Creare Cont Betfair

In acest tutorial iti voi arata care este procesul de creare cont Betfair. In 3 minute vei putea paria la cea mai mare casa de pariuri de tipul Betting Exchange. Betfair inregistrare de pe telefon.

Betfair este o casa de pariuri legala in Romania, avand licenta cu numarul L1160655W000329 la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Mai multe detalii despre aceasta agentie de pariuri online gasesti in recenzia Betfair pareri.

Pentru cei care nu stiu, Betfair reprezinta de fapt doua case de pariuri. Cu un singur cont poti paria atat la Betfair Sportsbook (casa de pariuri online clasica), cat si la Betfair Exchange (pariezi impotriva altor pariori).

Evident, cel mai mare avantaj la acestei case de pariuri este faptul ca ai printre cele mai mari cote la pariurile sportive. Ca sa profiti de acest avantaj trebuie sa pariezi la Betfair Exchange.

In cele ce urmeaza o sa-ti arat un tutorial despre creare cont Betfair si ce informatii trebuie sa completezi in formularul Betfair inregistrare. Mentionez inca de la inceput ca acest tutorial iti va arata cum iti faci Betfair cont nou folosind telefonul mobil.

Vrei sa pariezi ca un profesionist?

Deschide-ti un cont la Betfair Exchange si pariaza cu un super bonus la inregistrare!

Creare cont Betfair (telefon)

PASUL 1

Pentru a-ti deschide un cont Betfair, trebuie sa dai click pe acest link. In acest fel vei ajunge pe site-ul Betfair, dar vei primi si un bonus pariuri la inregistrare. Dupa ce ai dat click, ti se va deschide o pagina ca in imaginea de mai jos. Da click pe butonul Inregistreaza-te. Atentie, bonusul poate sa difere fata de ce vezi in aceasta imagine.

PASUL 2

Acum ti se va deschide formularul Betfair inregistrare (vezi mai jos imaginea). Introdu o adresa valida de email, o parola pentru contul nou Betfair, alege o intrebare de securitate si da un raspuns, alege tara si moneda contului. Nu sterge codul promotional care o sa-ti apara, deoarece nu vei mai primi bonusul. La final, click pe Continua cu pasul 2/2.

PASUL 3

Urmatorul pas din creare cont Betfair (si ultimul) este formularul unde trebuie sa introduci datele personale. Nu uita ca toate aceste informatii trebuie sa fie identice cu cele de pe cartea de identitate (buletin). De asemenea, numarul de telefon trebuie sa fie cel corect (nu vei fi sunat niciodata de cei de la Betfair). Nu in ultimul rand, pentru a finaliza procesul Betfair inregistrare, da click pe butonul Inregistrati-va acum (dupa ce ai completat tot formularul).

Felicitari! Tocmai ce ti-ai deschis un cont nou Betfair. Nu uita sa-ti verifici si adresa de emeail, in cazul in care trebuie sa-ti activezi contul. Verifica si folderul SPAM daca nu ai primit niciun email.

Acum ca ai terminat procesul de creare cont Betfair, nu-ti mai ramane decat sa faci o depunere si sa incepi sa pariezi. Nu uita ca desi ti-ai creat doar un singur cont, vei avea acces atat la Betfair Sportsbook, cat si la Betfair Exchange.

Desi nu este obligatoriu, dupa ce ai facut Betfair inregistrare, indicat ar fi sa faci si verificare cont Betfair. Ai la dispozitie 30 de zile de la deschiderea contului nou, insa cel mai bine este sa faci acest proces acum, ca sa nu uiti (trebuie sa incarci o poza a cartii de identitate, iar mai tarziu si se va cere si o poza a metodei prin care ai depus in contul Betfair - de exemplu a cardului bancar).

PARIAZA CU PANA LA
500 LEI BONUS
+ 40 ROTIRI GRATUITE