Bonus 500 Ron la Prima Depunere

Ce inseamna CASH OUT la pariuri

Casele de pariuri se intrec in tot felul de optiuni si unelte pentru pariori. Un lucru bun pentru ca ne ajuta sa ne crestem sansele de castig. In acest articol vreau sa vorbim despre ce inseamna CASH OUT la pariuri si cum ne ajuta sa ne maximizam profitul.

Optiunea CASH OUT nu este ceva nou in oferta caselor de pariuri. Desi a aparut de ceva vreme, nu toate agentiile online o puneau la dispozitie.

Lucrurile s-au schimbat intre timp. E tot mai acerba lupta pentru clienti noi, iar casele de pariuri vin cu fel si fel de facilitai.

Ce inseamna CASH OUT

Cuvantul „cash out” vine din limba engleza si s-ar traduce „a incasa”. Casele de pariuri folosesc insa si termenul de Inchidere pariu.

Dupa cum ii spune si numele, parioriul are posibilitatea sa inchida un pariu / bilet cu mai multe evenimente, chiar daca nu toate evenimentele s-au disputat.

Hai sa luam un exemplu, ca sa fie mai simplu. Mai jos iti atasez un bilet plasat. Poza este facuta inainte ca sa inceapa primul meci. Dupa cum se observa, am plasat o miza de 100 Ron, iar la CASH OUT primesc 61.07 Ron.

De ce e o diferenta intre miza si suma oferita la inchidere pariu? Pentru ca intre timp, dupa ce am plasat biletul, cotele s-au schimbat. Oricum, si daca acestea nu se schimbau, puteam sa inchid biletul cu o suma mai mica decat miza biletului.

Practic agentia de pariuri (Betano, in acest caz) isi ia un mic comision. Atentie, nu e in realitate un comisiun. Hai sa-l numim un „pret de vanzare” al biletului.

Lucrurile se schimbau daca, de exemplu, primele 3 meciuri de pe bilet erau castigate. Suma de la CASH OUT era cu totul alta, adica mult mai mare.

Ce inseamna CASH OUT

De ce sa folosesti functia CASH OUT?

Aceasta optiune are foarte multe beneficii. Chiar daca in exemplul meu de mai sus am avut 8 meciuri pe un bilet, poti folosi „inchidere pariu” si cand ai un singur meci pe bilet. Adica atunci cand pariezi solso.

Sa spunem ca ai pariat 1 solist pe meciul Real Madrid – Barcelona. Gazdele conduc in minutul 35 cu scorul de 2 la 0. Fara optiunea CASH OUT, ar fi trebuit sa astepti pana se termina meciul, iar apoi sa se valideze pronosticul.

In schimb, daca alegi sa inchizi pariul, nu mai trebuie sa astepti pana la final. Mai mult, cum se spune in fotbal, scorul de 2 la 0 este periculos. De ce sa risti si sa nu iti iei profitul cat mai repede?

ATENTIE! Intradevar, daca Real Madrid a avut cota 2.00 si tu ai pariat 100 Ron, in minutul 35 si la scorul de 2 la 0 NU o sa poti inchide pariul si sa primesti 400 Ron. O sa ti se ofere o suma ceva mai mica. Aceasta depinde si de meci, miza, cartonase rosii, valoarea echipelor.

In schimb, daca revin la exemplul de mai sus, biletul cu 8 meciuri, eu puteam sa inchid biletul daca primele 7 meciuri au iesit in favoarea mea. Sau eventual sa astept si sa ma uit la meci online (in direct), iar in functie de cum decurg lucrurile sa iau o decizie.

Case de pariuri care ofera CASH OUT

Toate casele de pariuri care se respecta au aceasta functie. Insa nu toate iti ofera o valoare foarte mare atunci cand vrei sa inchizi un pariu sau bilet.

Mai mult, nu toate iti ofera CASH OUT atunci cand ai pariat pe cartonase sau cornere, de exemplu. Dar venim in ajutorul tau si-ti spunem cele mai bune case de pariuri online pentru CASH OUT.

Betano

Betano este una din cele mai bune case de pariuri pentru CASH OUT. Insa vreau sa fac o precizare. Una din cele mai bune pentru bilete cu mai multe meciuri!

De asemenea, aceasta are un mare avantaj pentru ca poti inchide pariuri chiar daca ai pariat pe cartonase sau cornere. Evident, ma refer acolo unde aceste tipuri de pariuri sunt disponibile si la live.

[su_button url=”https://casepariurionline.ro/betano” target=”blank” style=”stroked” background=”#f9871d” color=”#ffffff” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: mouse-pointer” rel=”nofollow”]Deschide cont la Betano[/su_button][su_divider top=”no” style=”dotted”]

Betfair

Daca Betano exceleaza la CASH OUT pentru biletele cu multe meciuri, Betfair este fara doar si poate cea mai buna pentru pariurile solo. Ma refer la Betting Exchange, nu la Betfair Sportsbook.

Betfair Exchange ofera cele mai mari cote. Garantat! Prin urmare si suma oferita la CASH OUT este cea mai buna.

[su_button url=”https://casepariurionline.ro/betfair-exchange” target=”blank” style=”stroked” background=”#f9871d” color=”#ffffff” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: mouse-pointer” rel=”nofollow”]Deschide cont la Betfair Exchange[/su_button][su_divider top=”no” style=”dotted”]

Alte case de pariuri

Nu doar aceste doua agentii online iti ofera functia de inchidere pariuri. Poti sa alegi si din lista de mai jos. De fapt e chiar indicat sa-ti faci un cont la toate acestea. Astfel o sa beneficiezi de bonusul de bun venit.

  • Winmasters – deschide cont AICI
  • Unibet – deschide cont AICI
  • Fortuna – deschide cont AICI
  • NetBet – deschide cont AICI