Bonus 500 Ron la Prima Depunere

Ce inseamna Castiga Oricare Din Reprize

Daca iti place sa pariezi pe rezultat final, probabil acest articol este exact pentru tine! In acest articol te voi invata ce inseamna Castiga Oricare Din Reprize. Pentru mine este unul din preferatele tipuri de pariuri. Ma ajuta sa evit surprizele si-mi imi ofera o cota foarte buna.

Din pacate este mai putin cunoscut in randul pariorilor. Sau cel putin este mai rar intalnit pe biletele de pariuri. In acest articol vreau va conving de ce trebuie sa iei in considerare acest pariu si de ce este mai bun decat clasicul 1X2.

Ce inseamna Castiga Oricare Din Reprize?

Inca de la inceput vreau sa subliniez ca acest pariu nu este Pauza sau final. Atentie mare sa nu faceti confuzie intre ele pentru ca:

  • castiga oricare din reprize = echipa pe care pariezi trebuie sa castige cel putin o repriza. Practic aveti 2 meciuri, prima repriza si a doua. Fiecare repriza se considera ca un alt meci
  • pauza sau final = echipa pe care pariezi trebuie sa castige/ conduca la pauza sau final

Sa va dau un exemplu. Avem meciul Betis – Barcelona, scor la pauza 0-2, scor la final 1-2. Daca ai pariat Pauza sau final 1, ai pierdut, pentru ca Betis nu a condus la pauza si nici nu a castigat la final.

In schimb, daca ai pariat Betis castiga oricare din reprize, pariul este castigator. Desi la pauza Betis a pierdut cu 0-2, a doua repriza a castigat-o cu 1-0 (fiecare reprize se considera un alt meci).

Acelasi lucru se intampla si cu 1×2 unde, intradevar, ai cote mult mai mari. Dar sansele de castig sunt net inferioare.

Nu ma ajuta sa pariez pe Betis 1 solist, sa am cota 6 si sa pierd. Mai bine pariez Betis castiga cel putin o repriza, am cota 3 si am sanse mult mai mari.

In plus, echipa favorita, Barcelona, poate marca in prima repriza 3 goluri (de exemplu), iar in repriza a doua sa o lase mai moale si sa primeasca gol sau goluri.

Acest tip de pariu se gaseste la casele de pariuri online si rareori la cele offline. Cu siguranta, este mult mai indicat sa pariezi online, decat sa te deplasezi pana la o agentie stradala, sa stai la coada si in plus sa pierzi si 5% din fiecare bilet plasat.

Cand este indicat sa joci acest tip de pariu?Castiga Oricare Din Reprize

Personal il joc foarte des, decat sa pariez pauza sau final sau 1X2. Este indicat sa pariezi acest tip de pariu atunci cand vrei sa incerci o surpriza. Sansele ca un outsider (fara prea mari sanse de castig) sa faca surpriza sunt destul de mici.

In acest caz, e indicat sa incerci pariul Castiga Oricare Din Reprize. Outsider-ul, chiar daca e condus la pauza cu 3 – 0, poate marca in repriza a doua, pe fondul relaxarii echipei favorite. In acest caz tu vei castiga.

De asemenea, daca ai un solist care are cota 2.20 (de exemplu), e mult mai sigur sa joci acest tip de pariu. Da, cota este mai mica, dar sansele tale de castig sunt mult mai mari.

Pariurile nu trebuie sa le tratezi ca pe un joc de noroc. Trebuie sa le analizezi si sa-ti maximizezi sansele de castig.

Mult succes la pariuri!