WINMASTERS pareri si recenzie

Winmasters este probabil una din cele mai bune case de pariuri online din punct de vedere al bonusului de bun venit. Insa nu doar la acest capitol exceleaza! Si oferta la pariuri este foarte buna. Prin urmare, in acest articol vreau sa va spun Winmasters pareri si o descriere al acestei agentii.

Trebuie sa va spun inca de la inceput ca eu pariez constant la Winmaster. De ce? Pentru ca ai foarte multe optiuni atunci cand vrei sa pariezi live, mai ales pe cornere.

De asemenea, un lucru extrem de important, poti paria si total goluri asiatice. Insa mai multe iti voi spune in cele ce urmeaza

Despre Winmasters

Pareri despre Winmasters

Winmasters detine Licenta numarul L1160650W000194 la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN), valabila pana la data de 30.06.2026. Practic este prima casa de pariuri online care si-a obtinut licenta definitiva.

De asemenea, a fost si prima casa de pariuri online care si-a obtinut licenta provizorie la ONJN.

Pana in 2015 Winmasters nu era un nume cunoscut pe piata din Romania. Agentia de pariuri online apartine de compania WM Interactive Limited, fondata in Mai 2014.

Totusi, acest operator ofera servicii de gambling in mai multe tari. O sa gasim Winmasters si in limbile engleza, greaca, sarba, rusa, poloneza, etc. Chiar daca Romania ramane o piata importanta pentru Winmasters, operatorul activeaza si in alte tari.

Winmasters pareri

Winmasters pareri

Serviciile oferite de aceasta agentie sunt PREMIUM! Pot spune ca pariez constant la ei inca de cand si-au obtinut licenta provizorie. Sunt absolut foarte multumit de tot ce gasesc in oferta lor de pariuri.

Stiu ca foarte multi dintre voi cauta pe internet Winmasters pareri. Aici va spun parerea sincera si corecta a unui parior cu experienta la aceasta casa de pariuri.

De la oferta extrem de bogata, cote excelente si pariuri live la superlativ, pana la pariuri pe cartonase, pariuri pe cornere si multe altele.

Insa ce-mi place mie cel mai multe este atunci cand retragi banii. Eu detin un card la ING. Depunerile si retragerile le fac cu acest card. Atunci cand retrag, dupa aprobare, banii imi intra in maxim 1 minut. Primesc banii mai repede decat primesc emailul lor de confirmare.

NU stiu daca acest lucru e valabil pentru toate bancile din Romania, dar folosind cardul ING retragerile se fac aproape instant. Atentie, ma refer retragerile dupa ce au fost aprobate. Personal am observat ca retragerile se aproba in maxim 36 de ore.

Winmasters pareri si puncte forte

 • promotii si oferte periodice
 • oferta la pariuri foarte buna
 • pariuri pe cornere si cartonase
 • pariuri pe Handicap Asiatic
 • retrageri extrem de rapide
 • serviciu cu clientii foarte bun
 • site cu design excelent

Tipurile de pariuri la Winmasters

Winmasters foloseste exact aceeasi platforma de pariere ca si NetBet. Acest furnizor de cote si pariuri este foarte bun. Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant 🙂 . Poti sa-ti faci un cont si sa testezi platforma de pariuri.

Imi place foarte mult ca poti paria pe cornere in numar fix. Mai multe informatii despre acest subiect poti gasi in acest articol. Insa nu doar cornerele sunt pariurile ce-mi plac la ei.

Pe langa pariurile clasice, mai ai si Handicap Asiatic, pariuri rapide, pariuri pe statistici si multe altele.

Tipuri de pariuri la Winmasters

 • pariuri pe handicap asiatic
 • pariuri pe cornere
 • pariuri pe cartonase
 • pariuri pe jucatori
 • pariuri speciale
 • castiga oricare din reprize
 • rezultat final & total goluri
 • rezultat final & ambele marcheaza
 • scor corect multiplu (exemplu 1-0, 2-0 sau 3-0)
 • pariuri pe reprize
 • pariuri pe intervale

Bineinteles, acestea sunt doar cateva dintre optiunile de pariere de la Winmasters. Din punct de vedere al ofertei, acord agentiei nota 9 din 10.

De ce doar 9? Pentru ca as fi preferat ca in oferta de pariuri live sa gasesc si pariuri pe cartonase. Aceste tipuri de pariuri se regasesc doar pre-meci, dar nu si la live.

Un alt punct pozitiv la Winmasters este ca poti urmari meciuri live gratuit. Ai nevoie doar de cont si atat!

Winmasters bonus fara depunere

Winmasters bonus fara depunere

Stiu ca foarte multi pariori cauta bonus fara depunere. Winmasters este o agentie cu oferte si promotii foarte bune!

Rareori gasesti o casa de pariuri din Romania care sa ofere bonus fara depunere atunci cand iti faci cont. Totusi, poti primi acest bonus dupa ce ti-ai facut cont.

Din acest motiv iti recomand sa-ti deschizi cont la Winmasters pentru ca agentia ofera si bonusuri fara depunere. Nu pot spune cu exactitate in ce perioade ale anului, dar promotiile sunt foarte bune si aproape in fiecare saptamana.

De fapt Winmasters a fost cam intotdeauna casa de pariuri cu cele mai bune bonusuri de bun venit si promotii. Mai primesti si FREE BET cu ocazia evenimentelor importante, dar si bonusuri pentru urmatoarele depuneri.