Strategie cota 2

Cel mai popular mod de a paria este (probabil) cota 2. Totusi, chiar daca vorbim de o cota relativ mica, nu toti pariorii au succes. Ca sa iti cresti sansele de castig, cel mai indicat ar fi sa folosesti o strategie cota 2.

Exista foarte multe strategii la pariuri, insa nu toate se pot aplica cu succes atunci cand pariezi pe cota 2, indiferent daca formezi aceasta cota dintr-un singur eveniment sau mai multe.

In cele ce urmeaza o sa-ti prezint 3 strategii pentru cota 2 pe care eu le-am testat si m-au ajutat sa-mi imbunatatesc rata de castig. Chiar si asa, nu uita ca nimic nu este sigur la pariuri, asa ca iti recomand sa le testezi si tu inainte.

Pariaza online cu un Super Bonus

Deschide-ti cont si ia cei 500 Ron la pariuri! Primesti si 100 Ron de ziua ta si 100 Ron bonus de fidelitate.

Strategia Martingale

Cea mai populara strategie pe cota 2 este Strategia Martingale. Pentru a obtine profit garantat, indiferent de pasul la care te afli, cota minima a unui bilet trebuie sa fie 2.00.

Este atat de populara probabil si pentru ca mecanismul strategiei este unul usor de inteles. Strategia consta in dublarea mizei dupa fiecare pariu pierdut. Dupa ce vei castiga un pariu o vei lua de la capat.

Pentru a aplica aceasta strategie ar trebui sa dispui de o banca destul de mare, asta deoarece valoarea mizei creste rapid in cazul unei serii lungi de pariuri pierdute.

Strategia Martingale este foarte populara in randul pasionatilor de cazinou, fiind folosita cu precadere la jocul de ruleta. Totusi, nu uita ca aceasta strategie te poate falimenta extrem de rapid daca nu reusesti sa prinzi niciun pariu castigator.

Cum se foloseste strategia

In primul rand, cota trebuie sa fie de cel putin 2, asta ca sa obtii un castig garantat, iar acesta sa fie egal cu miza primului pariu.

Daca de exemplu pariezi 10 Ron pe prima cota 2, iar aceasta este pierduta, pariul al doilea va avea miza 20 Ron. Daca si acesta este pierdut, alt treilea pariu va avea miza 40 Ron.

Strategia continua pana cand se obtine un pariu castigator. In acel moment, conform exemplului de mai sus, profitul tau net este de 10 Ron.

Ca sa iti fie si mai usor de inteles, iata un exemplu mai concret:

 • pariu 1: miza 10 Ron – necastigator
 • pariu 2: miza 20 Ron – necastigator
 • pariu 3: miza 40 Ron – castigator

Daca pariul  cu numar 3 este castigator, suma mizelor plasate este de 70 Ron. Totusi, ultimul pariu ti-a adus un castig de 80 Ron, prin urmare profitul tau net este de 10 Ron.

Strategia Labouchere

Strategia Labouchere este o strategie ce are la baza parierea dupa o serie de cifre (unitati) de la 1 la 9, asezate in mod aleatoriu.

Miza unui pariu se calculeaza ca fiind suma dintre prima si ultima cifra din sir. Daca pariul este castigator, atunci eliminam acele cifre din sir.

In cazul unui pariu necastigator acea miza (cifra) va fi adaugata la finalul sirului. Scopul final este, evident, de a elimina toate cifrele din sir. Pentru a realiza profit la final, cota ar trebui sa fie mai mare sau egala cu 2.00.

Cum se foloseste strategia

Evident, primul pas este sa ne alegem un sir aleatoriu de cifre. Sa spunem ca alegem sirul 1-4-6-7-9. Ca sa ne fie mai usor sa aplicam aceasta strategie la pariuri, alocam unei unitati o valoare in Ron.

De exemplu, 1 unitate este egala cu 10 Ron. Practic cand vom paria primul pariu, adica vom face suma dintre numerele 1 si 9, noi vom paria 100 Ron.

Nu uita, de fiecare data cand pariul este castigator, stergem din sir acele doua numere, iar daca pariul este necastigator, adaugam la finalul sirului numarul pierdut; in cazul exemplului meu cifra 10.

Hai sa facem un exemplu concret ca sa intelegi mai bine. Avem sirul format din 1-4-6-7-9:

 • pariu 1: miza 10 unitati (9+1) – necastigator => noul sir este 1-4-6-7-9-10
 • pariu 2: miza: 11 unitati (10+1) – castigator => noul sir este 4-6-7-9
 • pariu 3: miza: 13 unitati (4+9) – castigator => noul sir este 6-7
 • pariu 4: miza: 13 unitati (7+6) – castigator => am terminat sirul

Acum probabil ca te gandesti daca are sau nu importanta lungimea sirului. Da, este foarte important acest lucru.

In primul rand, un sir mai lung inseamna mai multe pariuri pe care trebuie sa le castigi. In al doilea rand, cu cat sirul este mai lung, cu atat suma pe care o poti castiga la terminarea la terminarea tuturor cifrelor din sir este mai mare.

Practic profitul tau cand ai terminat tot sirul de numere este suma tuturor numerelor din sir. In cazul nostru, 1+4+6+7+9=27. Daca o unitate este 10 Ron, profitul nostru potential la final este de 270 Ron.

Strategia D'Alember

O alta strategie foarte populara, pe care am incercat-o si eu la multe case de pariuri, este Strategia D'Alembert. Ca si in cazul strategiilor de mai sus, aceasta este o strategie cota 2 destul de eficienta.

Totusi, aceasta are ceva diferit. Strategia D'Alembert nu te duce atat de rapid la falimentarea bancii de pariuri. Evident, nici suma castigata nu va fi la fel de mare ca in cazul primelor doua strategii.

Cum se foloseste strategia

Strategia este extrem, de simpla. Primul pas este sa-ti stabilesti o banca de start. Sa spunem ca vrei sa pariezi in total 2000 Ron.

Al doilea pas este sa iti stabilesti miza primului pariu. In acest exemplu sa luam ca miza primului pariu sa fie egala cu 100 Ron.

In al treilea rand, sa iti stabilesti suma pe care vrei sa o aduni sau sa o scazi in cazul unui pariu pierdut sau castigat. Hai sa luam 10 Ron.

Strategia presupune plasarea unui pariu pe o cota de minim 2, folosind miza stabilita. De fiecare data cand un pariu este pierdut, crestem miza cu 10 Ron. Daca pariul este castigat, scadem miza cu 10 Ron.

Hai sa luam un exemplu concret:

 • pariu 1: 100 Ron x cota 2 – castigam => profit net +100 Ron
 • pariu 2: 90 Ron x cota 2 – pierdem => profit net +10 Ron
 • pariu 3: 100 Ron x cota 2 – pierdem =>  profit net -90 Ron
 • pariu 4: 110 Ron x cota 2 – pierdem => profit net -200 Ron
 • pariu 5: 120 Ron x cota 2 – castigam => profit net -80 Ron
 • pariu 6: 110 Ron x cota 2 – castigam => profit net +30 Ron

Marele avantaj al acestei strategii este ca intotdeauna cand numarul de pariuri castigate este egal cu numarul de pariuri pierdute, noi vom face profit (atentie, daca pariem pe o cota de minim 2).

Nu exista un moment cand trebuie sa te opresti. Pur si simplu cand doresti sau cand crezi ca ai obtinut un profit suficient de mare pentru tine.

PARIAZA ONLINE CU
5000 LEI BONUS