Strategia Easy Money

Daca e sa ne luam dupa numele strategiei, asta ar insemna ca am castiga bani usor. 🙂 Sper ca acest articol, respectiv Strategia Easy Money, sa te ajute sa iti maximizezi profitul la pariuri si sa faci cat mai mult profit.

Am folosit aceasta strategie de foarte multe ori, dar de fiecare data doar la Betfair Exchange. De ce? Pentru ca la aceasta casa de pariuri cotele sunt mult mai mari fata de celelalte agentii de pariuri.

Desigur, tu o poti folosi la orice casa de pariuri doresti. Totusi, conditia obligatorie este sa pariezi la o agentie de pariuri online, si o sa-ti explic in cele ce urmeaza motivul.

Ce este Strategia Easy Money

Principiul acestei strategii este foarte simplu si nu ai nevoie de cunostinte avansate in matematica si fizica sa o aplici.

Pariezi toata banca (de preferat pe un singur eveniment) pe cote foarte mici, reinvestind castigul si profitul dupa acelasi principiu. Vezi exemplul de mai jos:

 • 100 Ron x cota 1.10 = castig 110 Ron
 • 110 Ron x cota 1.10 = castig 121 Ron
 • 121 Ron x cota 1.10 = castig 133 Ron
 • ...........................................................................

Cand spun cote mici ma refer la 1.05 - 1.15. Cel putin eu asa am folosit-o si-o folosesc in continuare. In exemplul de mai sus am folosit cota 1.10, insa nu trebuie sa pariezi doar pe aceasi cota. Idea e sa pariezi pe cote cat mai mici.

Poate iti vine sa razi cand auzi de asemenea cote, dar hai sa te intreb ceva. Stii ce cota finala ai avea daca ai paria si castiga 50 de pariuri, fiecare cu cota 1.10? Iti spun eu ca sa nu mai calculezi: 117.

Adica daca ai pariat la inceput 100 Ron si ai prinde 50 de cote de 1.10, la sfarsit vei avea 11.700 Ron! Asta inseamna cam 2 pariuri pe zi, adica sa spunem 2 meciuri in care pariezi ca se da cel putin un gol in meci.

E doar un exemplu, tu poti plasa ce pariu doresti, dar la cotele acestea mici cel mai usor e sa pariezi ca se da cel putin un gol. Eventual poti incerca si pariul sub 5.5 sau 6.5 goluri.

Poti avea succes cu aceasta strategie?

Poti avea succes cu aceasta strategie?

Desigur, cu orice strategie la pariuri poti avea succes, dar totul tine de disciplina. Sa nu te abati de la reguli si, pentru ca vorbim de pariuri, sa ai putina inspiratie.

Nu trebuie sa alegi cota 1.10 si nici 50 de pariuri. Poti sa pariezi cota 1.15 de 30 de ori. Acestea sunt doar niste exemple si pe baza acestora poti sa-ti faci propriul tau sistem.

Dar e foarte important sa-ti pui un target (tinta) cate pariuri vei plasa in fiecare zi. De ce spun asta?

Pentru ca nu sunt zile fara suprize si una e sa plasezi 2, 3 pariuri intr-o zi (sanse mari sa eviti surprizele) si alta e sa sa plasezi 50 de pariuri (adica majoritatea meciurilor dintr-o zi).

Tentatia este foate mare atunci cand pariezi Strategia Easy Money. Vezi ca prinzi foarte multe pariuri (deoarece ai sanse mari plasand pariuri pe cote mici), iar atunci te gandesti ca de ce sa nu pariezi mai multe meciuri intr-o zi.

Strategia Easy Money la pariuri necesita foarte multa rabdare si disciplina. Daca incepi cu o banca mica, de exemplu de 100 Ron, o sa ti se para un castig foarte mic daca prinzi un pariu la o cota de 1.10.

Chiar si asa, nu uita ca acest sistem este construit pe termen mediu, nu pe termen scurt. Profitul mare vine doar dupa o serie de cel putin 30 de pariuri consecutiv castigatoare.

Avantaje si Dezavantaje

Dupa cum bine stii, nu exista meciuri sigure la pariuri. Mai mult decat atat, orice strategie, oricat de profitabila ar fi, are atat avantaje, cat si dezavantaje.


Atunci cand folosesti o strategie la pariuri trebuie sa vezi in primul rand daca este buna si pentru tine. Nu toti pariorii sunt la fel; unii vor castiguri rapide, altii au rabdare si privesc pe termen lung.


Strategia Easy money la pariuri are foarte multe avantaje, dar si cateva puncte negative. Arunca o privire peste ambele coloane si decide daca este potrivita pentru tine. 

Avantaje

 • Sanse mari de castig deoarece pariezi pe cote foarte mici  
 • Poti face profit foarte mare chiar si daca incepi cu o suma mica
 • Poti paria atat live, cat si pre-meci
 • Strategia Easy Money se poate folosi la orice sport
 • Este ideala pentru pariorii care au rabdare si disciplina

Dezavantaje

 • Pierzi toata banca daca pierzi un singur pariu  
 • Tentatia e mare sa pariezi multe meciuri in aceeasi zi
 • Ai nevoie de timp pana sa ajungi la un profit consistent

Concluzie

Iti recomanda sa folosesti Strategia Easy Money la pariuri, mai ales daca esti un parior cu disciplina si nu cauti castiguri mari peste noapte.


Desi are foarte multe avantaje, nu uita ca acest mod de a paria nu este perfect. Nu exista pariuri sigure, chiar si daca pariezi pe o cota de doar 1.01.


Poti incerca aceasta strategie pornind de la o suma mica. Incearca sa pariezi maxim 2, 3 meciuri pe zi si trage linie doar dupa cel putin 2 saptamani. De preferat ar fi pariurile care au doar 2 rezultate posibile (de exemplu peste si sub la goluri).


Strategia Easy Money la pariuri se poate folosi la orice sport, indiferent ca iti place sa pariezi inaintea inceperii meciului sau live.


Singura conditie este sa pariei pe cote mici, recomandat intre 1.05 si 1.15. Daca aceste cote ti se par prea mici si vrei sa incerci o alta strategie, iti recomand sa citesti despre Strategia Martingale.

Vrei sa pariezi ca un profesionist?

Deschide-ti un cont la Betfair Exchange si pariaza cu un super bonus la inregistrare!

PARIAZA CU PANA LA
500 LEI BONUS
+ 40 ROTIRI GRATUITE