Bonus 500 Ron la Prima Depunere

Tipurile de pariuri la tenis

Fotbalul este sportul preferat de pariori, insa din urma vine tare tenisul, deoarece are marele avantaj ca aici nu are semnul X (egal). Prin urmare m-am gandit ca in acest articol sa va spun totul despre tipurile de pariuri din tenis.Tipurile de pariuri la tenis

In aceste conditii, daca privim din punct de vedere matematic, avem sanse 50% de castig, un lucru foarte important la pariuri. Daca facem si o analiza si studiem putin jucatorii, atunci sansele de castig cresc si mai mult si putem transforma acest sport in unul profitabil.

Dar ca sa putem paria pe tenis trebuie sa cunoastem care sunt tipurile de pariuri si ce inseamna fiecare.

In acest articol vreau sa vorbim despre tipurile de pariuri la tenis si ce inseamna fiecare. Sunt pariori care castiga pe solisti (1 sau 2), numarul de gamuri sau prin diverse alte ponturi din tenis.

Pana la urma conteaza mai putin ce alegi sa pariezi, atata timp cat esti inspirat si reusesti sa castigi.

Ponturi tenis – tipurile de pariuri la tenisPonturi tenis

Castigatorul partidei: 1 sau 2

1 sau 2 pentru ca un meci de tenis nu se poate termina la egalitate, existand intotdeauna un invingator.

Aici avem avantaje si dezavantaje:

  • ca si dezavantaje as sublinia atunci cand alegi sa pariezi la fete, pentru ca surprizele sunt la ordinea zilei, sau atunci cand pariezi la turnee mici, acolo unde jucatorii foarte bine cotati nu sunt intotdeauna foarte motivati
  • de cealalta parte, un mare avantaj (mai ales la baieti) este ca favoritul castiga de cele mai multe ori, si aici ma refer la turneele importante sau de Grand Slam. Ca si o recomandare: pariaza pe jucatorii favoriti la live, atunci cand acestia sunt condusi

Castigatorul primului set

Ca si la pariul anterior, aici vei pronostica jucatorul care va castiga primul set. Cotele la ponturi tenis sunt oarecum asemanatoare cu cele de la pariul Castigatorul partidei, avantajul fiind ca poti fi castigator mult mai repede si sa nu te mai intereseze rezultatul final al meciului.

Totusi, mare atentie pentru ca unii jucatori de tenis incep mai greu si revin in urmatoarele seturi, asa ca nu te baza neaparat pe faptul ca favoritul meciului va si castiga primul set. Iti recomand sa pariezi online pe acest tip de pariu, pentru ca il poti plasa de exemplu la scorul de 2-2, dupa ce-ti faci o idee cum joaca fiecare.

Castiga cel putin un set

Probabil unul din cele mai bune pariuri la tenis. Dupa cum ii spune si numele, esti castigator cand jucatorul pe care ai pariat castiga cel putin un set – nu conteaza daca e primul sau al doilea.

Important este sa castige un set. Cotele sunt mai mici decat la pariul Castigatorul partidei, dar avantajele cred ca sunt evidente si nu mai trebuie subliniate.

Total game-uri in meci

Acesta este unul din ponturile mele preferate din tenis. Ca si la pariurile din fotbal, acolo unde ai peste si sub 2.5 goluri, si la tenis poti paria pe…goluri, doar ca aici sunt game-uri.

Linia game-urilor aleasa de casele de pariuri online este situata de obicei la 22.5, dar aceasta poate varia in functie de meci (daca un jucator este favorit si are o cota de 1.05, de exemplu, atunci casele de pariuri probabil vor seta linia la game-uri undeva la 18.5).

De asemenea, daca meciul are loc la un turneu de Grand Slam, atunci linia va fi mai sus, deoarece la baieti de joaca cel mai bun din 5 seturi (deci vom avea minim 3 seturi). Cel mai mare avantaj este ca nu ne intereseaza cine este castigatorul meciului, in acest fel putem evita eventualele surprize.

Total game-uri in primul set

Ca si la pariul anterior, aici vei paria pe totalul numarului de game-uri, doar ca in primul set. Practic este acelasi lucru, linia fiind mai mica, pentru ca numarul maxim de game-uri in primul set este de 13.

Iti recomand acest tip de pariu atunci cand se intalnesc doi jucatori care au un serviciu bun iar meciul se joaca pe o suprafata rapida (de exemplu pe iarba).

Total seturi intr-un meci

Ramanem la totaluri pentru ca agentiile de pariuri ne ofera si acest pariu, adica sa pariem pe seturi.

Mai concret, poti plasa ponturi tenis peste sau sub un anumit numar de seturi. La acest pariu nu mai conteaza numarul de game-uri, doar numarul de seturi. Ai optiunea de a paria peste sau sub 2.5 seturi SAU, la turneele de 5 seturi, peste sau sub 3.5/ 4.5 seturi.

E recomandat acest pariu mai ales in meciurile echilibrate, acolo unde jucatorii pornesc oarecum cu sanse egale. Cotele sunt foarte bune si te ajuta sa eviti surprizele.

Total game-uri jucator

Dupa cum ii spune si numele, vom paria tot pe game-uri, dar in acest caz pe un jucator. Trebuie sa pronostichezi peste sau sub un anumit numar de game-uri ale unui jucator.

Sunt case de pariuri care dau ca limita un numar fix (de exemplu peste 11 game-uri jucatorul X). In acest caz, ca sa castigi pariul trebuie ca jucatorul X sa castige cel putin 12 game-uri. La exact 11 game-uri primesti cota 1.

Scor corect la seturi

Si la tenis poti paria pe scor corect, dar la seturi. In functie de turneu, putem avea minim 2 seturi (la turneele normale, unde se joaca cel mai bun din 3 seturi) sau maxim 5 seturi, la turneele de Grand Slam (in cazul baietilor, desigur).

Evident, din punct de vedere al matematicii avem sanse mai mari la turneele unde se joaca maxim 3 seturi. Chiar si asa, daca de exemplu Nadal are o cota de doar 1.10 la victorie iar meciul se desfasoara la un turneu de Grand Slam, atunci poti incerca si scor corect 3-0, pentru a avea o cota mult mai mare.

Handicap pe seturi sau pe game-uri

Este acelasi lucru ca si handicapul la fotbal, doar ca aici se poate aplica si pe seturi. Handicapul pe un jucator este atunci cand casa de pariuri iti da o linie de -3.5 la Nadal (e un exemplu).

In acest caz, daca ai ales sa pariezi pe spaniol, vei castiga cand acesta se impune la o diferenta de cel putin 4 game-uri (la finalul meciului aduni game-urile castigate de Nadal, apoi de adversaul lui, si trebuie sa ai o diferenta de cel putin 4 game-uri in favoarea lui Nadal – exemplu: Nadal castiga meciul cu 6-3 si 6-4).

La seturi este acelasi principiu, doar ca nu mai iei in considerare game-urile ci seturile.

Case de pariuri recomandate pentru tenis

Concluzie – tipurile de pariuri la tenis

Tenisul se poate dovedi foarte profitabil, atunci cand cunosti turneele si jucatorii.

Nu exista pariuri sigure nici in tenis, iar surprizele pot aparea oricand.

Insa cu putina analiza si inspiratie poti face un profit frumos (mai ales ca un meci de tenis nu se poate termina la egalitate). Mult succes si nu uita: pariaza responsabil!

PS: daca eu nu am reusit sa te conving sa pariezi pe ponturi din tenis, iti las un video care te va face cu siguranta sa iubesti acest sport :). Vizionare placuta!