NetBet Inregistrare

In acest tutorial iti voi arata, pas cu pas, ce presupune procesul NetBet inregistrare. Afla cum iti poti deschide la NetBet cont nou online, iar apoi sa pariezi sau sa joci in casino.

NetBet este un nume cunoscut la nivel international, iar in Romania este una din cele mai populare case de pariuri online. Nu trebuie sa-ti faci probleme din punct de vedere al legalitatii, deoarece este 100% legal sa pariezi online la NetBet.

Aceasta casa de pariuri are licenta cu numarul L1160651W000195 emisa de Comitetul de Supraveghere al Oficiului National pentru Jocuri de Noroc din Romania. Inclusiv impozitul pe castig iti va fi retinut la sursa si nu mai trebuie sa-l declari tu.

In cele ce urmeaza iti voi prezenta un tutorial in detaliu despre ce inseamna procesul de inregistrare NetBet, adica cum iti poti deschide un cont nou NetBet. Totul dureaza mai putin de 3 minute si te voi ajuta exact cu ceea ce trebuie sa faci.

Pariu Gratuit 500 Ron

Deschide-ti un cont la NetBet si pariezi fara risc cu un bonus de 500 Ron

Netbet Inregistrare

PASUL 1

Trebuie sa stii ca atunci cand iti deschizi un cont nou NetBet, primesti si un bonus pariuri. Asa ca nu rata aceasta oferta de bun venit si da click pe acest link. Te vei califica pentru acest bonus si iti vei putea deschide si contul. Dupa ce dai click, vei ajunge pe pagina bonusului activ in acest moment, iar de acolo trebuie sa dai click pe butonul Inregistreaza-te.

PASUL 2

Dupa ce ai dat click pe acel buton, vei ajunge pe prima pagina a site-ului, dar ti se va deschide formularul pentru NetBet inregistrare. Selecteaza tara de resedinta (daca nu este selectata Romania), iar apoi da click pe butonul Incepe inregistrarea.

PASUL 3

Acum trebuie sa iti configurezi contul tau NetBet. Introdu adresa de email (atentie sa fie cea reala si corecta), parola contului nou de la NetBet, iar valuta este deja selectata ca fiind RON. Da click pe butonul Continuare.

PASUL 4

Urmatorul pas din formularul NetBet inregistrare contine cateva date personale. Selecteaza sexul (masculin sau feminin), introdu prenumele (daca ai doua prenume, trece-le pe ambele) si numele de familie, scrie numele de utilizator cu care te vei conecta in contul NetBet (username), iar la final selecteaza data nasterii. Da click pe butonul Continuare.

PASUL 5

Acum trebuie sa introduci CNP-ul. Atentie sa fie cel real, pentru ca v-a trebui sa-ti validezi contul. Dupa ce l-ai introdus, da click pe butonul Continuare.

PASUL 6

Introdu adresa ta, insa trebuie sa fie exact cum este in cartea de identitate (buletin). Fie o introduci manual, fie o gasesti automat (introduci strada in campul "gaseste adresa"). Introdu numarul tau de telefon, insa fara 0 in fata. Dupa ce l-ai introdus, da click pe butonul Obtine Codul De Validare. Vei primi un cod, introdu-l in casutele care apar, iar la final da click pe Continuare.

PASUL 7

Ultimul pas pentru a-ti deschide la NetBet cont nou este sa bifezi casuta daca vrei sa primesti promotii si bonusuri de la NetBet (o sa primesti pe email) si casuta ca accepti termenii si conditiile de utilizare. Nu trebuie sa introduci nimic in cele doua casute, nici macar cod bonus, pentru ca esti calificat deja pentru bonus daca ai dat click pe oricare din link-urile de pe site-ul nostru. La final, pentru a termina procesul de inregistrare NetBet, da click pe Incepe sa joci.

Felicitari! Tocmai ce ti-ai deschis la NetBet cont nou. Urmatorul pas este sa-ti verifici adresa de email (vezi si folderul SPAM), asta in cazul in care trebuie sa-ti activezi contul. Daca ai primit un email, vezi instructiunile de acolo (s-ar putea sa trebuiasca doar sa dai click pe un buton ca sa-ti validezi si adresa de email).

Nu-ti mai ramane decat sa iti alimentezi contul (sa faci o depunere), iar apoi poti incepe sa pariezi. Nu uita ca in termen de maxim 30 de zile trebuie sa-ti validezi contul nou deschis

Trebuie sa trimiti o copie a cartii de identitate - faci o poza si o incarci in contul tau NetBet. La final, deoarece ai terminat NetBet inregistrare, nu-mi mai ramane decat sa-ti urez bafta la pariuri!