Castiga oricare din reprize

Daca iti place sa pariezi pe rezultat final, probabil acest articol este exact pentru tine! In acest articol te voi invata ce inseamna pariul Castiga Oricare Din Reprize (la unele case de pariuri mai este numit si Castiga Oricare Repriza)

Pentru mine este unul din preferatele tipuri de pariuri cand vinde vorba de fotbal. Ma ajuta sa evit surprizele si-mi imi ofera o cota foarte buna pentru riscul pe care il am.

Din pacate, este mai putin cunoscut in randul pariorilor. Sau cel putin este mai rar intalnit pe biletele de pariuri. In acest articol vreau te conving de ce trebuie sa iei in considerare acest pariu si de ce este mai bun decat clasicul 1X2.

Ce inseamna castiga oricare din reprize

Ce inseamna castiga oricare din reprize

Inca de la inceput vreau sa subliniez ca acest pariu nu este Pauza sau Final. Atentie mare sa nu facei confuzie intre ele pentru ca:

  • pauza sau final => echipa pe care pariezi trebuie sa conduca la pauza sau sa castige meciul (oricare din aceste doua optiuni)
  • castiga oricare din reprize => echipa pe care pariezi trebuie sa castige cel putin o repriza. Poate sa fie condusa (de exemplu) la pauza cu 3 la 0, iar la final meciul sa se termine 3 la 1, iar pariul tau este castigator (pentru ca a castigat a doua repriza)

Hai sa mai luam un exemplu. Avem meciul Betis - Barcelona, scor la pauza 0-2, scor la final 1-2. Daca ai pariat pauza sau final 1, ai pierdut, pentru ca Betis nu a condus la pauza si nici nu a castigat la final.

In schimb, daca ai pariat Betis castiga oricare din reprize, pariul este castigator. Desi la pauza Betis a pierdut cu 0-2, a doua repriza a castigat-o cu 1-0 (fiecare repriza o poti considera ca un alt meci).

Acelasi lucru se intampla si cu 1x2 unde, intradevar, ai cote mult mai mari. Totusi, sansele de castig sunt net inferioare.

Nu ma ajuta sa pariez pe Betis 1 solist, sa am cota 6 si sa pierd. Mai bine pariez Betis castiga cel putin o repriza, am cota 3 si am sanse mult mai mari.

In plus, echipa favorita, Barcelona, poate marca in prima repriza 3 goluri (de exemplu), iar in repriza a doua sa o lase mai moale si sa primeasca gol sau goluri.

Acest tip de pariu se gaseste in general doar la casele de pariuri online. Cu siguranta, este mult mai indicat sa pariezi online decat sa te deplasezi pana la o agentie stradala, asta deaorece ai mai multe avantaje.

Cand sa pariezi castiga oricare din reprize

Cand sa pariezi castiga oricare din reprize

Personal il joc foarte des, decat sa pariez pauza sau final sau 1X2. Este indicat sa pariezi acest tip de pariu atunci cand vrei sa incerci o surpriza.

Sansele ca un outsider (adica echipa care nu are sanse mari sa castige) sa faca surpriza sunt destul de mici. In acest caz, e indicat sa incerci pariul castiga oricare rerpiza.

Outsider-ul, chiar daca e condus la pauza cu 3 - 0, poate marca in repriza a doua, pe fondul relaxarii echipei favorite. In acest caz tu vei castiga.

De asemenea, daca ai un solist care are cota 2.20 (de exemplu), e mult mai sigur sa joci acest tip de pariu. Da, cota este mai mica, dar sansele tale de castig sunt mult mai mari.

In pariuri trebuie sa privesti si latura matematica. Pune in balanta sansele tale de castiga in comparatie cu riscul pe care ti-l asumi. Nu uita ca acest tip de pariu se poate combina cu orice alt pariu (nu trebuie sa-l pariezi solo pe bilet).

Pariaza online cu un Super Bonus

Deschide-ti cont si ia cei 500 Ron la pariuri! Primesti si 100 Ron de ziua ta si 100 Ron bonus de fidelitate.

PARIAZA CU PANA LA
500 LEI BONUS
+ 40 ROTIRI GRATUITE