Pariu Sansa Superbet

Daca iti place sa pariezi mai multe meciuri pe acelasi bilet si vrei sa castigi chiar daca ai pierdut un meci, atunci cu siguranta trebuie sa stii ce inseamna Pariu Sansa Superbet.

Superbet este una din cele mai bune case de pariuri online de la noi din tara. Pe langa faptul ca au cote foarte bune la majoritatea evenimentelor sportive, ofera si cateva beneficii importante pentru pariori.

Pariaza online cu un Super Bonus

Deschide-ti cont si ia cei 500 Ron la pariuri! Primesti si 100 Ron de ziua ta si 100 Ron bonus de fidelitate.

Unul din aceste beneficii este si Pariu Sansa Superbet, promotie valabila pentru toti pariorii care includ pe biletul de pariuri mai multe evenimente.

Ce inseamna Pariu Sansa la Superbet? Cum se calculeaza? Regulament Pariu Sansa? Toate aceste informatii le vei afla putin mai jos.

Ce inseamna Pariu Sansa Superbet

Cu promotia Pariu Sansa de la Superbet biletul tau este castigator chiar si atunci cand un eveniment sportiv este pierdut. Da, ai citit bine!

Tocmai din acest motiv este Superbet atat de apreciata, deoarece ofera foarte multe beneficii pentru pariori. Iar daca nu ai inca cont la aceasta agentie, atunci iti recomand sa citesti recenzia Superbet pareri.

Cum poti sa beneficiezi si tu de Pariu Sansa Superbet? Iata cele 3 reguli foarte simple pe care trebuie sa le respecti:

  • biletul sa contina 11 sau mai multe evenimente (meciuri)
  • biletul trebuie sa fie simplu (nu trebuie sa fie bilet combinat)
  • cota fiecarui eveniment (meci) sa fie de 1.30 sau mai mare

Am mentionat de evenimente, deoarece la Superbet poti paria si pe evenimente care nu au legatura cu sportul.

Prin urmare, orice gasesti in oferta lor si respecta regulile de mai sus, se califica la sansa Superbet.

Cum se calculeaza Pariu Sansa Superbet

Dupa cum spuneam, daca ai pariat 11 eveniment, biletul este simplu, fiecare cota este de minim 1.30 si ai pierdut un eveniment, pariul tau este castigator.

Totusi, nu castigi toata suma de pe bilet. Superbet iti va oferi doar un anumit procent din castigul pe care l-ai avut pe bilet, dar din care se va scadea SuperBonusul.

Prin urmare daca vrei sa stii ce regulament Pariu Sansa aplica Superbet, adica cum se calculeaza castigul, formula este urmatoarea:

  • primesti 10% din castigul total, impartit la cota pariului pierdut

Atentie, din castigul total se scade prima data SuperBonusul (bonusul primit ca ai pariat mai multe evenimente pe un bilet), se imparte la cota pierduta, iar din ce ramane tu primesti 10%.

Bonus 500 Ron

Exemplu calcul Pariu Sansa Superbet

Sa presupunem ca ai pariat un bilet la Superbet si respecta regulile pentru Pariu Sansa. Castigul tau este de 2000 Lei, insa daca ai pariat fix 11 evenimente, mai primesti si 30% bonus.

Prin urmare, castigul total este de 2000 Lei plus 600 Lei SuperBonus, adica 2600 Lei. Ce se intampla daca pierzi un meci? Sa spunem ca meciul pierdut are cota 1.50.

In urma promotiei Pariu Sansa Superbet, tu vei incasa: 2600 Lei minus 600 SuperBonus (bonus multiplu 30%) impartit la cota 1.50 impartit la 10 (adica 10% Pariu Sansa).

In consecinta, 2600 minus 600, adica 2000. Acesti 2000 ii impartim cu 1.5 (cota pierduta) si ne raman 1333 Lei. Tu primesti 10% din acesti bani, adica ramai cu 133 Lei.

Desigur, nu trebuie sa faci tu calculele, deoarece castigul iti va fi calculat automat. Doar am vrut sa stii care este regulamentul si cum se calculeaza Pariu Sansa Superbet.

In cazul in care ai neclaritati sau vrei sa afli mai multe informatii, iti recomand sa accesezi pagina contact Superbet si sa intri pe live chat cu echipa de suport al casei de pariuri.

Pariaza online cu un Super Bonus

Deschide-ti cont si ia cei 500 Ron la pariuri! Primesti si 100 Ron de ziua ta si 100 Ron bonus de fidelitate.

PARIAZA CU PANA LA
500 LEI BONUS
+ 40 ROTIRI GRATUITE