Cont Fortuna

Deschide-ti un cont Fortuna si pariaza bonus dublu online. Acesta este un tutorial pentru procesul Fortuna inregistrare (optimizat pentru telefoane). Cum iti faci un cont nou eFortuna.

Fortuna este una din cele mai bune case de pariuri online din Romania. Marele avantaj este ca poti sa depui si sa retragi direct din agentiile stradale. Totusi, ca sa pariezi online trebuie sa-ti faci un cont Fortuna, adica sa completezi formularul de inregistrare.

Deschiderea unui cont nou se face extrem de simplu si dureaza doar cateva minute. Dar ca sa-ti fie si mai usor, acest tutorial o sa-ti vina in ajutor. O sa-ti spun exact ce trebuie sa faci cand parcurgi procesul eFortuna inregistrare.

Trebuie sa stii ca toate pariurile plasate pe site-ul Fortuna sunt 100% legale. Spun asta deoarece aceasta casa de pariuri are licenta cu numarul L1160665W000326 la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Inclusiv impozitul pe castig este retinut automat la sursa.

Pariaza cu 500 Ron bonus

Deschide-ti un cont, fa o depunere si primesti pana la 500 Ron bonus!

Cont Fortuna (inregistrare)

PASUL 1

Inca de la inceput vreau sa mentionez ca acest tutorial este optimizat pentru telefoanele mobile. Totusi, chiar daca folosesti un laptop sau calculator, procesul este foarte asemanator, existand doar posibilitatea ca formularul de inregistrare Fortuna sa arate sub o alta forma.


Primul pas pentru a-ti deschide un cont Fortuna este sa dai click pe acest link. In acest fel vei primi la pariuri bonus pentru deschiderea unui cont nou Fortuna. Daca ai ajuns deja pe pagina de inregistrare Fortuna, urmatorul pas este sa dai click pe butonul Inregistreaza-te.

PASUL 2

Dupa ce ai dat click, imediat ti se va deschide formularul pentru Fortuna inregistrare. Completeaza toate aceste informatii (nume, prenume, email, etc). Atentie, trebuie ca toate datele sa fie cele reale. La final, da click pe Mergi la pasul 2.

PASUL 3

In partea a doua a formularului de creare cont Fortuna trebuie sa completezi celelalte informatii personale, precum CNP-ul, adresa, data nasterii, etc. Atentie mare, deoarece toate aceste date personale trebuie sa fie exact ca si in cartea de identitate. Dupa ce le-ai completat, la final da click pe Mergi la pasul 3.

PASUL 4

In ultima parte a formularului mai trebuie doar sa selectezi bonusul de bun venit si sa bifezi ca esti de acord cu procesarea datelor personale, respectiv ca ai implinit varsta de 18 ani. Ca sa finalizezi procesul de inregistrare Fortuna (creare cont nou), da click pe butonul Inregistrare.

Acum ca ai terminat inregistrarea, urmatorul pas este sa-ti verifici adresa de email si, cel mai probabil, sa iti activezi contul dand click pe emailul trimis de la Fortuna. Daca nu l-ai primit (verifica si in folderul SPAM), nu-i nimic, te poti conecta in noul cont.

De asemenea, daca vrei sa stii mai multe informatii despre aceasta casa de pariuri, iti recomand articolul Fortuna pareri. Acolo vei gasi mai multe informatii detaliate, inclusiv despre metodele de plata si ce parere avem noi despre aceasta agentie.

PARIAZA CU PANA LA
500 LEI BONUS
+ 40 ROTIRI GRATUITE