Ce sunt pariurile antepost si de ce sunt mai profitabile decat cele normale

Pentru cei care nu stiu, termenul de pariuri antepost se refera la pariurile pe termen lung. In general, acesta isi va afla deznodamantul la finalul unui sezon sau chiar la finalul unei saptamani.

Avantaje daca plasezi pariuri antepost

Un pariu antepost cu o anumita cota are sanse semnificativ mai mari sa fie castigator decat unul normal. De la aceasta idee ar trebui sa pornim inainte de a ne decide daca vom juca sau nu vreun pariu antepost. Care e motivul pentru care se intampla asta? Dupa cum am spus mai sus, un astfel de pariu isi afla verdictul in cateva luni, de obicei. Asta inseamna ca echipa sau jucatorul ales are mult timp la dispozitie sa repare o perioada mai proasta. La asta adaugam si ca adversarii se pot impiedica de multe ori pana la final.

In schimb, un pariu normal are in vedere un singur meci, in care se pot intampla multe lucruri neprevazute. Se poate ca echipa/jucatorul favorit sa prinda o zi mai proasta sau ca antrenorul sa isi odihneasca titularii. De asemenea, nu este exclus ca outsiderul sa prinda o zi foarte buna, iar pariul tau sa se duca “pe apa sambetei”. De aceea, dupa cum am spus si mai sus, daca ar fi sa comparam un pariu antepost si unul normal ce au aceeasi cota, cel antepost are sanse mai mari de reusita.

Plecand de la acest fapt, ne putem bucura de un alt avantaj al pariurilor pe termen lung. Este vorba despre posibilitatea plasarii mai multor pariuri antepost pe acelasi bilet. Asta mai ales la sporturile de echipa. La tenis situatia este ceva mai restrictiva, insa si acolo poti combina cateva pariuri.

Revenind la sporturile de echipa, singura conditie ca sa ai mai multe pariuri antepost pe un bilet este aceea ca pariurile sa nu provina din aceeasi competitie. Prin urmare, poti plasa 5 sau chiar mai multe pariuri antepost pe acelasi bilet, iar cota sa fie una fabuloasa. Un bilet antepost cu o cota totala mare are mult mai multe sanse de reusita decat unul normal cu aceeasi cota totala.

Vrei un super BONUS?

Vrei niste bani GRATIS la pariuri? Vrei sa pariezi pe cea mai buna aplicatie de mobil?

Aspecte mai putin placute ale plasarii pariurilor pe termen lung

Multa lume evita sa plaseze pariuri antepost deoarece nu doreste sa tina blocati banii pe care i-ar investi intregul sezon. Avand in vedere ceea ce am spus mai sus insa credem ca merita ca acea suma de bani sa fie blocata. Si, acum, sa fim sinceri: care sunt sansele de a iti inmulti acea suma de bani pe termen lung? Probabil destul de mici, riscand chiar sa ramai fara niciun ban in cont daca nu esti atent.

Un prim aspect real mai putin placut, in special daca pariezi pe jucatori de fotbal, il reprezinta accidentarea acestuia pe parcursul sezonului. Ori asta, ori scaderea/cresterea sa de forma sau poate un transfer la o alta echipa in pauza de iarna. Din pacate, aceste lucruri nu pot fi anticipate, fiind destul de riscant sa plasezi pariuri antepost pe jucatori. De aceea, nu te sfatuim sa faci asta.

In majoritatea cazurilor, vorbim despre o perioada lunga de asteptare pana ca pariul antepost sa isi afle rezultatul. De aceea, suntem tentati sa plasam multe pariuri pe bilet, astfel incat cota totala sa fie una foarte mare. De multe ori, nici miza nu este una modesta, pariorul gandind ca daca tot tine banii blocati atata timp macar sa merite asteptarea. Gandirea nu este neaparat una paguboasa. Daca exagerezi insa cu numarul selectiilor sau plasezi multe pariuri avand cote mari, sansele ca acel bilet sa iasa devin mici spre foarte mici. Asta mai ales daca nu analizezi cu atentie acel pariu antepost inainte de a-l plasa.

Poti plasa sute de anteposturi la casele de pariuri

Daca ti-am starnit interesul de a plasa anteposturi, afla ca sunt multe case de pariuri ce le prezinta. Oferta unora este mai bogata, a altora mai subtire. Casa de pariuri ce are cea mai bogata oferta a pariurilor antepost este Betano. Aici vei gasi peste 100 pariuri antepost la fotbal (pe parcursul sezonului), dar si la tenis (la inceputul unui sezon). De asemenea, Betano prezinta zeci de pariuri si pentru alte sporturi de echipa, dar si cateva pentru cele individuale. La sporturile individuale includem Formula 1, motociclism, sporturi de iarna etc.

Pariaza cu un super bonus de 500 Ron!
Bonus la inregistrare 500 Ron
Bonus de ziua ta 100 Ron
Bonus de fidelitate 100 Ron
Pana la 150% bonus la bilet multiplu
Super aplicatie de mobil