Cash out Superbet

In acest articol iti voi spune toate informatiile de care ai nevoie pentru a folosi cat mai eficient optiunea de cash out Superbet. Dupa cum bine stii, Superbet este una din cele mai importante case de pariuri online din Romania.

Aceasta optiune iti va creste profitul pe termen lung si te va ajuta sa-ti minimizezi pierderile. Dar ca sa o folosesti, trebuie sa stii in primul rand ce este cash out si cum poti sa il folosesti la casa de pariuri Superbet.

Bonus Superbet 500 Ron

Ce este cash out?

Cash out este o functie care iti da posibilitatea sa inchizi un pariu, inainte ca evenimentul sportiv sa se fi incheiat. Termenul vine din limba engleza, iar o traducere in limba romana ar suna ca si inchidere pariu.

Indiferent daca o sa vezi la casele de pariuri denumirea de cash out sau inchidere pariu, trebuie sa stii ca aceste optiuni sunt identice si fac acelasi lucru. Iti dau posibilitatea sa inchizi un pariu, chiar si daca meciul pe care ai pariat nu s-a terminat.

In general functia de cash out este des utilizata la pariurile pe fotbal, dar o s-o gasesti disponibila si la alte sporturi. De mentionat insa faptul ca nu ai cash out la toate casele de pariuri online. Tocmai din cest motiv recomand casa de pariuri Superbet.

De ce sa folosesti cash out la pariuri?

De ce sa folosesti cash out la pariuri?

Optiunea de cash out (inchidere pariu) are foarte multe avantaje. Te va ajuta sa fii mai profitabil pe termen lung, chiar daca vor fi momente cad trebuie sa-ti inchizi pariul pe minus.

De exemplu, sa spunem ca pariezi 100 Ron pe 1 solist la meciul dintre Liverpool cu Chelsea. Liverpool deschide scorul, insa in minutul 75 primeste un cartonas rosu. Acum ai doua variante.

Prima, este sa lasi pariul pana la finalul meciului, in speranta ca Liverpool, chiar daca are un om in minus, nu va fi egalata sau nu va pierde. Asta in conditiile inc are mai sunt 15 minute de joc.

A doua varianta este sa folosesti cash out. In acest fel, avand in vedere ca Liverpool conduce cu 1 la 0, poti inchide pariul si sa iei si un profit de pe urma acestuia. Da, nu va fi profitul maxim posibil, dar nici nu risti ca Liverpool sa fie egalata sau sa piarda.

Acesta este doar un exemplu concret despre cum poti sa folosesti si tu cash out. Desigur, poti sa-l folosesti si pe pierdere; aici ma refer ca ai pariat 100 Ron, dar inchizi pariul pentru 50 Ron. Idea e ca nu ai pierdut toti banii.

Trebuie sa mai stii faptul ca in general pariorii folosesc functia de inchidere pariu daca au plasat pariuri pre match. Totusi, aceasta este disponibila si daca ai pariat live.

Cash out Superbet

Cash out la Superbet

Daca vrei sa folosesti cash out Superbet, tot ceea ce trebuie sa faci este sa mergi in sectiunea cu bilete. Acolo vei gasi pariurile plasate si cele care au disponibila optiunea de cash out (inchidere pariu).

Atentie mare, deoarece nu toate tipurile de pariuri vor avea aceasta functie disponibila. De exemplu, daca pariezi pe un bilet mai multe pronosticuri, precum cornere, handicap asiatic si marcatori, cel mai probabil nu poti activa la Superbet cash out.

Ca idee, trebuie sa stii ca vei putea inchide un pariu sau bilet daca ai pariat pe goluri (peste si sub), rezultat final, urmatorul gol, etc. In trecut Superbet afisa la fiecare pariu mesajul „cash out”, iar in acest fel stiai daca poti sau nu sa folosesti optiunea.

Ca sa mergi la sigur, pariaza pe tipurile de pariuri populare, cele mentionate anterior. Poti sa incerci si alte tipuri de pariuri, iar in acest fel o sa incepi sa le inveti pe cele care au sau nu optiunea de cash out.

Exemplu de cash out la Superbet

Mai sus ti-am lasat un exemplu de pariu cash out Superbet. Daca pariezi de pe telefonul mobil, din aplicatia Superbet, sub aceasta forma iti va aparea. Nu uita ca trebuie sa mergi in sectiunea de bilete, iar acolo poti sa inchizi pariul dorit.

Cash out indisponibil la Superbet?

Indisponibilitatea functie de cash out o sa o gasesti la toate casele de pariuri care au aceasta optiune, inclusiv la Superbet. Atentie, aici nu ma refer ca lipseste optiunea, ci ca momentan nu poti activa cash out-ul. Vezi imaginea de mai jos.

Cash out indisponibil la Superbet

In principiu nu trebuie sa-ti faci griji, deoarece aceasta indisponibilitate este de moment (in general) si poate fi din urmatoarele cauze:

  • cotele au suferit o modificare foarte mare (crestere sau scadere)
  • meciul este intrerupt pentru ca se consulta VAR-ul
  • exista un eveniment periculos (faza fixa, ocazie mare de gol, etc)
  • unul sau mai multi jucatori au primit un cartonas rosu

Totusi, exista si situatii cand intalnesti acelasi mesaj, dar cash out-ul nu va mai fi disponibil deloc. In aceasta situatie, nu vei mai putea activa inchiderea pariului din cauza urmatoarelor motive:

  • tipul de pariu pe care ai pariat nu mai este in oferta
  • meciul nu se regaseste in oferta de pariuri live
  • exista deja un meci necastigator pe bilet
  • unul sau mai multe pariuri de pe bilet nu beneficiaza de optiunea cash out

Bonus Superbet 500 Ron

Bine de stiut

Optiunea de cash out, inclusiv cea de la Superbet, se modifica constant, in functie de evenimentele petrecute in teren si odata cu trecerea timpului. Prin urmare trebuie sa iei o decizie cat mai rapida daca vrei sa profiti de pe urma ei.

Nu toate tipurile de pariuri beneficiaza de cash out. In cele mai multe cazuri, poti activa cash out la Superbet daca tipul de pariu pe care ai pariat este disponibil si in oferta de pariuri live.

Poti sa optezi pentru inchiderea pariului atat cand acesta este pe plus (profit), cat si cand este pe minus. Pariorii profesionist prefera sa piarda o parte din bani decat sa piarda toata miza plasata.

Cand primesti mesajul de cash out indisponibil la Superbet, exista mai multe motive. Daca tipul de pariu pe care ai pariat are optiunea de cash out, atunci asteapta cateva minute si incearca din nou sa folosesti aceasta functie.

Cash out-ul este disponibil pentru biletele simple (un singur meci), bilete combinate (mai multe meciuri), bilete sistem si chiar daca ai pariat si beneficiezi de pariu sansa Superbet.

PARIAZA ONLINE CU
5000 LEI BONUS