom avea intotdeauna doar 2 posibilitati (1 sau 2). Da, si rezultatul de egalitate este important, dar o sa va explica si acest lucru.

Pariind handicap asiatic una din echipe va primi un avantaj fictiv, in cazul in care pariezi pe rezultat final. La goluri nu se aplica acelasi principiu (vezi sectiunea de mai jos Handicap Asiatic pe goluri).

Handicap Asiatic o sa-l mai gasesti si prescurtat HA.

Case de pariuri cu Handicap Asiatic

 • Superbet - deschide cont AICI
 • Betano - deschide cont AICI
 • Unibet - deschide cont AICI
 • Winner - deschide cont AICI
 • Winmasters - deschide cont AICI
 • Betfair - Deschide cont AICI

Handicap Asiatic pe rezultat final

Handicap 0

Castigi daca echipa pe care ai pariat castiga meciul. In caz de egalitate, miza este returnata. Practic acest pariu este tot una cu pariul DNB (Draw No Bet).

Exemplu: pariezi pe meciul Barcelona - Valencia, pariu Barcelona HA 0

 • daca Barcelona castiga, pariul este castigator
 • daca meciul se termina egal, miza este returnata (cota 1)
 • daca Barcelona pierde, pariul este pierdut

Handicap +0.25

Castigi daca echipa pe care ai pariat castiga meciul. In caz de egalitate, pariul este impartit in doua: o jumatate a mizei este castigatoare, cealalta jumatate fiind returnata.

Exemplu: pariezi pe meciul Barcelona - Valencia, pariu Barcelona HA +0.25

 • daca Barcelona castiga, pariul este castigator
 • daca meciul se termina egal, jumatate din miza este castigatoare, jumatate se returneaza. Daca ai pariat 100 Ron, 50 Ron se inmulteste cu cota si acesta este castigul tau + 50 Ron returnati (castig total = 50 Ron x cota + 50 Ron)
 • daca Barcelona pierde, pariul este pierdut

Handicap -0.25

Castigi daca echipa pe care ai pariat castiga meciul. In caz de egalitate, pariul este impartit in doua: o jumatate a mizei este pierduta, cealalta jumatate fiind returnata.

Exemplu: pariezi pe meciul Barcelona - Valencia, pariu Barcelona HA -0.25

 • daca Barcelona castiga, pariul este castigator
 • daca meciul se termina egal, jumatate din miza este pierduta, jumatate se returneaza. Daca ai pariat 100 Ron, 50 Ron ai pierdut, 50 Ron sunt returnati
 • daca Barcelona pierde, pariul este pierdut

Handicap +0.50

Castigi daca echipa pe care ai pariat castiga meciul sau in caz de egalitate. Este tot una cu pariul 1X.

Exemplu: pariezi pe meciul Barcelona - Valencia, pariu Barcelona HA +0.50

 • daca Barcelona castiga, pariul este castigator
 • daca meciul se termina egal, pariul este castigator
 • daca Barcelona pierde, pariul este pierdut

Handicap -0.50

Castigi daca echipa pe care ai pariat castiga meciul. Este tot una cu pariul 1 solist.

Exemplu: pariezi pe meciul Barcelona - Valencia, pariu Barcelona HA -0.50

 • daca Barcelona castiga, pariul este castigator
 • daca meciul se termina egal, pariul este pierdut
 • daca Barcelona pierde, pariul este pierdut

Handicap +0.75

Castigi daca echipa pe care ai pariat castiga meciul sau in caz de egalitate. Daca pierde la 1 gol diferenta, pierzi jumatate din miza.

Exemplu: pariezi pe meciul Barcelona - Valencia, pariu Barcelona HA +0.75

 • daca Barcelona castiga, pariul este castigator
 • daca meciul se termina egal, pariul este castigator
 • daca Barcelona pierde la 1 gol diferenta, pierzi jumatate din miza. Daca ai pariat 100 Ron, 50 Ron ai pierdut, 50 Ron sunt returnati
 • daca Barcelona pierde la 2 sau mai multe goluri diferenta, pariul este pierdut

Handicap -0.75

Castigi daca echipa pe care ai pariat castiga meciul la cel putin 2 goluri diferenta. Daca castiga la o diferenta de fix 1 gol, o jumatate a mizei este castigatoare, cealalta jumatate fiind returnata.

Exemplu: pariezi pe meciul Barcelona - Valencia, pariu Barcelona HA -0.75

 • daca Barcelona castiga la o diferenta de cel putin 2 goluri, pariul este castigator
 • daca Barcelona castiga la o diferenta de fix 1 gol, o jumatate a mizei este castigatoare, cealalta jumatate este returnata. Daca ai pariat 100 Ron, 50 Ron se inmulteste cu cota si acesta este castigul tau + 50 Ron returnati (castig total = 50 Ron x cota + 50 Ron)
 • daca meciul se termina egal, pariul este pierdut
 • daca Barcelona pierde, pariul este pierdut

Handicap +1

Castigi daca echipa pe care ai pariat castiga meciul sau in caz de egalitate. Daca pierde la fix 1 gol diferenta, miza este returnata.

Exemplu: pariezi pe meciul Barcelona - Valencia, pariu Barcelona HA +1

 • daca Barcelona castiga, pariul este castigator
 • daca meciul se termina egal, pariul este castigator
 • daca Barcelona pierde la fix 1 gol diferenta, miza este returnata
 • daca Barcelona pierde la 2 sau mai multe goluri diferenta, pariul este pierdut

Handicap -1

Castigi daca echipa pe care ai pariat castiga la cel putin 2 goluri diferenta. Daca castiga la fix 1 gol diferenta, miza este returnata.

