Tipuri de pariuri pe tenis

Fotbalul este sportul preferat de pariori, insa din urma vine tare tenisul, deoarece are marele avantaj ca aici nu exista semnul X (egal). Prin urmare m-am gandit ca in acest articol sa iti spun totul despre tipurile de pariuri pe tenis (ponturi tenis).

In aceste conditii, daca privim din punct de vedere matematic, avem sanse 50% de castig, un lucru foarte important la pariuri.

Daca facem si o analiza si studiem putin jucatorii, atunci sansele de castig cresc si mai mult si putem transforma acest sport in unul profitabil.

Vrei un super BONUS?

Vrei bani GRATIS la pariuri? Vrei sa pariezi pe cea mai buna aplicatie de mobil?

Dar ca sa putem paria pe tenis trebuie sa cunoastem care sunt tipurile de pariuri si ce inseamna fiecare. Sunt pariori care castiga pe solisti (1 sau 2), numarul de game-uri sau prin diverse alte ponturi din tenis.

Pana la urma conteaza mai putin ce alegi sa pariezi, atata timp cat esti inspirat si reusesti sa castigi. Dar hai sa vedem care sunt cele mai populare pariuri din tenis.

Ponturi tenis - tipuri de pariuri pe tenis

Ponturi tenis

1. Castigatorul partidei: 1 sau 2

Exista doar 1 sau 2 pentru ca un meci de tenis nu se poate termina la egalitate, existand intotdeauna un invingator.

Aici avem avantaje si dezavantaje:

  • ca si dezavantaje as sublinia atunci cand alegi sa pariezi la fete, pentru ca surprizele sunt la ordinea zilei; de asemenea cand pariezi la turnee mici, acolo unde jucatorii foarte bine cotati nu sunt intotdeauna foarte motivati
  • de cealalta parte, un mare avantaj (mai ales la baieti) este ca favoritul castiga de cele mai multe ori, si aici ma refer la turneele importante sau de Grand Slam. Ca si o recomandare este sa pariezi live pe jucatorii favoriti atunci cand acestia sunt condusi

2. Castigatorul primului set

Ca si la pariul anterior, aici vei pronostica jucatorul care va castiga primul set. Cotele la ponturi tenis sunt oarecum asemanatoare cu cele de la pariul 1 sau 2 (castigator meci).

Avantajul la acest pariu este ca poti fi castigator mult mai repede si sa nu te mai intereseze rezultatul final al meciului.

Totusi, mare atentie pentru ca unii jucatori de tenis incep mai greu si revin in urmatoarele seturi, asa ca nu te baza neaparat pe faptul ca favoritul meciului va si castiga primul set.

Iti recomand sa pariezi online pe acest tip de pariu, pentru ca il poti plasa de exemplu la scorul de 2-2, dupa ce-ti faci o idee cum joaca fiecare.

3. Castiga cel putin un set

Probabil acesta este unul din cele mai bune pariuri la tenis. Dupa cum ii spune si numele, esti castigator cand jucatorul pe care ai pariat castiga cel putin un set - nu conteaza daca e primul, al doilea sau al treilea (in functie de turneu).

Important este sa castige un set. Cotele sunt mai mici decat la pariul 1 sau 2, dar in cazul acestui pariu ai mai multe avantaje si sanse mai mari de castig.

4. Total game-uri in meci

Acesta este unul din ponturile mele preferate din tenis. Ca si la pariurile din fotbal, acolo unde ai peste si sub 2.5 goluri, si la tenis poti paria pe goluri ... doar ca aici sunt game-uri.

Linia game-urilor pusa de cele mai multe case de pariuri este situata de obicei la 22.5, dar aceasta poate varia in functie de meci (daca un jucator este favorit si are o cota de foarte mica, atunci casele de pariuri probabil vor seta linia la game-uri undeva la 18.5).

De asemenea, daca meciul are loc la un turneu de Grand Slam, atunci linia va fi mai sus, deoarece la baieti de joaca cel mai bun din 5 seturi (deci vom avea minim 3 seturi).

Cel mai mare avantaj este ca nu ne intereseaza cine este castigatorul meciului, iar in acest fel putem evita eventualele surprize.

Pariaza online cu un Super Bonus

Deschide-ti cont si ia cei 500 Ron la pariuri! Primesti si 100 Ron de ziua ta si 100 Ron bonus de fidelitate.

5. Total game-uri in primul set

Ca si la pariul anterior, aici vei paria pe totalul numarului de game-uri, doar ca in primul set. Practic este acelasi lucru, linia fiind mai mica, pentru ca numarul maxim de game-uri in primul set este de 13.

Iti recomand acest tip de pariu atunci cand se intalnesc doi jucatori care au un serviciu bun, iar meciul se joaca pe o suprafata rapida (de exemplu pe iarba sau hard).

