Campionatele in care se marcheaza cele mai multe goluri

Cui nu-i place sa parieze pe goluri? Ce parior nu viseaza sa prinda cel putin o data un pronostic 7+? Problema e ca trebuie sa stii si unde sa cauti, pe ce campionate sa pariezi. Din acest motiv vreau sa trecem in analiza campionatele in case se marcheaza cele mai multe goluri.

Desigur, acest lucru nu ne va asigura cheia succesului, dar mai mult ca sigur ne va creste sansele de castig. Una e sa pariezi peste 2.5 goluri in Franta 2, si alta e sa-ti incerci norocul in Olanda 2, de exemplu.

Vrei un super BONUS?

Vrei bani GRATIS la pariuri? Vrei sa pariezi pe cea mai buna aplicatie de mobil?

Mai jos vreau sa trec in revista cateva campionate pe care pariez eu si consider ca se dau cele mai multe goluri.

Nu trebuie sa consideri ca doar in acestea se marcheaza multe goluri. Eu de exemplu nu pariez in America de Sud; poate sunt si acolo campionate cu multe goluri.

Campionatele in care se marcheaza cele mai multe goluri

Campionate in care se marcheaza multe goluri
Australia - Tasmania Premier League

Australia - Tasmania Premier League

Ce e mai frumos decat sa te trezesti dimineata si sa poti paria pe campionate unde se marcheaza o sumedenie de goluri?

Ca sa-ti faci o idee, in Australia, Tasmania Premier League ofera o medie de 4.6 goluri pe meci!!! Statistica este la momentul scrierii acestui articol.

Din experienta iti mai recomand (tot din Australia) si Queensland Premier League, NPL Youth Queensland, Brisbane Premier League si Queensland.

Germania - Oberliga

Germania - Oberliga

Oberliga, este o liga inferioara din Germania. De fapt nu cred ca e corect sa spun "este" pentru ca sunt mai multe ligi Oberliga, dar ai prins idea. 🙂

Am pariat si pariez mult pe aceste ligi, media de goluri fiind in jur de 4. Multe goluri, rasturnari de situatii...si ce mai conteaza ca nu stiu jucatorii si echipele? Statistica ne ajuta si asta conteaza cel mai mult.

Olanda - Eerste Divisie

Olanda - Eerste Divisie

Adica liga a 2-a din Olanda; fara doar si poate, campionatul meu preferat. Nu stiu jucatorii, poate ici pe colo, dar cunosc echipele si mentalitatea lor: sa dea goluri multe goluri.

Chiar daca sunt si alte campionate in care se marcheaza mai multe goluri, in Eerste Divisie parca acestea sunt repartizate "mai bine". 

Adica multe meciuri se termina 3+ (cred ca ai vazut bilete castigatoare cu pronosticuri 3+ pe toata etapa din acest campionat). De asemenea, merge incercat si varianta GG si 3+.

Austria - Regionalliga

Austria - Regionalliga

Ca si in Germania, si aici vorbim de mai multe ligi, mai exact 3 la numar. In momentul scrierii acestui articol, media golurilor marcate este undeva la 3.5 pe meci.

Acesta statistica nu se intampla doar acum, ci an de an. Ca sa iti faci o idee si mai buna, undeva la 45% din meciuri se termina cu peste 3.5 goluri! O medie extrem de mare si foarte profitabila pentru pariori.

Taiwan - National League

Taiwan - National League

Nu pariez in America de Sud, dar nu evit Asia. Taiwan nu e renumita doar pentru adidasi, 🙂 dar si pentru goluri.

Cu o medie de 3.6 goluri pe meci, National League din Taiwan este un campionat pe care nu trebuie sa-l ratezi. Sunt destule meciuri si cu 7+, doar trebuie sa vezi evolutia cotelor.

Concluzie

Cotele la peste 2.5 goluri sau peste 3.5 goluri nu sunt foarte mari in aceste cazuri, dar cu 2 sau 3 meciuri iti faci o cota foarte buna. Pana la urma acestea sunt campionatele in care se marcheaza cele mai multe goluri.

Cel mai important lucru este ca ai sanse mari de castig. Asta nu inseamna ca toate meciurile din campionatele de mai sus se termina cu 3+. Pentru ca vorbim de pariuri! Dar cu o analiza pe statistici si putina inspiratie, se pot prinde bilete bune de tot :).

Pariaza cu un super bonus de 500 Ron!
Bonus la inregistrare 500 Ron
Bonus de ziua ta 100 Ron
Bonus de fidelitate 100 Ron
Pana la 150% bonus la bilet multiplu
Super aplicatie de mobil