Reclamatii Superbet

Fiind una din cele mai populare case de pariuri online din Romania, am vazut ca foarte multi pariori cauta pe internet reclamatii Superbet.

Poate suna ciudat, insa e perfect normal. Spun asta deoarece fiind o casa cu multi jucatori, e normal ca si numarul de reclamatii sa fie mai mare.

Desigur, nu e normal sa existe reclamatii Superbet, insa nu exista casa de pariuri perfecta, cum nici noi pariorii nu suntem intotdeauna perfecti.

Bonus Pariuri 900 Ron

Las Vegas te asteapta cu un super bonus de bun venit la pariuri sportive. Primesti pana 300 Ron pariu fara risc, 300 Ron bonus pariuri si 300 Ron pariu gratuit.

Multi nu inteleg ca nu pot sa isi faca mai mult de un cont sau ca nu au voie sa faca depuneri cu o metoda de plata care nu este pe numele lor.

Daca in schimb stii sigur ca ai avut o nedreptate, atunci in cele ce urmeaza iti voi arata cum poti face o reclamatie Superbet.

Reclamatii Superbet

Cum poti face o reclamatie Superbet

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci daca vrei sa faci o reclamatie este sa accesezi pagina de contact Superbet. Ia legatura cu ei si spune-le ce problema ai.

Da-le toate detaliile cat mai exacte, fara sa vorbesti intr-un mod nepoliticos. Nu uita ca orice problema are si o solutie, asa ca pastreaza-ti calmul.

Din pacate Superbet ofera in acest moment doar suportul prin live chat. Asa ca, daca vei avea nevoie sa mergi mai departe, iti recomand sa faci un printscreen la discutia avuta.

In cazul in care nu ai reusit sa rezolvi problema direct cu ei, e timpul sa faci o reclamatie Superbet la ONJN, adica Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

Cum faci reclamatii Superbet la ONJN

Daca ai considerat ca esti nedreptatit si problema ta nu s-a rezolvat, i-a legatura cu ONJN. Este foarte important ca in reclamatia Superbet sa dai cat mai multe detalii, recomandat sa pui chiar si niste dovezi.

Site-ul oficial ONJN este acesta, iar pagina de contact o gasesti aici.

Daca vrei sa-ti fie mai simplu, iti las mai jos metodele de contact de la ONJN unde poti face reclamatii la jocuri de noroc, implicit pentru Superbet:

  • telefon - 031.225.6202
  • adresa email - relatii.publice@onjn.gov.ro

Chiar daca vrei sa rezolvi problema cat mai repede, iti recomand sa trimiti un email, iar in acesta sa ceri si numarul de inregistrare al reclamatiei.

Lasa sa treaca cateva zile, iar mai apoi da un telefon sa vezi care e situatia. Nu uita ca orice reclamatie trebuie investigata si poate sa dureze mai multe zile.

Nu-ti fa probleme, pentru ca pana la urma o sa primesti un raspuns. E cam acelasi lucru ca si cand ai face o reclamatie la Protectia Consumatorului.

Daca vrei sa citesti mai multe informatii despre Superbet, sa vezi ce opinii avem noi despre aceasta agentie, iti recomand articolul Superbet pareri.

In cazul in care esti decis si chiar nu mai vrei sa pariezi niciodata la aceasta agentie de pariuri, iti recomand articolul stergere cont Superbet.

Pariaza online cu 1750 Ron

Deschide cont la Mozzart Bet si primesti bonus pentru primele 3 depuneri de pana la 200%, maxim 1750 Ron!

PARIAZA ONLINE CU
5000 LEI BONUS