BETANO: descriere si recenzie

Pana la inceputul anului 2016, nu stiau prea multi pariori de Betano, acela fiind si anul in care agentia de pariuri online a intrat pe piata din Romania. Experienta oamenilor din spate este insa ceva mai mare, activand de ani buni pe pietele din Grecia si Cipru, facand parte totodata din Gambling Malta Limited, acelasi operator de care apartine si casa de pariuri Stoixman.

Numele de Betano este folosit special pentru piata de la noi, astfel ca nu veti gasi agentia sub aceasta denumire in vreo alta tara.

Betano si-a facut intrarea in scena inainte de Campionatul European din 2016, luandu-si licenta definitiva ceva mai tarziu, aceasta urmand sa fie valabila pana la 31.01.2027, permitandu-i sa ofere in legalitate pariuri sportive si jocuri de cazino.

Din puncte de vedere al experientei, Betano nu se poate compara cu colosi precum Betfair sau Unibet, insa echipa a realizat lucruri impresionante pana acum, oferind servicii de cea mai inalta calitate, instalandu-se destul de rapid printre cele mai apreciate case de pariuri online licentiate in Romania.

OFERTA DE PARIERE LA BETANO (9,5/10)

Betano are una dintre cele mai generoase oferte de pariere, singurul minus din acest punct de vedere reprezentandu-l handicapul asiatic, optiune care lipseste din oferta agentiei de pariuri. Practic acesta este singurul motiv pentru care nu acordam 10 puncte la acest capitol.

Tipuri de pariuri la Betano:

Pariaza online FARA limitari! Cele mai mari cote, GARANTAT!

Deschide un cont de AICI si primesti un bonus de 150 Ron!!!

  • Pariuri pe statistici (posesie, faulturi, suturi, etc)
  • Pariuri pe cornere
  • Pariuri pe cartonase
  • Pariuri ante-post
  • Castiga oricare din reprize
  • Gol in ambele reprize
  • Sansa dubla & Total goluri
  • Pariuri combinate (goluri, cornere, etc)
  • Pariuri pe reprize
  • Sansa dubla pauza/final

Bineinteles, alaturi de optiunile amintite mai sus se gasesc si cele obisnuite, intalnite la toate casele de pariuri. Merita o atentie deosebita pariurile pe sansa dubla pauza/final cum ar fi 1X / 1X, pariuri care pot fi de mare ajutor in multe situatii.

COTELE OFERITE DE BETANO (9,5/10)

Trebuie sa recunoastem ca Betano se afla printre cele mai generoase agentii de pariuri cand vine vorba de cotele oferite, de multe ori aici gasind cele mai atractive cote pentru un anumit pariu.

Plus de asta, agentia de pariuri este recunoscuta si pentru meciurile zilnice cu marja 0%, ceea ce inseamna ca ofera cele mai bune cote de pe piata, fara a pastra o marja de profit, asa cum face orice operator in mod normal.

Cotele atractive reprezinta un factor important in recomandarea acestei case de pariuri, asa ca va sfatuim sa aruncati o privire si la Betano inainte de a plasa un pariu single sau un bilet combinat, pentru ca diferentele pot fi considerabile, mai ales pe termen lung.

BONUSURI SI PROMOTII LA BETANO (8,5/10)

In momentul de fata Betano are un bonus atractiv de pana la 500 RON pentru jucatorii noi, reprezentand practic 100% din valoarea depunerii. Pe scurt, vi se dubleaza suma depusa, in limita a 500 RON.

Totusi exista si alte promotii periodice sau concursuri cu premii atractive pentru clientii vechi, asa ca Betano putem spune ca sta bine si din punct de vedere al bonusurilor si promotiilor acordate clientilor sai, inclusiv pe platforma de cazino.

METODE DE DEPUNERE SI RETRAGERE (8,5/10)

MetodaDepunere minimaRetragere minima
Card de credit/debit20 RON120 RON
Skrill20 RON120 RON
Neteller40 RON120 RON
Paysafecard20 RON
Transfer bancar00