BETFAIR: descriere si recenzie

Considerata de multi cea mai buna agentie de pariuri online din lume, Betfair castiga popularitate si in randul romanilor pe zi ce trece, fiind una dintre cele mai vechi case de pariuri online care activeaza pe piata de la noi.

Betfair a fost infiintata in anul 200 de catre Edward Wray si Andrew Black, devenind una dintre cele mai apreciate case de pariuri online. Plus de asta, compania a fuzionat cu PaddyPower in anul 2016, un alt nume important din lumea gamblingului mondial.

Vorbim despre Betfair ca fiind singura platforma de betting exchange din Romania, platforma care are peste 1.000.000 de utilizatori activi, iar zilnic se proceseaza in total peste sapte milioane de tranzactii.

Profesionalismul este cuvantul care descrie cel mai bine aceasta companie, fiind una dintre casele de pariuri in dreptul carora nu am intalnit prea multe reclamatii, iar plata catre jucatori se face foarte rapid.

OFERTA DE PARIERE LA BETFAIR (10/10)

Putem spune ca Betfair ofera cele mai bune cote pentru Premier League si La Liga in acest moment, lucru cu care agentia se lauda si in spoturile publicitare, de altfel. Per total, cotele reprezinta un plus pentru Betfair, mai ales pentru cei care aleg sa foloseasca platforma de betting exchange, unde practic nu exista acea marja retinuta de agentie, iar cotele sunt de obicei cele mai mari din lume.

Tipuri de pariuri la Betfair:

  • Pariuri pe asiatice (doar pe platforma exchange)
  • Pariuri pe cornere
  • Pariuri pe cartonase
  • Pariuri ante-post
  • Castiga oricare din reprize
  • Pariuri pe transferuri
  • Rezultat final & Total goluri
  • Pariuri combinate (vezi mai jos deliatiat)

Pariuri combinate – reprezinta o optiune de pariere extrem de utila, care permite utilizatorilor sa aleaga mai multe pariuri de la acelasi eveniment, pe acelasi bilet. Practic puteti paria pe goluri, rezultat final, cornere si multe altele in acelasi timp, pe acelasi bilet, de la acelasi eveniment.
Acest lucru este util pentru a forma o cota frumoasa pe un bilet in care jucam un singur eveniment, fiind astfel nevoie de o singura analiza, depinzand de un singur meci.

COTELE OFERITE DE BETFAIR (9,5/10)

Asa cum am precizat si anterior, Betfair ofera in medie cele mai bune cote pentru Premier League si La Liga, comparativ cu ceilalti operatori licentiati in Romania. Bineinteles, aici vorbim de platforma sportsbook (agentia propriu-zisa) pentru ca daca facem referire la platforma de betting exchange putem spune cu incredere ca Betfair ofera cele mai bune cote din lume pentru 99% din evenimente.

Cotele reprezinta un punct forte pentru aceasta casa de pariuri, iar cei care au luat contact cu Betfair pot confirma acest lucru, mai ales cei care “s-au indragostit” de platforma de exchange.

Nu putine sunt situatiile unde media cotelor la ceilalti operatori sa spunem ca este 1.60, in timp ce la Betfair vom gasi o cota 1.67. Ca un sfat in urma experientei la Betfair, va putem spune ca inainte de a paria pe un meci de tenis, sa verificati si cota oferita de Betfair, de multe ori peste media pietei.

BONUSURI SI PROMOTII LA BETFAIR (9,5/10)

In momentul de fata jucatorii noi care se inregistreaza la Betfair beneficiaza de un pachet de bun-venit de 500 RON, reprezentand cinci bonusuri a cate 100 RON. Mai exact, pentru fiecare cinci pariuri de minimum 50 RON plasate, vei primi un cadou de 100 RON. Acest lucru este valabil de cinci ori, astfel ca suma totala a bonusurilor ajunge la 500 RON.

Jucatorii noi pot beneficia totusi si de alte oferte de bun-venit, cum ar fi cotele marite oferite saptamanal de Betfair, transforma astazi 5 RON in cateva sute. Ca exemplu, puteti beneficia de COTA 50.00 marita in loc de cota 1.15 pentru victoria Barcelonei sau a unei alte echipe puternice, transformand astfel 5 RON intr-un freebet de 250 RON care necesita rulaj o singura data pe cota 1.20 minim.

METODE DE DEPUNERE SI RETRAGERE (9,5/10)

MetodaDepunere minimaDepunere maxima
Card de credit/debit40 RON200.000 RON
Skrill70 RON200.000 RON
Neteller70 RON200.000 RON
Paysafecard25 RON2.500 RON
Transfer bancar60 RON