WINMASTERS: descriere si recenzie

Winmasters detine o licenta definitva de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN), valabila pana la data de 30.06.2026, fiind practic prima casa de pariuri online care si-a obtinut licenta definitva, dupa ce initial a fost de asemenea prima care a obtinut licenta provizorie.

Ce-i drept, pana in 2015 Winmasters nu era un nume cunoscut pe piata din Romania. Agentia de pariuri online apartine de compania WM Interactive Limited, fondata in Mai 2014. Totusi acest operator ofera servicii in mai multe limbi printre care: engleza, greaca, sarba, rusa, poloneza, etc, astfel ca nu este prezenta doar pe piata din Romania, desi tara noastra este una dintre principalele zone de desfasurare a celor de la Winmasters.

OFERTA DE PARIERE LA WINMASTERS (9/10)

Winmasters foloseste exact aceeasi platforma de pariere ca si NetBet, astfel ca vom gasi aceleasi tipuri de pariuri in oferta agentiei. Consideram un plus in dreptul casei de pariuri acest capitol, avand o multime optiuni din care putem alege, plus pariuri speciale interesante.

Tipuri de pariuri la Winmasters:

 • Pariuri pe handicap asiatic
 • Pariuri pe cornere
 • Pariuri pe cartonase
 • Pariuri pe jucatori
 • Pariuri speciale
 • Castiga oricare din reprize
 • Rezultat final & Total goluri
 • Rezultat final & Ambele marcheaza
 • Scor corect multiplu (exemplu 1-0, 2-0 sau 3-0)
 • Pariuri pe reprize
 • Pariuri pe intervale

Winmasters pariuri online

Bineinteles, acestea sunt doar cateva dintre optiunile de pariere de la Winmasters, fiind nelipsite si variantele obisnuite si cunsocute de catre orice microbist. Din punct de vedere al ofertei acordam operatorului 9 puncte din 10.

COTELE OFERITE DE WINMASTERS (9/10)

Winmasters nu se bucura de aceeasi popularitate ca numele grele din industrie, insa, surprinzator sau nu, de multe ori gasim aici cea mai buna cota de pe piata pentru un pariu anume.

Ca si in cazul celor de la NetBet (doar au aceeasi platforma, dupa cum spuneam), veti observa ca de multe ori cota pentru “ambele echipe marcheaza” este mult peste media pietei, iar pe termen lung aceasta diferenta poate fi considerabila in ceea ce priveste profitul.

Asadar, cand vine vorba de cotele oferite, Winmasters are bila verde in dreptul ei, fiind un punct forte in multe situatii, daca putem spune asa. Din acest punct de vedere acordam 9 puncte casei de pariuri online.

BONUSURI SI PROMOTII LA WINMASTERS (8/10)

Winmasters ofera la ora actuala unul dintre cele mai generoase pachete de bun-venit pentru jucatorii noi, ajungand in total la 1500 RON, pentru primele trei depuneri realizate pe platforma lor de pariuri.

Mai exact, se acorda un bonus de 100% pentru prima depunere, in limita a 600 RON, dupa care puteti beneficia de un freebet de 20% la a doua depunere, in limita a 400 RON. Ultimul cadou este tot sub forma de freebet, reprezintand 20% din valoarea depunerii, in limita a 500 RON.

 1. 100% bonus pana la 600 RON la prima depunere.
 2. 20% freebet pana la 400 RON la a doua depunere.
 3. 20% freebet pana la 500 RON la a treia depunere.

METODE DE DEPUNERE SI RETRAGERE (80/10)

MetodaDepunere minimaRetragere minima
Card de credit/debit40 RON80 RON
Skrill40 RON80 RON
Neteller40 RON80 RON
Paysafecard40 RON
Transfer bancar250 RON350 RON