6. Total seturi intr-un meci

Ramanem la totaluri pentru ca agentiile de pariuri ne ofera si acest pariu (unul excelent consider eu), adica sa pariem pe seturi.

Mai concret, poti plasa ponturi tenis peste sau sub un anumit numar de seturi. La acest pariu nu mai conteaza numarul de game-uri, doar numarul de seturi. Ai optiunea de a paria peste sau sub 2.5 seturi sau, la turneele de 5 seturi, peste sau sub 3.5 sau 4.5 seturi.

E recomandat acest pariu mai ales in meciurile echilibrate, acolo unde jucatorii pornesc oarecum cu sanse egale. Cotele sunt foarte bune si te ajuta sa eviti surprizele.

7. Total game-uri jucator

Dupa cum ii spune si numele, vom paria tot pe game-uri, dar in acest caz pe un jucator. Trebuie sa pronostichezi peste sau sub un anumit numar de game-uri ale unui jucator.

Sunt case de pariuri care dau ca limita un numar fix (de exemplu peste 11 game-uri jucatorul X). In acest caz, ca sa castigi pariul, trebuie ca jucatorul X sa castige cel putin 12 game-uri. La exact 11 game-uri primesti cota 1.

8. Scor corect la seturi

Si la tenis poti paria pe scor corect, dar la seturi. In functie de turneu, putem avea minim 2 seturi (la turneele normale, unde se joaca cel mai bun din 3 seturi) sau maxim 5 seturi, la turneele de Grand Slam (in cazul baietilor).

Evident, din punct de vedere al matematicii avem sanse mai mari la turneele unde se joaca maxim 3 seturi.

Chiar si asa, daca de exemplu Nadal are o cota de doar 1.10 la victorie iar meciul se desfasoara la un turneu de Grand Slam, atunci poti incerca si scor corect 3-0, pentru a avea o cota mult mai mare.

9. Handicap pe seturi sau pe game-uri

Este acelasi lucru ca si handicapul la fotbal, doar ca aici se poate aplica si pe seturi. Handicapul pe un jucator este atunci cand casa de pariuri iti da o linie de -3.5 game-uri la Nadal (e un exemplu).

In acest caz, daca ai ales sa pariezi pe spaniol, vei castiga cand acesta se impune la o diferenta de cel putin 4 game-uri.

La finalul meciului aduni game-urile castigate de Nadal, apoi de adversaul lui, si trebuie sa ai o diferenta de cel putin 4 game-uri in favoarea lui Nadal. De exemplu Nadal castiga meciul cu 6-3 si 6-4 (5 game-uri diferenta).

La seturi este acelasi principiu, doar ca nu mai iei in considerare game-urile, ci seturile. Totusi, acest tip de pariu (ma refer la cel pe handicap la seturi), este mai mult popular in cazul turneelor de Grand Slam la baieti.

Case de pariuri recomandate pentru tenis

Toate casele de pariuri au in oferta pariuri pe tenis, insa unele au cote mai bune sau ofera mai multe tipuri de pariuri din acest sport. Mai mult decat atat, unele agentii iti ofera si bonus pariuri pentru tenis atunci cand sunt competitii importante.

Mai jos iti las o lista cu cele mai bune case de pariuri care ofera cotele cele mai bune, dar si cele mai multe tipuri de pariuri din tenis. Nu uita ca fiecare iti va oferi si un bonus de bun venit la deschiderea unui cont nou.

  • Betano -  extrem de multe tipuri de pariuri, atat la pariurile live, cat si la cele pre-meci. Poti viziona si meciuri in format live streaming. Deschide cont de aici
  • Superbet - la meciurile importante din tenis o sa gasesti si pariuri speciale din tenis. Stau foarte bine la cote, cat si la tipurile de pariuri. Deschide cont de aici
  • Unibet - una din cele mai bune case de pariuri cand vine vorba de pariuri pe tenis. Au si foarte multe promotii cu ocazia competitiilor importante. Deschide cont de aici
  • Betfair - ai cele mai mari cote din tenis, garantat, daca alegi sa pariezi la Betfair Exchange. Deschide cont de aici
  • Casa Pariurilor - multe meciuri din tenis in oferta, chiar daca acestea se joaca la turnee mai putin cunoscute. Deschide cont de aici

Concluzie

Tenisul se poate dovedi foarte profitabil, atunci cand cunosti turneele si jucatorii. Chiar si asa, nu exista pariuri sigure nici in tenis, iar surprizele pot aparea oricand.

Totusi, cu putina analiza si inspiratie poti face un profit frumos (mai ales ca un meci de tenis nu se poate termina la egalitate). Mult succes si nu uita: pariaza responsabil!

PS: daca eu nu am reusit sa te conving sa pariezi pe ponturi din tenis, iti las un video care te va face cu siguranta sa iubesti acest sport. 🙂

PARIAZA CU PANA LA
500 LEI BONUS
+ 40 ROTIRI GRATUITE