ADMIRAL: descriere si recenzie

Admiral are o vechime de peste 25 de ani pe piata jocurilor de noroc, fiind un nume important pe piata romaneasca atat pe online, cat si pe offline. Per total, compania detine peste 1500 de agentii stradale, peste 60 de cazinouri si activeaza pe piata online din mai multe tari.

Johan Graf este fondator si presedinte, iar Admiral face parte din renumitul grup Novomatic, una dintre cele mai importante companii de gambling din lume. Numele Novomatic probabil nu iti suna cunoscut, insa trebuie sa iti spunem ca aceasta companie furnizeaza platforma din aparate (jocurile de pacanele) la peste 80% din cele prezente in Romania, iar celebrele jocuri Sizzling Hot si Book of Ra sunt produse tot de acestia.

OFERTA DE PARIERE LA ADMIRAL (8,5/10)

Admiral foloseste aceeasi platforma de pariere ca Unibet si 888sport, platforma pusa la dispozitie de Kambi Sport Solutions. Cand vine vorba de pre-match, intre aceste trei case de pariuri online nu difera nimic din punct de vedere al ofertei, ci doar cotele.

Tipuri de pariuri la Unibet:

  • Pariuri pe asiatice
  • Pariuri pe cornere
  • Pariuri pe cartonase
  • Pariuri ante-post
  • Castiga oricare din reprize
  • Gol in ambele reprize
  • Pariuri pe transferuri
  • Pariuri combinate (goluri, cornere, etc)
  • Pariuri pe reprize

Admiral pariuriOferta de pariuri live face ca Admiral sa primeasca 8,5 puncte la acest capitol, nefiind dupa parerea noastra la acelasi nivel cu alti granzi precum Betfair sau Unibet. In orice caz, iti faci treaba foarte bine pe platforma lor.

COTELE OFERITE DE ADMIRAL (8/10)

Din punct de vedere al cotelor oferite, Admiral nu iese cu mare lucru in evidenta, fiind in media pietei de multe ori. Marja de profit pentru un eveniment este de sub 6% in dreptul acestei case de pariuri online, asa ca putem nota un plus din acest punct de vedere.

Daca ne raportam strict la fotbal, Admiral prezinta o marja de 4-5%, spre deosebire de tenis unde marja ajunge la 7-8%. Pentru cei mai putin familiarizati cu acest termen, va spunem urmatorul aspect: cu cat marja este mai mica, cu atat cotele sunt mai mari.

BONUSURI SI PROMOTII LA ADMIRAL (10/10)

Vorbind strict de platforma de pariuri sportive, Admiral are doua promotii in acest moment, care pot fi obtinute simultan, fara a fi nevoie sa alegeti una dintre ele, cum se intampla la alte case de pariuri online.

In primul rand, precizam bonusul de 150 RON sub forma de freebet, acordat tuturor jucatorilor noi care se inregistreaza, isi valideaza contul si plaseaza un bilet (nu conteaza miza, iar depunerea poate sa fie chiar si minima).

In al doilea rand, primul bilet plasat beneficiaza de un boost considerabil de 200%. Ceea ce inseamna ca daca pe bilet aveti profit de 100 RON, acesta va fi marit de trei ori, pana la 300 RON, fara conditii de rulaj.

Pariaza online FARA limitari! Cele mai mari cote, GARANTAT!

Deschide un cont de AICI si primesti un bonus de 150 Ron!!!

METODE DE DEPUNERE SI RETRAGERE (9/10)

Am fi putut acorda un punctaj chiar mai mare la acest capitol, insa depunerile cash in agentie sunt ceva mai mari decat in cazul altor operatori, iar la paysafecard depunerea minima este de 30 RON. Destul de enervant, tinand cont ca exista coduri de 25 RON si 50 RON (mai sunt si de 100 si 300).

MetodaDepunere minimaDepunere maxima
Card de credit/debit30 RON4.500 RON
Skrill50 RON4.500 RON
Neteller30 RON4.500 RON
Paysafecard30 RON4.500 RON
Cash in agentie30 RON4.500 RON

 

Deschide cont ACUM!