Bonus 500 Ron la Prima Depunere

Case de pariuri stradale (offline)

In Romania avem foarte multe case de pariuri stradale. De fapt, in realitate, cred ca acestea concureaza cu farmaciile 🙂 . Prin urmare, in acest articol vreau sa trec in revista acest subiect. Care sunt casele de pariuri offline din Romania, cate avem si care au si site-uri online.

Pentru cei care nu stiu, in Marea Britanie avem cele mai multe case de pariuri stradale. Lucru evident, tinand cont de amploarea sportului rege si cat de multi fani al acestui sport sunt.

Insa si la noi in tara avem foarte multe agentii. Cele mai multe fiind aparute in ultimii 4, 5 ani. Motivul e foarte simplu. Avem multi pariori donatori, dar si cei creduli care au tot felul de informatii despre meciuri sigure.

Cele mai importante case de pariuri stradale

Vreau sa mentionez inca de la inceput ca aceste cifre nu sunt oficiale. Chiar si asa, marja de eroare nu trebuie sa fie foarte mare.

Sunt agentii care se inchid, altele care se deschid, prin urmare numarul lor poate varia destul de constant. De asemenea, unele dintre ele au si franciza, de aici si numarul mare de case de pariuri offline.

1. TotalBet

Trebuie sa recunosc, surprinzator si pentru mine, dar TotalBet domina aceasta piata din Romania. Conform informatiilor de la ei de pe site, acestia au aproximativ 2000 de agentii.

Deloc surprinzator este faptul ca numarul acestor case de pariuri TotalBet s-a dublat comparativ cu anul 2016.

Pun accent mai mult pe localitati si sate, avand un numar destul de mic de agentii in Bucuresti. De asemenea, o sa gasesti case de pariuri TotalBet si prin baruri sau puburi.

2. Superbet

Superbet este probabil una din cele mai cunoscute case de pariuri stradale. Numarul acestora este in jur de 900 (as spune ceva mai mult de 900). De asemenea, ei ocupa tot un loc secund in topul agentiilor stradale din Bucuresti.

Superbet si-a castigat simpatia pariorilor datorita diversitatii tipurilor de pariuri din fotbal, dar nu numai. Totusi, trebuie sa recunosc ca pe mine nu m-a convins. Cel mai suparator lucru este ca te limiteaza pe unele meciuri destul de mult. Dar in rest stau foarte bine la capitolul oferta, prezentare si cote.

3. Fortuna

Nu cred ca exista parior in Romania care sa nu fi auzit de Fortuna. Acest lucru se datoreaza in special ofertei Bonus Dublu. Totusi, brandul a capatat si mai multa valoare dupa ce au devenit Sponsor Oficial al Echipei Nationale de Fotbal.

Chiar daca sunt pe locul 3 la nivel national, acestia sunt lideri in Bucuresti. In tara avem aproximativ 800 de agentii, iar in capitala vreo 175.

Nu pot spune ca am incercat sa pariez sume mari la ei. Deci nu stiu daca te limiteaza la unele meciuri. In schimb imi place ca poti sa iei codul biletelor de la alti pariori si sa repeti si tu acel bilet. Desigur, unele bilete ti se vor bloca, dar poti schimba un meci si ai rezolvat problema.

4. Casa Pariurilor

Fara sa fac un research pe internet, Casa Pariurilor cred ca este o agentie cu „vechime” in Romania. Cel putin eu o stiu de foarte mult timp.

In tara gasim aproximativ 750 de agnetii, multe dina cestea fiind prin sate sau localitati. Insa si in Bucuresti au un numar considerabil, fiind pe locul 5.

Nu sunt un mare fan al site-ului lor, dar trebuie sa recunosc ca au cote destul de bune. Ultima data cand am incercat sa pariezi la ei a fost pe un meci de Liga 3-a. Evident, fara succes! Trebuia sa mai pun inca „n” meciuri pe bilet. Asa ca am lasat-o balta.

5. ArminBet

Nu am intrat niciodata intr-o agentie ArminBet. Dar am foarte multi cunoscuti care pariaza constant la ei. Toti imi spun doar lucruri pozitive. Asa ca, sa-i credem pe cuvant.

Numarul caselor de pariuri offline de la ArminBet este peste 600. De cealalta parte, in Bucuresti aproape ca nu exista.

6. Get’s Bet

Pentru cei care nu stiu, Get’s Bet este de faptul fosta agentie Empire Betting. Imi place foarte mult site-ul celor de la Get’s Bet. Oferta este foarte buna, meciurile si pariurile bine structurate. Un mare plus din acest punct de vedere.

In tara gasim aproximativ 400 de agentii, dar ocupa locul 4 in topul caselor de pariuri stradale din Bucuresti.

7. GoBet

GoBet a luat nastere in anul 2016, fiind de fapt franciza celor de la Superbet.  In acest moment sunt peste 160 de agentii, iar expansiunea grupului continua.

Asa ca daca vrei sa-ti deschizi o casa de pariuri, ii poti contacta 🙂 .

Site-ul lor mi se pare de moda veche. E destul de dificil sa cauti diverse tipuri de pariuri. Oricum, gusturile nu se discuta, e doar o parere personala.

[su_divider top=”no” style=”dotted”]

Opresc topul caselor de pariuri stradale aici, la numarul 7. Vorba aia, poate avem noroc si la 777 (saptari). Totusi, vreau sa iti spun si celelalte agentii offline pe care le gasesti in Romania:

  • Stanleybet (peste 350 agentii)
  • Excelbet (peste 250 agentii)
  • Winner (peste 220 agentii)
  • GsBet (aproximativ 200 agentii)
  • Bet Cafe Arena (aproximativ 200 agentii)
  • Admiral (aproximativ 100 agentii)
  • Mozzartbet (aproximativ 70 agentii)

Case de pariuri stradale la care poti paria si online

Case de pariuri offline la care poti paria si online

Brandurile care se respecta si-si fac o strategie pe termen lung au intrat si pe piata din online. Lucru evident, tinang cont in ce directie se dezvolta tehnologia.

Interesant este ca din top 7 a celor mai mari case de pariuri stradale, doar 4 au si site-uri unde poti paria. Este vorba despre Superbet, Fortuna, Casa Pariurilor si Get’s Bet. Reducand lista si mai mult, as putea spune ca doar una se ridica la asteptarile unui site adevarat de gambling.

Totusi, trebuie sa apreciem intentia lor de a se dezvolta si a oferi servicii complete. Totul are un inceput si cu siguranta lucrurile vor evolua si mai mult in urmatorii ani. Cu cat clientii vor deveni mai exigenti, cu atat casele de pariuri o sa ridice nivelul serviciilor.

De ce ai paria la o casa de pariuri stradala?

Sincer, imi e greu sa iti dau raspunsul la aceasta intrebare. Chiar am scris un articol despre avantajele pariurilor online.

Nu stiu ce avantaje as gasi in cazul celor offline. Ar fi unul, ca poti bea o cafea cu prietenii. In rest, nu prea gasesc.

Cel putin generatia noua de pariori cu siguranta aleg online-ul. Nu inteleg de ce sa mai faci un drum pana la o casa de pariuri din fata blocului, sa mai stai si la coada, cand poti face totul in doar cateva secunde? In plus, online poti sa-ti si inchizi biletul (cash-out, inchidere pariu).

Fie ca pariezi online sau la agentiile stradale, nu-mi ramane decat sa-ti urez: bafta la pariuri si pariaza responsabil!