Sirul lui Fibonacci

Sirul lui Fibonacci nu este o strategie foarte folosita la pariuri...din pacate, as putea spune. In acest articol vreau sa-ti spun ce este si cum poti sa aplici sirul lui Fibonacci la pariuri.

Fibonacci, cunoscut si sub numele de Leonardo din Pisa, a fost un renumit matematician italian ce a trait in anii 1200. A devenit cunoscut in lumea moderna datorita cartii sale Cartea de calcul (Liber Abaci). Dar si a unui sir de numere, de fapt subiectul acestui articol.

Putini stiu insa ca sirul lui Fibonacci nu a fost inventat (descoperit) de el, ci doar l-a dat exemplu in cartea lui.

In acest articol nu o sa punem accent pe istorie. O sa ne concentram pe pariuri si cum Fibonacci ne poate ajuta sa ne crestem sansele de castig.

Ce este sirul lui Fibonacci

Ce este sirul lui Fibonacci

Pentru cei care cunosc Strategia Martingale, si in acest caz va trebui sa crestem miza, insa nu o dublam ci respectam o anumita regula.

Mai exact pariem dupa sirul cunoscutului matematician, care arata in felul urmator: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, etc (numerele din sir rezulta din adunarea ultimilor 2 numere).

Mai concret, sa presupunem ca incepem cu 10 Ron:

  • Pas 1: 10 lei x cota 3 – pariu pierdut -10 Ron
  • Pas 2: 10 lei x cota 3 – pariu pierdut -20 Ron
  • Pas 3: 20 lei x cota 3 – pariu pierdut -40 Ron
  • Pas 4: 30 lei x cota 3 – pariu pierdut -70 Ron
  • Pas 5: 50 lei x cota 3 – pariu castigat => castig 150 Ron. Scadem ultima miza, adica 50 Ron + pariurile anterioare => profit net 30 Ron

Singurul impediment, sa-i spunem asa, este ca aceasta strategie este eficienta daca pariezi cote de minim 3.

Evident, nu are rost sa incerci cote foarte mari. Dar intre 3 si 5 cred ca sunt sanse mari ca din 5 bilete unul sa-l prinzi si la urma sa ramai cu un profit foarte bun.

Daca de exemplu incepeam cu o miza de 100 Ron, la pasul 5 aveam un profit excelent in valoare de 300 Ron! Asta dupa doar 5 zile (in cazul in care pariam un bilet pe zi).

Practic, daca totul iese conform planului si avem si putina inspiratie, intr-o luna (cu miza de inceput de 100 Ron) facem un profit de 1800 Ron.

Sirul lui Fibonacci pariuri

Sirul lui Fibonacci pariuri

Eu iti recomand sa nu pariezi la casele de pariuri stradale, pentru ca in primul rand pierzi 5% din miza la fiecare bilet jucat. Asta inseamna sa pariezi o cota mai mare ca sa-ti recuperezi aceasta suma.

In al doilea rand, daca vrei sa joci sume mici, va trebui sa faci drumuri in fiecare zi la respectiva casa de pariuri.

Noi iti recomandam sa pariezi la casele de pariuri online legale, recomandate de acest site. In plus, vei beneficia de bonusuri de bun venit si de alte promotii ulterioare (plus ca nu mai pierzi acei 5% la fiecare bilet).

Pe ce pariuri sa folosesti sirul lui Fibonacci

As putea spune ca pe orice tip de pariu si orice sport, atata timp cat cota minima pe pariu sau bilet este de 3.

Ca o sugestie si recomandare, poti folosi aceasta strategie la tenis. La pariuri pe break-uri, mai ales la meciurile dintre fete. Pariezi ca o jucatoare face break, lucru des intalnit in tenis la fete.

De asemenea, poti paria si pe tipul de pariu minutul urmatorului gol. Daca luam acest exemplu si incepi din minutul 10, asta inseamna ca ai nevoie de cel putin un gol pana in minutul 60. Lucru des intalnit, mai ales daca analizezi putin un meci si pariezi pe formatii care joaca ofensiv.

Acestea sunt doar cateva exemple, iar tu poti incerca acest sir (strategie pariuri) pe orice tip de pariu doresti, atata timp cat iti aduce profit pe termen lung.

Dar un lucru este foarte important: trebuie sa fii disciplinat si sa nu te abati de la sirul lui Fibonacci. Mult succes si bafta la pariuri!

PARIAZA CU PANA LA
500 LEI BONUS
+ 40 ROTIRI GRATUITE