Strategii de pariere pe cota 2

O regula nescrisa in lumea pariurilor online spune ca pentru a genera profit constant este nevoie sa aplici minim o strategie. Plasarea de pariuri in mod haotic, fara a avea vreo strategie la baza, nu va da roade pe termen lung. Daca esti un jucator care abia a patruns in lumea pariurilor online, este chiar recomandat sa incerci mai multe strategii de pariere pe cota 2. Apoi, dupa ceva timp, vei vedea care strategie ti se potriveste si vei urma doar acel drum.

Cu o simpla cautare pe Internet vei gasi zeci de strategii postate, unele mai de succes, altele mai putin bune. Noi am efectuat o selectie, iar in cele ce urmeaza iti vom prezenta trei strategii de pariere pe cota 2. Sigur, exista si strategii care pot fi jucate pe cote mai mici sau mai mari de 2.00. Noi credem insa ca plasand pariuri pe o cota totala de 2.00 vei iesi mai castigat pe termen lung decat daca ai folosi alte cote. Atentie, cota totala de 2.00 poate fi formata din unul, doua sau trei evenimente pe bilet. Nu am recomanda mai multe.

1. Strategia Martingale

Cea mai populara strategie de pariere pe cota 2 este Martingale. Pentru a obtine profit garantat indiferent de pasul la care te afli cota minima a unui bilet trebuie sa fie 2.00. Este atat de populara probabil si pentru ca mecanismul strategiei este unul usor de inteles. Strategia consta in dublarea mizei dupa fiecare pariu pierdut. Dupa ce vei castiga un pariu o vei lua de la capat.

Pentru a aplica aceasta strategie ar trebui sa dispui de o banca destul de mare. Asta deoarece valoarea mizei escaladeaza rapid. Astfel, dupa 4-5 pariuri ratate banca ta poate fi pusa in pericol. Din acest motiv recomandam ca dupa 5-6 pariuri pierdute sa te impaci cu ideea pierderii si sa o iei de la capat cu aceasta strategie. Poate datile urmatoare vei avea mai multa inspiratie si vei ajunge sa recuperezi pierderea.

Exemplu pariuri pe strategia Martingale (cota 2.00)

 • Pariu 1: Miza: 10 RON – Necastigator
 • Pariu 2: Miza 20 RON – Necastigator
 • Pariu 3: Miza 40 RON – Castigator; Castig: 80 RON; Profit total: 10 RON.

2. Strategia Labouchere

Este o strategie ce are la baza parierea dupa o serie de cifre (unitati) de la 1 la 9, asezate in mod aleatoriu. Miza unui pariu se calculeaza ca fiind suma dintre prima si ultima cifra din sir. Daca pariul este castigator eliminam acele cifre din sir. In cazul unui pariu necastigator acea miza (cifra) va fi adaugata la finalul sirului. Scopul final este, evident, de a elimina toate cifrele din sir. Pentru a realiza profit la final cota ar trebui sa fie mai mare sau egala cu 2.00.

Exemplu pariuri pe strategia Labouchere

Sir: 1-4-6-7-9

 • Pariu 1: Miza: 10 unitati (9+1) – Necastigator; Noul sir: 1 4 6 7 9 10
 • Pariu 2: Miza: 11 unitati (10+1) – Castigator; Noul sir: 4 6 7 9
 • Pariu 3: Miza: 13 unitati (4+9) – Castigator; Noul sir: 6 7
 • Pariu 4: Miza: 13 unitati (7+6) – Castigator.

Vrei un super BONUS?

Vrei niste bani GRATIS la pariuri? Vrei sa pariezi pe cea mai buna aplicatie de mobil?

3. Strategia D’Alembert

Printre aceste strategii de pariere pe cota 2 se numara si strategia D’Alembert. Aici un pariu pierdut va duce la cresterea mizei cu o unitate. Pe de alta parte, un pariu castigat va duce la scaderea mizei tot cu o unitate.

Exemple pariuri pe strategia D’Alembert pe cota 2.00

 • Pas 1: Miza: 5 unitati – Castigator; Castig : 10 unitati (Profit: 5 unitati)
 • Pas 2: Miza: 4 unitati – Necastigator
 • Pas 3: Miza: 5 unitati – Necastigator
 • Pas 4: Miza: 6 unitati – Castigator; Castig: 12 unitati (Profit 6 unitati); Profit total: 2 unitati
 • Pas 5: Miza: 5 unitati – Castigator; Castig: 10 unitati (Profit 5 unitati); Profit total: 7 unitati.
Pariaza cu un super bonus de 500 Ron!
Bonus la inregistrare 500 Ron
Bonus de ziua ta 100 Ron
Bonus de fidelitate 100 Ron
Pana la 150% bonus la bilet multiplu
Super aplicatie de mobil