Strategia Martingale

Sunt absolut convins ca ai auzit cel putin odata de Strategia Martingale. Aceasta este cea mai cunoscuta si folosita strategie de catre jucatorii de cazinou, mai ales de cei care pariaza la jocul de ruleta.

In acest articol vreau sa va spun insa cum putem folosi Strategia Martingale la pariuri. Desi a fost folosita pentru foarte mult timp doar in cazinouri, Sistemul Martingale a devenit extrem de popular si in randul pasionatilor de pariuri sportive.

Ce este strategia Martingale?

O explicare foarte pe scurt a strategiei este dublarea mizei in cazul unei pierderi, scopul fiind de a recupera suma pariata, insa si de a obtine un profit.

Totusi, un lucru este foarte important ca strategia sa functioneze corect! Cota minima pe care o avem pe bilet/pariu trebuie sa fie de 2.00. Obligatoriu! Daca vrei o sa pariezi pe cote mai mici, citeste despre Strategia Easy Money.

Stiu ca suna promitator, si probabil asa si este, dar tin sa te anunt ca Strategia Martingale te poate falimenta foarte rapid. Chiar si asa, sunt multi pariori care o folosesc, ba chiar o fac cu succes si reusesc sa castige constant cu ea.

Secretele acestei strategii sunt analizarea cu atentie a meciurilor pe care pariezi, rabdare si consecventa, disciplina in respectarea strategiei si un management bun al banilor.

Cum se foloseste Strategia Martingale

Cum se foloseste Strategia Martingale

Sa presupunem ca avem o banca de 700 Ron. Incepem cu primul pariu de 100 RON pe o cota de 2.00, dar sa presupunem ca acesta este pierdut.

A doua zi (sau la urmatorul pariu), pentru a recupera pierderea si a obtine profit, trebuie sa dublam miza initial. Prin urmare vom paria 200 Ron. Sa presupunem ca acest al doilea pariu este castigator.

In acest caz vom avem un profit de 100 Ron. Adica 700 Ron banca initiala minus 100 Ron din primul pariu pierdut, minus 200 Ron miza celui de-al doilea pariu, plus 400 Ron castigul celui de-al doilea pariu plasat.

Prin urmare, dupa ce am avut un pariu pierdut si unul castigat, folosind Strategia Martingale am obtinut un profit net de 100 Ron, iar banca noastra va fi de 800 Ron.

Bun, bun, dar poate te intrebi ce facem daca al doilea pariu era pierdut? Daca primul si al doilea pariu sunt pierdute, pentru al treilea pariu dublam miza anterioara. In exemplul nostru, miza anterioara a fost 200 Ron, asa ca noi o sa pariem 400 Ron.

Daca vom avea noroc si inspiratie si acesta este castigator, vom face tot un profit de 100 Ron, ceea ce este formidabil de bine. Nu uita ca profitul de 100 Ron se obtine chiar daca primele doua pariuri le-am pierdut.

In acest exemplu am facut o simulare cu un pariu pierdut si unul castigat, respectiv doua pariuri pierdute si unul castigat. Desigur, in cazul in care vor fi mai multe pariuri pierdute, se va respecta principiul strategiei, si anume dublarea mizei anterioare.

Dezavantajele Sistemului Martingale

Singura problema este daca am fi avut si al treilea pariu pierdut, pentru ca urmatoarea miza trebuia sa o plasam in valoare de 800 Ron.

In acest caz am avea nevoie de o banca totala de 1500 Ron, adica suma celor 4 pariuri (100 + 200 + 400 + 800). In functie de bugetul tau, poti sa iei o decizie daca iti permiti sau nu sa risti la pariuri 1500 Ron

De fapt acesta este si dezavantajul acestei strategii la pariuri, pentru ca ai nevoie de o banca mare ca sa o poti aplica (daca te multumesti cu 3 pariuri si 100 Ron profit, atunci 700 Ron este suma perfecta pentru tine).

Dar cum pentru orice activitate din viata reala ai nevoie de rabdare si disciplina, acelasi lucru este valabil si pentru Sistemul Martingale.

Foarte important: sa nu te enervezi cand lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori. Nu incerca sa recuperezi rapid pierderile si respecta intocmai Strategia Martingale. De asemenea, nu paria mai mult decat poti pierde!

Pariuri pauza final in Sistem Martingale

Pariuri pauza final in Sistem Martingale

Tot mai multi pariori cauta sa parieze pariuri pauza final in Sistem Martingale. Idea este foarte buna, insa nu trebuie omis faptul ca un astfel de pariu este foarte de greu de anticipat.

Mai mult decata atat, pentru cei care nu stiu, pariul pauza final are nu mai putin de 9 rezultate posibile (1/1, X/1, 2/1, 1/X, etc). Prin urmare sansele matematice sunt mult mai mici in comparatie cu un pariu cu 2 sau 3 rezultate posibile.

Sa plasezi pariuri pauza final in Sistem Martingale este o strategie excelenta, cu atat mai mult cu cat cota oricarui astfel de pariu este, in cele mai multe cazuri, mult peste 3.00.

Dupa cum spune principiul strategiei, trebuie sa pariem pe o cota de minim 2.00, asta ca sa ne recuperam suma pariata si sa facem si profit. Daca insa cota este mai mare de 2.00, atunci profitul nostru va fi si el mai mare.

Totusi, nu uita ca valoarea cotelor este data si de sansele pe care le ai de a castiga respectivul pariu. Daca pariezi de exemplu pauza final si cota este de 3.80, evident ca sansele tale de castig sunt mult mai mici.

Daca ai avea o suma de bani foarte mare, da, iti vei permite sa piezi 20, 30 de pariuri la rand, insa cred ca foarte putini pariori isi permit acest lucru. Cum pariurile pauza final in Sistem Martingale sunt destul de riscante, s-ar putea sa pierzi banca foarte rapid.

Ca o concluzie la acest tip de pariu, iti recomand sa-l eviti, deoarece sunt sane mici de reusita. Cel mai indicat ar fi sa alegi pariuri cu 2 sau 3 rezultate posibile (peste sau sub 2.5 goluri, rezultat final 1X2, etc) si care au o cota foarte aproape de 2.00.

Vrei un super BONUS?

Vrei bani GRATIS la pariuri? Vrei sa pariezi pe cea mai buna aplicatie de mobil?

Pariaza cu un super bonus de 500 Ron!
Depui 20 Ron si primesti 100 Ron cash
Retragerea castigurilor in aceeasi zi
Aplicatie de mobil pentru pariuri
Pana la 10 pariuri din acelasi meci
Bonusuri si promotii periodice