Strategia 1-3-2-6

La fel ca Sirul lui Fibonacci si Strategia Martingale, strategia 1-3-2-6 se bazeaza pe parierea progresiva. Miza trebuie stabilita in functie de rezultatul pariului anterior.

In general aceasta strategie se utilizeaza mai mult de catre jucatorii de cazino. Chiar si asa, are mare succes si in cazul nostru, adica al pariurilor sportive.

Trebuie sa stii ca 1-3-2-6 strategie este extrem de simplu de aplicat si usor de inteles. In cele ce urmeaza o sa-ti spun totul despre ea si cum o poti incerca si tu la pariuri.

Vrei un super BONUS?

Vrei bani GRATIS la pariuri? Vrei sa pariezi pe cea mai buna aplicatie de mobil?

Ce este strategia 1-3-2-6

Ce este strategia 1-3-2-6

Exista foarte multe strategii la pariuri, nu toate fiind insa la fel de cunoscute. Asta poate pentru ca pariorii prefera strategiile simple, care nu le dau prea mari batai de cap. Aici ma refer mai ales la calculul matematic.

Totusi, daca o strategie beneficiaza de un sistem de calcul elaborat, nu inseamna neaparat ca este sortita esecului.

Ba chiar s-ar putea ca aceasta sa aiba sanse mai mari de reusita decat o strategie simpla, care nu implica multe calcule.

Un exemplu in acest sens este si strategia 1-3-2-6 care se bazeaza pe sistemul cu acelasi nume. Dupa cum probabil ti-ai dat seama din denumirea strategiei, ea implica patru pasi, adica patru pariuri.

Mizele se pot considera de 1 unitate, 3, 2 si respectiv 6. Valoarea unitatii o alege fiecare, in functie de bugetul disponibil. Daca ai un buget mai mic, poti incerca 1 unitate = 5 Ron.

Este important de stiut ca trecerea la urmatoarea miza sau pariu se face doar daca pariul plasat este castigator. In caz contrar, vom relua totul de la primul pas. Da, ai citit bine, doar daca pariul anterior a fost castigator.

1-3-2-6 strategie exemplu

1-3-2-6 strategie exemplu

Dupa cum spuneam si anterior, strategia 1-3-2-6 este conceputa a se folosi mai mult pentru jocurile de cazino. Aici ma refer la acele jocuri unde primesti cota 2, ca de exemplu rosu sau negru, par sau impar, etc.

Hai sa luam un exemplu sa intelegi mai bine. Presupunem ca 1 unitate este egala cu 10 Ron. In acest caz, aplicarea strategiei noastre ar arata ca in poza de mai jos.

Atentie "profit" inseamna miza X cota - miza. A nu se confunda cu "castig", care este doar  miza X cota. Aici vorbim de profitul net.

Exemplu strategie 1-3-2-6

Cat de profitabila este strategia 1-3-2-6

Cat de profitabila este strategia 1-3-2-6

Presupunand ca 1 unitate inseamna 10 Ron, vom porni de la primul pas si vom plasa 10 Ron pe o cota totala de 2.00.

Daca pierzi pariul, o iei de la capat, iar in eventualitatea in care il castigi vei obtine un profit de 10 Ron. Prin urmare treci la pasul 2, adica miza de 30 Ron.

Daca vei castiga primul pariu, dar il vei pierde pe al doilea, in cont vei avea mai putin cu 20 Ron. In cazul in care vei castiga ambele pariuri, vei genera un profit de 40 Ron.

Acesta insa se va injumatati daca vei da gres la pasul 3, cand miza este de 20 Ron. Dar chiar si asa, tot o sa ramai cu un profit net de 20 Ron.

Daca toate pariurile de la cei trei pasi sunt “verzi”, putem spune ca te-ai calificat in finala. Insa nu te bucura prea repede.

Daca nu ai noroc cu al patrulea pariu, atunci tot profitul adunat dupa cei 3 pasi se va pierde. Profitul dupa primii 3 pasi este 10 Ron + 30 Ron + 20 Ron = 60 Ron. Miza finala insa va fi de 60 Ron.

Totusi, daca ai ultimul pariu castigator, o sa te alegi cu un profit excelent. In cazul exemplului nostru unde am considerat unitatea avand 10 Ron, profitul va fi 120 Ron.

Pariaza online cu un Super Bonus

Deschide-ti cont si ia cei 500 Ron la pariuri! Primesti si 100 Ron de ziua ta si 100 Ron bonus de fidelitate.

Ca sa-ti raspund la intrebarea daca este sau nu profitabila strategia 1-3-2-6...depinde. Daca alegi cota 2.00, s-ar putea ca pe termen lung sa nu fie. Motivul este ca ai nevoie de serii consecutive de 4 pariuri castigatoare.

Dupa cum am mentionat si anterior, daca pierzi la oricare pas din primii 3, atunci profitul tau va fi foarte mic (sau chiar negativ).

Din acest motiv, ca strategia sa fie profitabila, ai nevoie sa pariezi pe cote de 2.50 sau chiar 3.00. Nu conteaza ca vorbim de pariuri solo sau multiple. Important este ca sa ai cota totala 2.50 sau 3.00. Evident, cu cat mai mare, cu atat mai bine.

Tipuri de pariuri recomandate

Tipuri de pariuri recomandate

Dupa cum am aratat mai sus, vom genera profit destul de greu daca vom folosi strategia 1-3-2-6 pe cote mai mici de 2.50.

Insa in cazul in care esti un parior caruia ii place sa mizeze pe cote mai mari sau sa compuna bilete cu mai multe evenimente, aceasta este ideala pentru tine.

Nu exista un tipuri de pariu din fotbal perfecte pentru acesta strategie. Fie ca vorbim de fotbal, tenis sau oricare alt sport.

Totusi, eu iti recomand sa pariezi pe total goluri (peste si sub 2.5) sau daca iti place tenisul, numar de game-uri. Este destul de usor sa faci o cota de 3.00 din doar 2 evenimente. 

Indiferent de ce tipuri de pariuri alegi, important este sa nu te abati de la strategia 1-3-2-6 si sa-i dai o sansa macar cateva zile. Apoi poti trage linie si sa decizi daca e sau nu profitabila pentru tine.

Pariaza cu un super bonus de 500 Ron!
Bonus la inregistrare 500 Ron
Bonus de ziua ta 100 Ron
Bonus de fidelitate 100 Ron
Pana la 150% bonus la bilet multiplu
Super aplicatie de mobil