Ce inseamna peste 1.5 goluri

Pariurile pe goluri sunt printre preferatele pariorilor. Chiar daca cel mai preferat pariu este peste 2.5 goluri, si peste 1.5 goluri este o optiune foarte profitabila.

Exista o diferenta semnificativa din punct de vedere al cotelor intre peste 2.5 goluri si peste 1.5 goluri. Dar in acelasi timp si sansele de castig sunt net superioare pentru cel din urma.

In acest articol vreau sa iti spun ce inseamna peste 1.5 goluri, dar si care sunt casele de pariuri recomandate pentru acest tip de pariu.

Ce inseamna peste 1.5 goluri

Peste 1.5 goluri (over 1.5 goals)Atunci cand pariezi pe goluri esti interesat de cate goluri se marcheaza in meci. NU conteaza rezultatul final al meciului, ci doar golurile marcate.

Daca alegi pariul peste 1.5 goluri, castigi cand in meci s-au marcat 2 sau mai multe goluri. Nu conteaza care echipa marcheaza, daca ambele marcheaza sau daca doar o echipa o face.

Important este ca in meci sa se marcheze cel putin 2 goluri. Golurile pot fi marchate atat in prima repriza, cat si in a doua. Nu conteaza acest aspect.

De exemplu, cu urmatoarele rezultate finale pronosticul tau este castigator: 1-1, 2-0, 2-1, 0-2, 2-2, etc.

Este important de stiut cand pariezi acest pariu, golurile trebuie marcate in timpul regulamentar de joc! Sunt meciuri care au nevoie de reprize de prelungiri. Ma refer la cele 2 reprize de prelungiri de 15 minute.

Golurile se vor lua in considerare doar daca au fost marcate in cele 90 de minute de joc. Evident, se tine cont si de cele 3, 4, 5 minute de prelungiri normale de joc.

Case de pariuri recomandate

Acum ca ai aflat ce inseamna peste 1.5 goluri, e momentul sa-ti recomand si cateva case de pariuri unde ai cote foarte bune.

Nu toate agentiile de pariuri iti ofera cote atractive pentru acest tip de pariu. De asemenea, iti recomand sa pariezi online, nu la casele de pariuri stradale.

Betfair Exchange

Daca iti faci un cont la Betfair, ai acces la doua case de pariuri:

  • Betfair Exchange
  • Betfari Sportsbook

La prima pariezi impotriva altor pariori din intreaga lume. La Betfair Sportsbook pariezi ca la o casa de pariuri normala.

Nu trebuie sa transferi banii intre cele doua. Ai un singur cont de pariuri, deci o singura balanta.

Betfair Exchange ofera cele mai bune cote la pariuri, GARANTAT. Prin urmare si pariul nostru de over 1.5 goluri intra in aceasta categorie.

Daca insa doresti sa pariezi mai multe meciuri pe acelasi bilet, nu o poti face la Betfair Exchange. Trebuie sa pariezi la Betfair Sportsbook.

[su_button url=”https://casepariurionline.ro/betfair-exchange” target=”blank” style=”stroked” background=”#362000″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: mouse-pointer” rel=”nofollow”]Deschide cont la Betfair si ia bonusul de bun venit![/su_button][su_divider top=”no” style=”dotted”]

Betano

Pentru cei care nu stiu, Betano are una din cele mai bune aplicatii de mobil. Selectarea meciurilor si a pariurilor se face extrem de rapid si usor.

Trebuie sa introduci doar numele unei echipe in casuta de cautare…si gata. Evident, poti sa cauti meciurile si din meniu, iar de acolo sa selectezi campionatele unde doresti sa pariezi.

La Betano poti paria mai multe meciuri pe acelasi bilet. In acest caz, din 2 sau 3 cote de la pariul peste 1.5 goluri poti face usor o cota totala de 2.

Daca vrei sa pariezi la una din cele mai bune agentii de pariuri din Romania, atunci deschide-ti un cont si la Betano.

[su_button url=”https://casepariurionline.ro/betano” target=”blank” style=”stroked” background=”#e35400″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: mouse-pointer” rel=”nofollow”]Pariaza la Betano si primesti SUPER bonus de bun venit![/su_button][su_divider top=”no” style=”dotted”]

Unibet

Nu aveam cum sa omit aceasta casa de pariuri. Este fara doar si poate una din preferatele pariorilor din Romania.

La Betano poti paria atat de pe laptop sau PC, cat si de pe mobil. Daca vrei, iti poti instala aplicatia lor.

Cotele la peste 1.5 goluri sunt destul de bune, peste media celorlalte case de pariuri. Un alt avantaj este ca uneori Unibet iti ofera bonus fara depunere. Insa ca sa poti sa-l primesti, trebuie sa iti faci un cont.

La Unibet poti paria atat pariuri solo (un meci pe bilet), cat si pariuri multiple. Adica mai multe meciuri pe acelasi bilet.

Iti recomand sa iti faci un cont pentru ca este un operator de gampling important in intreaga lume, nu doar in Romania.

[su_button url=”https://casepariurionline.ro/unibet” target=”blank” style=”stroked” background=”#16b500″ color=”#000000″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: mouse-pointer” rel=”nofollow”]Deschide cont la una din cele mai apreciate case de pariuri![/su_button]

Sfaturi utile la peste 1.5 goluri

Sfaturi utile cand pariezi over 1.5Este foarte important sa pariezi acest pariu in campionate in care se dau multe goluri. Chiar daca o sa ai cote mai mici, important este sa castigi. Mai multe cote mici o sa te ajute sa iti cresti profitul la pariuri.

In cazul in care cotele nu-ti sunt pe plac, poti combina mai multe meciuri pe acelasi bilet.

Inainte sa pariezi peste 1.5 goluri, verifica acelasi pariu si la total goluri asiatice. O sa-l gasesti sub aceasi denumire, doar ca este in meniul cu Handicap Asiatic. O sa vezi ca de multe ori la total goluri asiatice o sa ai o cota mai mare.

Daca vrei sa pariezi o suma mai mare, nu paria inainte de meci acest pariu. Asteapta 5, 10 minute, urmand ca mai apoi sa parezi. Cota o sa creasca foarte mult, chiar daca din meci au trecut doar cateva minute.

O sa fie partide in care o sa se marcheze repede. Nu-i nimic. Se mai intampla. Dar o sa vezi ca daca astepti putin dupa ce a inceput meciul o sa profiti de o cota mult mai buna.

Pariaza cu un super bonus de 500 Ron!
Bonus la inregistrare 500 Ron
Bonus de ziua ta 100 Ron
Bonus de fidelitate 100 Ron
Pana la 150% bonus la bilet multiplu
Super aplicatie de mobil