Cont Unibet

In acest tutorial iti voi arata cum iti poti deschide un cont Unibet si ce trebuie sa completezi in formularul Unibet inregistrare. Citeste tutorialul si in 2 minute vei avea un cont nou creat!

Unibet este una din cele mai importante case de pariuri din Romania. Tot mai multi pariori prefera sa parieze online, asa ca in acest tutorial iti voi arata cum iti poti face si tu un cont Unibet. Mai multe detalii despre aceasta agentie gasesti in articolul Unibet pareri.

Inca de la inceput trebuie sa stii ca procesul Unibet inregistreaza dureaza doar 2 minute (aproximativ). In cele ce urmeaza iti voi arata, pas cu pas si cu imagini, cum iti poti face un cont nou Unibet, iar dupa aceea poti paria online.

Deoarece multi pariori prefera sa parieze de pe telefon, acest tutorial iti va arata cum iti faci cont nou Unibet de pe acest dispozitiv. Chiar si asa, procesul Unibet inregistrare este asemanator si daca folosesti un laptop pentru deschiderea unui cont nou Unibet.

Pariaza fara risc la Unibet!

Deschide-ti un cont si primesti un pariu fara risc in valoare de 300 Ron!

Creare cont Unibet (telefon)

PASUL 1

Ca sa iti deschizi un cont Unibet si sa primesti la pariuri bonus de bun venit, da click pe acest link. Ti se va deschide o pagina (ca in imaginea de mai jos), iar acolo trebuie sa dai click pe butonul Pariaza acum.

Creare cont Unibet

PASUL 2

In partea de sus iti va fi prezentat bonusul ce ti se acorda dupa ce finalizezi procesul Unibet inregistrare. Daca vrei sa vezi bonusurile oferite la casino, poker sau bingo, da click pe Vizualizeaza toate ofertele. Atentie, bonusul poate sa fie diferit fata de ce vezi in imaginea de mai jos, in functie de promotia actuala oferita de Unibet.

Unibet inregistrare

PASUL 3

Dupa ce ai ales bonusul dorit (daca nu ai selectat un alt bonus, ti se va aplica automat bonusul pentru pariuri), mergi mai jos pe pagina si vei ajunge la formularul de creare cont nou Unibet. Trebuie sa completezi informatiile cerute (toate sunt obligatorii), iar la final sa dai click pe butonul Continuare.

Cont nou Unibet

PASUL 4

Acum vei ajunge la punctul 2 al formularului. Aici trebuie sa completezi adresa personala (exact cum este in cartea de identitate), numarul de telefon si sa raspunzi la o intrebare de securitate (o sa ai nevoie de acest raspuns in cazul in care uiti parola). La final, da click pe butonul Continuare.

Adresa personala

PASUL 5

La punctul 3 al formularului de creare cont Unibet trebuie sa bifezi ca accepti bonusul, sa alegi daca doresti sa primesti informatii despre viitoare promotii si sa confirmi ca ai peste 18 ani. Nu in ultimul rand, ca sa finalizezi procesul, da click pe Inregistreaza-te.

Finalizare inregistrare

Felicitari! Tocmai ti-ai deschis un cont Unibet si esti gata sa pariezi. Desigur, urmatorul pas este sa faci o depunere. De asemenea, desi ai la dispozitie 30 de zile, recomandat este sa parcurgi si procesul de verificare cont Unibet.

Nu uita ca toate informatiile ce le completezi in formularul pentru Unibet inregistrare trebuie sa fie 100% reale. In caz contrar, contul de pariuri nu-ti va fi validat si nu vei putea retrage banii depusi sau castigati.

PARIAZA ONLINE CU
5000 LEI BONUS