Bonus 500 Ron la Prima Depunere

Ce inseamna Pauza sau Final la pariuri

Fie ca pariezi online sau offline (la casele de pariuri de cartier), este important sa stii ce inseamna pauza sau final la pariuri. Iar in acest articol iti voi spune totul despre acest tip de pariu.

Majoritatea caselor de pariuri dispun de o oferta destul de bogata din punct de vedere al evenimentelor sportive, cat si optiunile pentru un anumit eveniment, mai ales daca vorbim despre un meci de fotbal.

Multe dintre tipurile de pariuri sunt destul de familiare chiar si unui parior incepator, acesta putand intui cu usurinta la ce se refera (in cele mai multe cazuri).

Sunt insa si tipuri de pariuri la fotbal care sunt foarte usor de confundat, chiar si de pariorii mai experimentati.

Unul dintre aceste pariuri este cel de tip Pauza sau Final – la unele case de pariuri online se regaseste si in forma prescurtata, adica PsF. Atentie, acest tip de pariu nu trebuie confundat cu pauza/final, unul care beneficiaza de o cota mult mai mare, fiind insa si mai riscant.

Ce inseamna Pauza sau Final?

Ce inseamna Pauza sau FinalDaca la pariul pauza/final trebuie sa pronostichezi ce rezultat (1X2) se va inregistra atat la pauza si la final, pariul pauza sau final va fi castigator daca rezultatul ales de tine se va intampla ori la pauza, ori la final! Hai ca sa iti dau un exemplu sa intelegi mai bine.

Sa spunem ca avem meciul Steaua – Dinamo si noi alegem sa pariem pauza sau final 1:

  • rezultat prima repriza 0-0, rezultat final 1-1 => pariul este pierdut
  • rezultat prima repriza 0-1, rezultat final 1-1 => pariul este pierdut
  • rezultat prima repriza 1-0, rezultat final 1-1 => pariul este castigator
  • rezultat prima repriza 1-0, rezultat final 1-0 => pariul este castigator

A NU se confunda cu pariul Castiga oricare din reprize!

Deschide cont AICI la Fortuna si pariaza Pauza sau Final

Cand sa pariem Pauza sau Final?

Acum ca ne-am lamurit ce inseamna acest pariu, sa spunem si cand este indicat ca sa-l folosim la pariuri. O afirmatie foarte simpla ar fi ca ori de cate ori dorim sa ne crestem sansele de castig sau atunci cand nu avem o incredere foarte mare pe o anumita echipa.

Nu cred ca are rost sa intru in analize matematice si formule avansate sa va demonstreza ca pariul pauza sau final are sanse net superioare de reusita, in comparatie daca ai paria rezultat final, adica 1X2.

De asemenea, iti recomand acest pariuri la meciurile echilibrate, unde e indicat sa pariezi X, dar ca sa-ti cresti sansele de castig poti alege sa pariezi pauza sau final X (da, cota este mai mica, dar pana la urma ma intereseaza sa castig).

Cat de mica este cota fata de 1X2?

Sa luam un exemplu si sa spunem ca intr-o partida echipa gazda are o cota la victorie de 1.85, la meci egal cota 3.35, iar echipa oaspete sa castige 4.40. Cota la pariul pauza sau final este in jur de 1.60 pentru gazde, 1.75 la meci egal, iar echipa oaspete o cota de 3.30.

Sigur, cotele pot fluctua in functie de campionat sau de cele mai recente rezultate ale echipelor in prima repriza (cand am dat acest exemplu m-am uitat la un meci din Suedia).

Concluzia o trage fiecare cum considera, dar eu daca as dori sa merg pe mana gazdelor, nu as risca sa pariez 1 solist, ci mai degraba pauza sau final 1 (diferenta de cota fiind destul de mica).

Case online ce au in oferta acest pariu

Spuneam la inceputul articolului ca optiunea pauza sau final se gaseste in special la casele online ce au agentii de pariuri stradale pe teritoriul Romaniei. Aici mentionam casele Fortuna, Superbet, Casa Pariurilor (prima repriza sau final), Mozzartbet (Mozzart sansa), Baumbet, Publicwin si Get’s Bet.

Pariul pauza sau final il mai intalnim uneori si la case de pariuri online precum Betano (sectiunea “Speciale” a unui eveniment fotbalistic), Netbet , Winmasters (prima repriza sau final) si Sportingbet.