Exemplu: pariezi pe meciul Barcelona - Valencia, pariu Barcelona HA -1

 • daca Barcelona castiga la cel putin 2 goluri diferenta, pariul este castigator
 • daca Barcelona castiga la fix 1 gol diferenta, miza este returnata
 • daca meciul se termina egal, pariul este pierdut
 • daca Barcelona pierde, pariul este pierdut

Acestea sunt doar cateva exemple, insa lista mai poate continua. Dar aceasta este baza handicapului asiatic pe rezultat final. Va las totusi mai jos un tabel cu si mai multe explicatii. Sper sa va fie de ajutor.

Ce inseamna Handicap Asiatic pe rezultat final

Pariaza online cu un Super Bonus

Deschide-ti cont si ia cei 500 Ron la pariuri! Primesti si 100 Ron de ziua ta si 100 Ron bonus de fidelitate.

Handicap Asiatic goluri

Daca in cazul de mai sus am pariat pe rezultatul final al unui meci, handicapul asiatic ne ofera posibilitatea sa pariem si pe goluri.

Fata de clasicul peste 2.5 goluri si sub 2.5 goluri, handicapul asiatic pe goluri ne creste sansele sa nu pierdem un pariu. Nu spun ca ne creste sansele de castig, atentie!

Idea e ca anumite pariuri ne pot returna miza, prin urmare nu pierdem respectivul pariu/ bilet SAU nu pierdem miza in totalitate.

Ca sa nu mentionez la fiecare tip de pariu de mai jos, vreau sa subliniez faptul ca NU conteaza care echipa marcheaza golurile.

Handicap Asiatic peste 0.5 goluri

Castigi daca in meci s-a marcat cel putin 1 gol. E acelasi lucru cu pariul peste 0.5 goluri (over 0.5 goluri).

Handicap Asiatic sub 0.5 goluri

Castigi daca in meci nu s-a marcat nici un gol (scor final 0 - 0). E acelasi lucru cu pariul sub 0.5 goluri (under 0.5 goluri)

Handicap Asiatic peste 0.75 goluri

Castigi daca in meci s-au marcat cel putin 2 goluri. In cazul in care s-a marcat fix 1 gol, jumate din miza este castigatoare (se inmulteste cu cota pariului), iar jumate este returnata.

Handicap Asiatic sub 0.75 goluri

Castigi daca in meci nu s-a marcat nici un gol (scor final 0 - 0). In cazul in care s-a marcat fix 1 gol, jumatate din miza este pierduta, iar jumatate este returnata.

Handicap Asiatic peste 1 gol

Castigi daca in meci s-au marcat cel putin 2 goluri. In cazul in care s-a marcat fix 1 gol, miza este returnata (primesti cota 1).

Handicap Asiatic sub 1 gol

Castigi daca in meci nu s-a marcat nici un gol (scor final 0 - 0). In cazul in care s-a marcat fix 1 gol, miza este returnata (primesti cota 1).

Handicap Asiatic peste 1.25 goluri

Castigi daca in meci s-au marcat cel putin 2 goluri. In cazul in care s-a marcat fix 1 gol, jumatate din miza este pierduta, iar jumatate este returnata.

Handicap Asiatic sub 1.25 goluri

Castigi daca in meci nu s-a marcat nici un gol  (scor final 0 - 0). In cazul in care s-a marcat fix 1 gol, jumate din miza este castigatoare (se inmulteste cu cota pariului), iar jumate este returnata.

Nu are rost sa continui cu exemplele pentru ca handicapul asiatic se repeta; se schimba doar numarul de goluri.

Practic din acest moment vom avea acelasi lucru ca si la HA peste si sub 0.5, doar ca handicapul asiatic va fi 1.5, 1.75, 2, 2.25, etc. Principiul e acelasi ca in explicatiile de mai sus, doar ca se schimba numarul de goluri.

Handicap Asiatic pe goluri LIVE

Cum spuneam si la inceputul articolului, casele de pariuri care se respecta ofera si posibilitatea sa pariezi LIVE.

Cel mai intalnit pariu este Handicap Asiatic peste 1. In cazul in care scorul este 0 - 0 prin minutul 60, agentiile de pariuri ne ofera o cota de aproximativ 1.90 - 2.00 la Handicap Asiatic peste 1.

In cazul in care se marcheaza fix 1 gol, miza este returnata, iar daca se marcheaza cel putin 2 goluri, pariul este castigator.

Acelasi principiu se poate aplica si la Handicap Asiatic peste 2, daca scorul este 1 - 0 sau 0 - 1. La fel si la peste 3, peste 4 si asa mai departe.

Un sfat foarte util!

In cazul in care vrei sa pariezi de exemplu peste 2.5 goluri, iti recomand sa verifici si cota la Handicap Asiatic peste 2.5 goluri. Este acelasi pariu, dar cotele difera de cele mai multe ori.

Acelasi lucru se aplica si la pariurile sub 2.5 goluri, peste 1.5 goluri, sub 1.5 goluri, etc. Cu aceasta simpla "smecherie" iti poti creste cota biletului semnificativ.

Sper ca ti-am raspuns la intrebarea Ce inseamna Handicap Asiatic si nu-mi mai ramane decat sa-ti urez Bafta la pariuri!

PARIAZA ONLINE CU
5000 LEI BONUS