Pariuri pe cornere

Pariurile pe cornere si pe cartonase sunt tot mai populare in randul pariorilor. Din acest motiv in acest articol vreau sa discutam despre pariuri pe cornere si cum putem face profit cu aceste tipuri de pariuri din fotbal.

Cei mai multi aleg pariurile clasice. De exemplu rezultat final, peste si 2.5 goluri, etc. Insa pariurile pe cornere sunt o alternativa perfecta si ne pot ajuta sa ne crestem profitul.

In acest articol vreau sa va spun:

 • ce inseamna pariuri pe cornere
 • ce inseamna peste 9.5 cornere
 • ce inseamna sub 9.5 cornere
 • de ce sunt profitabile pariurile pe cornere
 • cand si unde sa pariem pe cornere

Ce inseamna pariuri pe cornere?

Dupa cum ii spune si numele, ai posibilitatea sa pariezi pe cornere. In acest fel nu te mai intereseaza rezultatul final al meciului sau cate goluri s-au marcat.

Tot ce va fi important pentru tine sunt cornerele. In cazul in care pariezi pe total cornere, atunci nu te intereseaza nici care formatie obtine cornerele. Pentru tine va vi important numarul total de cornere din meci.

Cele mai multe case de pariuri ofera acest tip de pariuri. La unele insa poti sa pariezi si un fel de Handicap Asiatic pe cornere. Asta inseamna ca pariezi peste un numar fix de cornere, iar daca se da exact acel numar de cornere primesti cota 1.

Evident, acest lucru este un avantaj pentru pariori. Practic este oarecum acoperit la un numar fix de cornere.

Ce inseamna peste 9.5 cornere?

Ce inseamna peste 9.5 cornere

In general, casele de pariuri ofera limita de 9.5 cornere. Totusi, acest lucru depinde si de campionat, echipe, etc.

Dar probabil cel mai comun pariu este peste 9.5 cornere. Desigur, o sa gasesti cota 2 si la 10.5 cornere, asta in cazul in care intr-un meci sunt sanse foarte mari sa fie multe cornere.

Cand pariezi peste 9.5 cornere, ca sa castigi, ai nevoie de cel putin 10 cornere in meci. NU conteaza care echipa obtine cornerele. Total in meci sa fie 10 cornere sau mai mult.

Ce inseamna sub 9.5 cornere?

Ce inseamna sub 9.5 cornere

Pariul sub 9.5 cornere este opusul celui peste 9.5 cornere. Atunci cand pariezi acest pronostic, ca sa castigi, ai nevoie de maxim 9 cornere in meci.

Si in acest caz nu e important care echipa obtine cornerele. Evident, conditia este sa ai maxim 9 cornere in meci.

Acest pariu este mai rar intalnit pentru ca pariorii in general prefera sa parieze peste 9.5 cornere.

Pariuri pe cornere – de ce sunt profitabile

Pariurile pe cornere, precum si cele pe cartonase, au foarte multe avantaje.

Evident, cel mai mare este ca nu te intereseaza rezultatul final al meciului. In acest fel poti sa eviti foarte multe surprize. Nu conteaza daca Real Madrid (de exemplu) se incurca acasa cu Levante. Pe tine te intereseaza doar numarul de cornere.

Numarul de goluri este un alt avantaj al pariurilor pe cornere. Pariul peste si sub 2.5 goluri este unul din preferatele pariorilor. Totusi, daca alegi sa pariezi pe cornere nu te mai intereseaza cate goluri se dau in meci. Cotele la peste 2.5 goluri sunt de multe ori mai mici decat cele la peste 9.5 cornere. In acest caz, de ce sa nu pariezi pe cornere?

Nu in ultimul rand cotele care sunt foarte mari. La exemplu de mai sus cu peste 9.5 cornere in general o sa ai cota 1.85. Cum spuneam, conteaza si meciul, dar si echipele. Cota de 1.85 o poti gasi la un meci in care sunt sanse mari sa fie multe cornere, dar la 10.5 cornere.

Daca esti mai curajos poti paria o limita mai mare de 9.5 sau 10.5 cornere. In aceste cazuri o sa vezi ca ai cote chiar si de peste 3.00.

Iti recomand sa citesti articolul Strategie pe cornere live – sfaturi utile daca vrei sa pariezi pe cornere la live.

Cand si unde sa pariem pe cornere

Cand si unde sa pariem pe cornerePariurile pe cornere sunt intradevar profitabile. Dar trebuie sa tii cont de doua aspecte extrem de importante:

 • campionatul unde se joaca meciul
 • casa de pariuri la care pariezi

Campionatele

Nu in toate campionatele se dau multe cornere. Intradevar, nu este o regula 100% ca in campionatul X se dau peste 9.5 cornere. Dar sunt campionate in care se dau, in general, multe cornere.

Din acest motiv vreau sa-ti recomand urmatoarele campionate unde sa pariezi pe cornere:

 • Premier League (Anglia)
 • Championship (Anglia)
 • La Liga (Spania)
 • Eredivisie (Olanda)
 • Serie A (Italia)
 • Bundesliga (Germania)

In aceste campionate o sa vezi ca sunt echipe care constant „se lipesc” la cornere. De exemplu in ultimii ani Bayern, Real Madrid, Sevilla, Inter au fost formatii care au obtinut extrem de multe cornere.

De cealalta parte, trebuie sa eviti campionatele in care se joaca lent si defensiv. Nu-ti recomand sa pariezi pe cornere in Franta, Romania sau Serie B (Italia). Trebuie sa cauti campionate si formatii care joaca ofensiv, pe cartea atacului. In acest caz vor fi faze de poarta, prin urmare sanse de cornere.

Casele de pariuri

Desi exista si case de pariuri stradale la care poti sa pariezi pe cornere, iti recomand sa pariezi online. De ce? Pentru ca online poti sa pariezi pe cornere si live.

Cele mai bune case de pariuri pentru pariurile pe cornere sunt:

 • Betano – deschide cont AICI
 • Unibet – deschide cont AICI
 • Betfair Sportsbook – deschide cont AICI
 • Winmasters – deschide cont AICI
 • NetBet – deschide cont AICI
 • 888sport – deschide cont AICI

Toate aceste agentii de pariuri sunt 100% legale, deci au licenta la ONJN.

Unde pariez eu pe cornere? Favoritele mele sunt Winmasters si Betano.

La Winmasters ai si pariurile peste si sub 9.5 cornere, dar si cele in numar fix, de exemplu peste 9 cornere, peste 10 cornere, etc (mai ales la live).

La Betano imi place sa pariez pe cornere la live, pentru ca ai foarte multe optiuni, precum peste si sub cornere pentru o anumita echipa, echipa X ajunge prima la 5 cornere, etc.

Oricum, iti recomand sa-ti iti faci cont la toate aceste case de pariuri si sa le incerci. Primesti si bonusul de bun venit si poti profita de acesti bani in plus.

Pariaza cu un super bonus de 500 Ron!
Depui 20 Ron si primesti 100 Ron cash
Retragerea castigurilor in aceeasi zi
Aplicatie de mobil pentru pariuri
Pana la 10 pariuri din acelasi meci
Bonusuri si promotii periodice