888SPORT: descriere si recenzie

Asa cum am precizat si intr-un articol anterior, anul 1997 a fost unul care a schimbat cursul industriei jocurilor de noroc, “explodand” practic industria online, numarul caselor de pariuri online si al cazinourilor ajungand la ordinul sutelor, in conditiile in care cu un an in urma existau doar 15 pe piata.

Compania 888Holdings si-a inceput aventura tot in anul de gratie 1997, numarandu-se printre cele care au trecut testul timpului si care activeaza la cel mai inalt nivel si in ziua de astazi. Pe piata din Romania, 888Holdings ofera servicii de cazino online, pariuri online si poker online.

OFERTA DE PARIERE LA 888sport (9,5/10)

La ora actuala 888sport foloseste aceeasi platforma de pariere ca Unibet si Admiral, tehnologie pusa la dispozitie de Kambi Sport Solutions. Practic site-urile arata foarte asemanator, iar oferta de pariere este aceeasi, diferenta fiind la nivel de cote si, bineinteles, culoarea interfatei. Asadar, vis-a-vis de oferta de pariere avem cuvinte de lauda, fiind vorba de o oferta variata, atat live, cat si pre-match.

Tipuri de pariuri la 888sport:

  • Pariuri pe asiatice
  • Pariuri pe cornere
  • Pariuri pe cartonase
  • Pariuri ante-post
  • Castiga oricare din reprize
  • Gol in ambele reprize
  • Pariuri pe transferuri
  • Pariuri combinate (goluri, cornere, etc)
  • Pariuri pe reprize

888sport Romania a progresat considerabil in ultimii ani, mai ales de cand piata este reglementat si exista o legislatie clara in acest sens. Oferta de pariere ramane un punct forte pentru aceasta casa de pariuri online, care insa nu se descurca deloc rau nici la alte aspecte.

COTELE OFERITE DE 888sport (8,5/10)

Desi foloseste aceeasi platforma de pariere ca Unibet, dupa cum spuneam, se intampla ca unele cote sa fie ceva mai mici in unele cazuri, sau cel putin pe echipa favorita, compensand insa cu o cota mai mare pe egalitate si pe echipa nefavorita, cand vorbim de fotbal.

Diferenta nu este semnificativa, fiind cazuri cand, fireste, 888sport ofera cote mai mari decat celelalte case de pariuri online. Tocmai de aceea ii sfatuim pe pariori sa detina un cont la toate agentiile de pariuri, pentru a putea profita de cea mai buna in momentul in care doresc sa plaseze un bilet. Consideram ca 888sport se afla peste media pietei in ceea ce priveste cotele pre-match, stand bine si cand vine vorba de cotele oferite pentru pariurile live.

BONUSURI SI PROMOTII LA 888sport (9,5/10)

La ora actuala 888sport ofera unul dintre cele mai consistente bonusuri la pariuri online pe piata romaneasca. Mai exact, bonusul poate ajunge la 1000 RON pentru nou-deponenti, insa mai exista si varianta bonusului obtinut de pe urma unei cote marite.

Gasim aproape saptamanal cel putin o cota marita pentru jucatorii noi, astfel ca puteti transforma 25 RON in cateva sute de RON plasandu-i pe o astfel de cota speciala (Exemplu: victorie PSG contra Amiens la cota 10.00 in loc de cota 1.22).

METODE DE DEPUNERE SI RETRAGERE (9,5/10)

Cea mai BUNA aplicatie pentru telefon!

Pariaza AICI pe cea mai buna aplicatie de mobil. BONUS 500 Ron!

Toate depunerile sunt procesate instantaneu, cu exceptia metodei prin transfer bancar, unde procesul dureaza intre 3-5 zile.

MetodaDepunere minimaRetragere minima
Card de credit/debit40 RON3 euro
Skrill40 RON3 euro
Neteller40 RON3 euro
Paysafecard40 RON
Transfer bancar40 RON10 euro