Pauza sau Final

Fie ca pariezi online sau offline (case de pariuri stradale), este important sa stii ce inseamna pauza sau final la pariuri. Iar in acest articol iti voi spune totul despre acest tip de pariu.

Majoritatea caselor de pariuri dispun de o oferta destul de bogata din punct de vedere al evenimentelor sportive, cat si optiunile pentru un anumit eveniment, mai ales daca vorbim despre un meci de fotbal.

Multe dintre tipurile de pariuri sunt destul de familiare chiar si unui parior incepator, acesta putand intui cu usurinta ceea ce urmeaza sa parieze (in cele mai multe cazuri).

Sunt insa si tipuri de pariuri la fotbal care sunt foarte usor de confundat, chiar si de pariorii mai experimentati.

Unul dintre aceste pariuri este cel de tip Pauza sau Final - la unele case de pariuri online se regaseste si in forma prescurtata, adica PsF.

Atentie, acest tip de pariu nu trebuie confundat cu pauza/final, unul care beneficiaza de o cota mult mai mare, fiind insa si mai riscant.

Ce inseamna Pauza sau Final

Ce inseamna Pauza sau Final

La pariul pauza/final trebuie sa pronostichezi ce rezultat (1X2) se va inregistra atat la pauza, cat si la final,

In schimb, pariul pauza sau final va fi castigator daca rezultatul ales de tine se va intampla ori la pauza, ori la final!

Hai ca sa iti dau un exemplu sa intelegi mai bine. Sa spunem ca avem meciul dintre Steaua si Dinamo, iar noi alegem sa pariem pauza sau final 1:

  • rezultat prima repriza 0-0, rezultat final 1-1 => pariul este pierdut
  • rezultat prima repriza 0-1, rezultat final 1-1 => pariul este pierdut
  • rezultat prima repriza 1-0, rezultat final 1-1 => pariul este castigator
  • rezultat prima repriza 1-0, rezultat final 1-0 => pariul este castigator

Atentie, a nu se confunda cu pariul castiga oricare din reprize!

Vrei un super BONUS?

Vrei bani GRATIS la pariuri? Vrei sa pariezi pe cea mai buna aplicatie de mobil?

Cand sa pariem Pauza sau Final

Acum ca ne-am lamurit ce inseamna acest pariu, sa spunem si cand este indicat ca sa-l folosim la pariuri.

O afirmatie foarte simpla ar fi ca ori de cate ori dorim sa ne crestem sansele de castig sau atunci cand nu avem o incredere foarte mare in echipa pe care dorim sa pariem.

Nu cred ca are rost sa intru in analize matematice si sa-ti demonstrez ca pariul pauza sau final are sanse mai mari de reusita in comparatie daca ai paria rezultat final, adica 1X2.

De asemenea, iti recomand acest pariuri la meciurile echilibrate, unde ai vrea sa pariezi X. Ca sa-ti cresti sansele de castig poti alege sa pariezi pauza sau final X. Intradevar, cota este mai mica, dar si ai sanse mai mari de castig.

Cat de mica este cota fata de 1X2

Cat de mica este cota fata de 1X2

Sa luam un exemplu si sa spunem ca intr-o partida echipa gazda are o cota la victorie de 1.85, la meci egal cota 3.35, iar echipa oaspete sa castige 4.40.

Cota la pariul pauza sau final este in jur de 1.60 pentru gazde, 1.75 la meci egal, iar echipa oaspete o cota de 3.30.

Sigur, cotele pot fluctua in functie de campionat sau de cele mai recente rezultate ale echipelor in prima repriza (cand am dat acest exemplu m-am uitat la un meci din Suedia).

Concluzia o trage fiecare cum considera, dar eu daca as dori sa merg pe mana gazdelor, nu as risca sa pariez 1 solist, ci mai degraba pauza sau final 1 (diferenta de cota fiind destul de mica).

Case de pariuri unde poti paria Pauza sau Final

Exista foarte multe case de pariuri online care au acest tip de pariu in oferta lor. Desigur, noi iti recomandam intotdeauna sa alegi agentiile online.

Daca vrei cateva recomandari de case de pariuri online, care iti ofera si un bonus pariuri la inregistrare foarte bun, iata alegerile noastre:

  • Betano - deschide cont de AICI
  • Superbet - deschide cont de AICI
  • Winmasters - deschide cont de AICI
  • Unibet - deschide cont de AICI
  • Fortuna - deschide cont de AICI
  • PublicWin - deschide cont de AICI
PARIAZA CU PANA LA
500 LEI BONUS
+ 40 ROTIRI GRATUITE