Bonus 500 Ron la Prima Depunere

Strategia Easy Money – strategia favorita a pariorilor

Daca e sa ne luam dupa numele strategiei, asta ar insemna ca am castiga bani usor :). Sper ca acest articol, respectiv Strategia Easy Money, sa va ajute sa va maximizati profitul la pariuri si sa fiti cat mai de succes.

Am folosit aceasta strategie de foarte multe ori, dar de fiecare data doar la Betfair. La aceasta casa de pariuri (Betfair Exchange) cotele sunt mult mai mari fata de celelalte agentii. GARANTAT!

Desigur, tu o poti folosi la orice casa de pariuri doresti. Insa conditia obligatorie este sa pariezi la o agentie online, si o sa-ti explic in cele ce urmeaza de ce.

Ce este Strategia Easy Money?

Principiul acestei strategii este foarte simplu si nu ai nevoie de cunostinte in matematica si fizica sa o aplici :). Pariezi toata banca (de preferat pe un singur eveniment) pe cote foarte mici, reinvestind castigul si profitul dupa acelasi principiu. Vezi exemplul de mai jos:

  • 100 Ron x cota 1.10 = castig 110 Ron
  • 110 Ron x cota 1.10 = castig 121 Ron
  • 121 Ron x cota 1.10 = castig 133 Ron
  • …………………………………………………………………

Cand spun cote mici ma refer la 1.05 – 1.15. Cel putin eu asa am folosit-o si-o folosesc in continuare.

Poate iti vine sa razi cand auzi de asemenea cote, dar hai sa te intreb ceva: stii ce cota finala ai avea daca ai paria (si castiga) 50 de cote de 1.10? Iti eu ca sa nu mai calculezi: 117!!!

Adica daca ai pariat la inceput 100 Ron si ai prinde 50 de cote de 1.10, la sfarsit vei avea 11.700 Ron! Asta inseamna cam 2 pariuri pe zi, adica sa spunem 2 meciuri in care pariezi ca se da cel putin un gol in meci. E doar un exemplu, tu poti plasa ce pariu doresti. Dar la cotele acestea mici cel mai usor e sa pronostichezi ca se da cel putin un gol.

Deschide cont la Betfair AICI

Poti avea succes cu aceasta strategie?

Desigur, cu orice strategie la pariuri poti avea succes, dar totul tine de disciplina. Sa nu te abati de la reguli si, pentru ca vorbim de pariuri, sa ai putina inspiratie.

Nu trebuie sa alegi cota 1.10 si nici 50 de pariuri. Poti sa pariezi cota 1.15 de 30 de ori. Acestea sunt doar niste exemple si pe baza acestora poti sa-ti faci propriul sistem.

Dar e foarte important sa-ti pui un target (tinta) cate pariuri vei plasa in fiecare zi. De ce spun asta? Pentru ca nu sunt zile fara suprize si una e sa plasezi 2, 3 pariuri intr-o zi (sanse mari sa eviti surprizele) si alta e sa sa plasezi 50 de pariuri (adica majoritatea meciurilor dintr-o zi).

Dezavantajele Strategiei Easy Money

Ca in orice basm, trebuie sa avem si un balaur care sa ne strice povestea. Asa ca va spun dezavantajele acestei strategii:

  • orice pariu pierdut duce la pierderea bancii initiale si a profitului; practic trebuie sa luam totul de la inceput
  • nici un pariu nu este sigur, asa ca nu te gandi ca daca vei paria doar cote de 1.05 este ca si cum te-ai imbogatit deja
  • disciplina este o calitate rar intalnita in randul pariorilor, asa ca daca n-o ai, mai bine nu folosi aceasta strategie