Bonus 500 Ron la Prima Depunere

FORTUNA: descriere si recenzie

Fortuna reprezinta un caz fericit de agentie de pariuri care a venit din offline si a reusit sa se ridice la un nivel bun si in industria online, lucru pe care nu-l intalnim chiar peste tot, dat fiind faptul ca majoritatea caselor de pariuri venite din offline intampina probleme cu platforma de pariere.

[su_button url=”https://casepariurionline.ro/fortuna” target=”blank” style=”soft” background=”#b0000d” color=”#ffffff” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: mouse-pointer” rel=”nofollow”]Deschide cont la Fortuna![/su_button]

In cazul celor de la Fortuna Bet situatia sta diferit, existand constant imbunatatiri, atat in ceea ce priveste strict platforma de pariere, cat si in ceea ce priveste experienta jucatorilor si numeroasele optiuni puse la dispozitia acestora.

OFERTA DE PARIERE LA FORTUNA (8,5/10)

Fortuna ramane in topul agentiilor recomandate celor care vor sa inceapa sa parieze online, avand o platforma usor de folosit, dar si o oferta buna de pariere in acelasi timp. Fireste ca nu lipsesc tipurile de pariuri obisnuite, insa avem si „chestii unice” pe piata din Romania, alaturi de diferite combinatii de pariuri.

Tipuri de pariuri la Fortuna:

  • Pariuri pe cornere
  • Pariuri pe cartonase
  • Castiga oricare din reprize
  • Gol in ambele reprize
  • Pariuri speciale
  • Pariuri cu imbunatatiri de cote (detaliat mai jos)
  • Rezultat final si total goluri
  • Pariuri pe reprize

Fortuna este renumita si pentru optiunea Fortuna PLUS, unde apar imbunatatiri de cote, in functie de numarul de evenimente de pe biletul jucat. Exemplu: F+4 este cota pe care o primim daca mai avem patru evenimente pe bilet, pe langa cel ales.

COTELE OFERITE DE FORTUNA (8/10)

Nu putem spune ca punctul forte al acestei case de pariuri online il reprezinta cotele. Vorbim despre un capitol la care Fortuna nu exceleaza, de multe ori stand in umbra altor agentii care se axeaza mai mult pe cotele oferite.

In mod clar exista situatii in care Fortuna va oferi cota cea mai mare de pe piata, insa per total va pierde „batalia” cotelor, exceland insa prin alte aspecte, fara dubii.

BONUSURI SI PROMOTII LA FORTUNA (8/10)

Oferta actuala de bun venit pe care o gasim la Fortuna este reprezentata de un bonus de 500 Ron (100% la prima depunere). Avand in vedere conditiile de rulaj al bonusului, pot spune ca Fortuna ofera unul din cele mai bune bonusuri de bun venit din Romania.

Pe langa acest bonus la prima depunere, Fortuna ofera constant diferite promotii si oferte. Un motiv in plus sa-ti faci un cont si la aceasta casa de pariuri.

[su_button url=”https://casepariurionline.ro/fortuna” target=”blank” style=”soft” background=”#0047b0″ color=”#ffffff” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: mouse-pointer” rel=”nofollow”]Da, vreau 500 Ron la Fortuna![/su_button]

METODE DE DEPUNERE SI RETRAGERE (10/10)

Un mare punct forte al celor de la Fortuna il reprezinta tranzactiile. Puteti realiza depuneri si retrageri direct in agentie, la casierie, prezentat un buletin si username-ul de pe site.

MetodaDepunere minimaRetragere minima
Card de credit/debit25 RON50 RON
Skrill25 RON50 RON
Neteller25 RON50 RON
Paysafecard25 RON
Transfer bancarN/A50 RON
Cash in agentie10 RON10 RON