Case de pariuri stradale

In Romania avem foarte multe case de pariuri stradale. De fapt, in realitate cred ca acestea concureaza cu farmaciile. 🙂 In acest articol vreau sa-ti prezint care sunt cele mai importante case de pariuri stradale si cateva informatii despre acestea.

Pentru cei care nu stiu, in Marea Britanie exista cele mai multe case de pariuri stradale. Lucru evident, as putea spune, tinand cont de amploarea sportului rege si cat de multi fani al acestui sport sunt.

Totusi, si la noi in tara avem foarte multe agentii. Intradevar, cele mai multe au aparut dupa anul 2016. De ce? Motivul e foarte simplu. Cerere si oferta.

Cele mai populare case de pariuri stradale

Vreau sa mentionez inca de la inceput ca unele cifre nu sunt oficiale si au fost adunate in anul 2020. Cu siguranta lucrurile stau putin timp in momentul cand citesti tu acest articol. 

Unele agentii stradale se inchid, apar altele noi...prin urmare numarul lor poate varia destul de constant. De asemenea, unele dintre ele au si franciza, de aici si numarul mare de case de pariuri stradale.

1. TotalBet

Trebuie sa recunosc, surprinzator si pentru mine, dar TotalBet domina aceasta piata din Romania. Conform informatiilor de la ei de pe site, acestia au aproximativ 2000 de agentii.

Deloc surprinzator este faptul ca numarul acestor case de pariuri TotalBet s-a dublat comparativ cu anul 2016.

Pun accent mai mult pe localitati si sate, avand un numar destul de mic de agentii in Bucuresti. De asemenea, o sa gasesti case de pariuri TotalBet si prin baruri sau pub-uri.

2. Superbet

Superbet este probabil una din cele mai cunoscute case de pariuri stradale. Numarul acestora este in jur de 900. De asemenea, ei ocupa tot un loc secund in topul agentiilor stradale din Bucuresti.

Superbet si-a castigat simpatia pariorilor datorita diversitatii tipurilor de pariuri din fotbal si foarte multe promotii, unele valabile doar in agentii.

Dupa cum probabil stii, Superbet activeaza si online. Din fericire pentru ei, se pare ca domina si in mediul online, fiind una din cele mai apreciate case de pariuri. Am scris mai multe informatii in articolul Superbet pareri.

3. Fortuna

Nu cred ca exista parior in Romania care sa nu fi auzit de Fortuna. Acest lucru se datoreaza in special ofertei Bonus Dublu. Totusi, brandul a capatat si mai multa valoare dupa ce au devenit Sponsor Oficial al Echipei Nationale de Fotbal.

Chiar daca sunt pe locul 3 la nivel national, acestia sunt lideri in Bucuresti. In tara avem aproximativ 800 de agentii, iar in capitala vreo 175.

Imi place la Fortuna ca poti sa iei codul biletelor de la alti pariori si sa repeti si tu acel bilet. Desigur, unele bilete ti se vor bloca din cauza sumelor mari pariate, dar poti schimba un meci si ai rezolvat problema.

La fel ca in cazul Superbet, Fortuna activeaza si online. Stau foarte bine cu site-ul de pariuri, reusind in scurt timp sa castige foarte multi clienti. Gasesti mai multe detalii in articolul Fortuna pareri.

4. Casa Pariurilor

Fara sa fac un research pe internet, Casa Pariurilor cred ca este o agentie cu "vechime" in Romania. Cel putin eu o stiu de foarte mult timp.

In tara gasim aproximativ 750 de agentii, multe din acestea fiind prin sate sau localitati. Totusi, si in Bucuresti au un numar considerabil, fiind pe locul 5.

Au intrat si ei pe piata pariurilor online, iar dupa ce s-au promovat cu foarte multe reclame, se pare ca au avut succes. Site-ul arata destul de bine, ofera bonus pariuri de bun venit, cote destul de bune si multe altele.

5. Gets Bet

Pentru cei care nu stiu, Gets Bet este de faptul fosta agentie Empire Betting. Imi place foarte mult ca au un site bine organizat, cu multe tipuri de pariuri.

Oferta este foarte buna, meciurile si sunt pariurile bine structurate. Un mare plus din acest punct de vedere, daca facem comparatie cu alte agentii.

In tara gasim doar aproximativ 400 de agentii, dar ocupa locul 4 in topul caselor de pariuri stradale din Bucuresti.

Potentialul internetului se pare ca i-au convins sa deschida si ei o casa de pariuri online. Merita sa arunci o privire pe site-ul lor, deoarece stau bine cam la toate capitolele.

6. Alte case de pariuri

Pe langa casele de pariuri stradale mentionate anterior, mai exista si altele, insa numarul agentiilor este ceva mai mic. Dintre acestea vreau sa mentionez:

  • Stanleybet (peste 350 agentii)
  • Excelbet (peste 250 agentii)
  • Winner (peste 220 agentii)
  • GsBet (aproximativ 200 agentii)
  • Admiral (aproximativ 100 agentii)
  • MozzartBet (aproximativ 70 agentii)

Subliniez inca o data, ne cerem scuze daca numarul agentiilor stradale este gresit. Cu siguranta unele se inchid daca nu sunt profitabile, iar altele se deschid in locatii noi.

Case de pariuri stradele unde poti paria si online

Case de pariuri stradele unde poti paria online

Foarte multi operatori au incercat sa duca lupta cu mediul online si au continuat sa activeze doar in agentiile stradale. Cu timpul insa au realizat ca tot mai multi pariori aleg sa parieze online, deoarece au mult mai multe avantaje.

Asa s-a ajuns in situatia in care majoritatea caselor de pariuri stradale si-au deschis si un site web unde sa le ofere pariorilor posibilitatea sa parieze online.

Mai mult decata atat, jocurile de noroc nu se rezuma doar la pariuri sportive. Asa ca au integrat pe platformele lor online si cazinouri, bingo, poker, sporturi virtuale si alte servicii din acest domeniu.

Mai jos ti-am lasat acele case de pariuri stradale care si-au deschis agentie de pariuri si online. Ti-am pus si un link si poti verifica pentru fiecare ce bonus de bun venit iti ofera:

PARIAZA CU PANA LA
500 LEI BONUS
+ 40 ROTIRI GRATUITE