NETBET: descriere si recenzie

Cand a fost reglementata piata jocurilor de noroc din Romania, NetBet s-a numarat printre primele trei case de pariuri licentiatie definitiv. Asadar, vom avea parte de acest operator pana in 2026, perioada in care NetBet poate oferi in legalitate pariuri sportive, alaturi de cazino, loterii si mai nou poker online.

Desi s-a miscat repede in ceea ce priveste obtinerea licentei, NetBet nu avea o experienta prea mare pe piata romaneasca, insa nu poate fi vorba de un operator nou, experienta din spate fiind una foarte bogata.

Practic compania a luat nastere in 2001, insa in prima faza nu s-a axat decat pe pietele din UK sau Franta. Cu timpul activitatea s-a extins, iar la ora actuala NetBet ofera servicii in 11 limbi, adresandu-se la peste doua milioane de clienti de pe intreaga planeta.

OFERTA DE PARIERE LA NETBET (9/10)

Nu cu foarte mult timp in urma NetBet a adus imbunatatiri platformei de pariere, trecand la un nivel superior din acest punct de vedere. Gasim o multime de pariuri in oferta acestei case de pariuri online, un punct forte reprezentandu-l in mod cert handicapul asiatic, optiune cu care nu se poate lauda chiar orice agentie.

Tipuri de pariuri la NetBet:

 • Pariuri pe handicap asiatic
 • Pariuri pe cornere
 • Pariuri pe cartonase
 • Pariuri pe jucatori
 • Pariuri speciale
 • Castiga oricare din reprize
 • Rezultat final & Total goluri
 • Rezultat final & Ambele marcheaza
 • Scor corect multiplu (exemplu 1-0, 2-0 sau 3-0)
 • Pariuri pe reprize
 • Pariuri pe intervale

Fireste ca nu lipsesc pariurile obisnuite ce pot fi gasite la toate agentiile de pariuri, insa mai sus vi le aducem in prim plan pe cele mai interesante. Cu oferta de pariere reprezinta un punct la care NetBet exceleaza in momentul de fata.

COTELE OFERITE DE NETBET (9/10)

Nu de putine ori s-a intamplat ca atunci cand am cautat cea mai buna cota de pe piata pentru un anumit pariu, aceasta sa fie gasita la NetBet. Bineinteles, nu este o regula, pentru ca aceste lucruri variaza, insa va putem spune un mic secret.

Atunci cand vrei sa pariati pe “Ambele marcheaza” ati face bine sa verificati si cota de la NetBet, deoarece in majoritatea cazurilor aici o veti gasi pe cea mai atractiva, cu cateva procente peste media pietei. Cu siguranta sunt multi care stiu de acest aspect, insa la fel de sigur sunt si mai multi care acum afla.

BONUSURI SI PROMOTII LA NETBET (8,5/10)

NetBet isi intampina clientii noi cu un pariu fara risc de pana la 500 RON, ceea ce inseamna ca puteti plasa orice bilet doriti, iar daca va fi pierdut veti primii banii inapoi sub forma unui freebet, in limita a 500 RON. Pe de alta parte, daca pariul plasat este castigat, veti beneficia de castig fara vreo conditie de rulaj pentru a putea efectua o retragere.

Clientii fideli sunt rasfatati de-a dreptul, cu freebeturi si pariuri cashback saptamanale aproape, in special in perioadele in care avem competitii de top pe fotbal si tenis.

110% BONUS fara rulaj!

Deschide un cont de AICI si primesti pana la 550 Ron la pariuri!!!

METODE DE DEPUNERE SI RETRAGERE (9/10)

Toate depunerile sunt procesate instantaneu, mai putin cea prin transfer bancar, care poate dura intre 3-5 zile. NetBet accepta si tranzactii cash prin agentiile smith&smith, un avantaj cu care se puteau lauda in trecut doar agentiile care activau atat in mediul online, cat si cel offline (Fortuna, Superbet, Casa pariurilor, etc).

MetodaDepunere minimaRetragere minima
Card de credit/debit20 RON40 RON
Skrill20 RON20 RON
Neteller40 RON80 RON
Paysafecard20 RON
Transfer bancar1 RON80 RON