Bonus 500 Ron la Prima Depunere

Ce inseamna BACK si LAY la Betfair

Betfair este o casa de pariuri putin diferita fata de cum suntem noi obisnuiti. Pe langa faptul ca este o agentie online ca oricare alta, aceasta are si posibilitatea sa pariezi la Betting Exchange. Scopul acestui articol este sa va spun ce inseamna BACK si LAY la Betfair.

Inca de la inceput vreau sa mentionez ca Betfair, sectiunea Exchange, este locul unde pariorii profesionisti isi desfasoara activitatea. De ce? O sa-ti spun in acest articol. Cert este ca daca vrei sa pariezi mai serios, este obligatoriu sa ai un cont si la aceasta casa de pariuri.

[su_button url=”https://casepariurionline.ro/betfair-exchange” target=”blank” style=”stroked” background=”#c5230e” color=”#ffffff” size=”8″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: mouse-pointer” rel=”nofollow”]Deschide cont AICI la Betfair Exchange[/su_button]

Ce este Betting Exchange?

Pariorii folosesc pe scurt Exchange. Ca o traducere directa, acesta inseamna „a face schimb”. Dar probabil ati auzit de acest termen cand ati calatorit, pentru ca Exchange se foloseste si la schimb valutar.

In cazul pariurilor, Exchange ar insemna „schimb de pariuri”. Am mai vazut ca unii folosesc si denumirea de „pariu in contrapartida”.

Dupa cum bine stii, atunci cand faci un pariu normal sunt implicate doua parti:

  1. pariorul
  2. casa de pariuri

Nu poti sa plasezi un pariu daca nu ai cine sa-ti returneze eventualul castig. La Betting Exchange de la Betfair nu ai o casa de pariuri la care sa pariezi. Pariurile tale sunt facute cu alti pariori din intreaga lume. In acest caz, cotele si mizele sunt facute DOAR de catre alti pariori.

Bun, bun, dar poate te intrebi ce rol mai are Betfair? Ca sa avem un loc unde sa pariem, Betfair a deschis Betting Exchange. Practic ca o bursa de pariuri, unde toti pariorii se intalnesc in acelasi loc. Iar in aceasta bursa de pariuri o sa ne intalnim cu denumirile BACK si LAY.

Ce inseamna BACK la Betfair

Ce este BACK la Betfair

Dupa cum se vede in aceasta imagine, am luat un exeplu, un meci, ca sa intelegi mai bine. Pariurile BACK sunt cele cu albastru si tot ce este in stanga lor.

Atunci cand pariezi BACK la Betfair, practic pariezi normal, ca la oricare alta casa de pariuri. Dai click pe pe pronosticul si cota dortita, pui miza…si gata.

In acest caz, sa spunem ca vrei sa pariezi pe victoria lui Schalke 04. Dai click pe chenarul albastru, acolo unde e cota 1.9.

Dupa cum si Betfair a tradus in limba romana, in loc sa scrie BACK, au tradus Pro.

In exemplul de mai sus am ales tipul de pariu 1X2. Insa acelasi lucru e valabil si pentru celelalte pariuri, fie ca vorbim de peste si sub 2.5 goluri, Draw No Bet, pariuri pe cornere, etc.

Ce inseamna LAY la Betfair

Ce inseamna LAY la Betfair

Daca acum stim ca pariul BACK este ca un pariu normal, lucrurile se schimba cand vorbim de LAY.

In dreapta pariurilor BACK sau Pro, se afla pariurile LAY. Acestea sunt marcate cu culoarea roz. Cand plasezi un pariu pe LAY, asta inseamna ca tu vrei sa pariezi ca acel pronostic NU se va intampla.

In exemplul din imagine, daca dai LAY pe Schalke 04, adica dai click pe cota 1.91, tu pariezi impotriva celor de la Schalke 04. Ca pariul tau sa fie castigator trebuie ca Augsburg sa castige sau meciul sa se termine la egalitate.

Acelasi lucru se intampla si pentru celelalte tipuri de pariuri. Foarte pe scurt si usor de inteles: LAY inseamna sa pariezi contra, adica acel pronostic sa nu se intample.

[su_button url=”https://casepariurionline.ro/betfair-exchange” target=”blank” style=”stroked” background=”#c5230e” color=”#ffffff” size=”8″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: mouse-pointer” rel=”nofollow”]Ia-ti bonusul de bun venit la Betfair Exchange[/su_button]

De ce sa pariezi la Betting Exchange?

Acum poate te intrebi de ce sa pariezi la Betfair la Betting Exchange. Poate la prima vedere pare complicat, poti paria doar un singur pronostic pe bilet, multe numere pe acolo si etc.

Intradevar, poate cateva zile ti se va parea mai greu, insa pana te obisnuiesti. Pariurile plasate la Exchange au extrem de multe avantaje:

  • pariezi pe cele mai mari cote, GARANTAT
  • pariezi orice suma doresti, FARA sa fii limitat
  • poti paria ca un eveniment/ pronostic NU se va intampla
  • pentru ca pariurile CASH OUT (inchidere pariu) au cea mai buna valoare
  • poti specula cotele gresite oferite de alti pariori
  • cele mai bune cote la pariurile live

Mai mult, as spune ca daca vrei sa traiesti din pariuri, adica sa castigi constant, atunci Betfair Exchange este solutia perfecta pentru tine.

Pe langa toate aceste avantaje pe care le ofera Betting Excgange, sa nu uitam ca bursa de pariuri are loc la Betfair. Dupa ce-ti faci cont la aceasta casa de pariuri o sa ai acces si la pariurile normale, adica Sportsbook. Aici poti plasa pariuri ca la o casa de pariuri obisnuita.

Nu esti limitat sa pariezi DOAR pe un singur meci. Poti face bilete multiple, sa pariezi duble (de exemplu 1X, sau X2) si asa mai departe. Pe scurt, cu un singur cont ai acces la doua case de pariuri, Exchange si Sportsbook.

Mult succes si la castiguri cat mai mari!