Top 3 agentii de pariuri online care ofera pariuri live

Pentru pariorii care prefera prudenta si care nu se grabesc sa genereze profit pariurile pre-live sunt ideale. Cei care, dimpotriva, doresc sa obtina un profit cat mai mare intr-o perioada relativ scurta de timp, prefera pariurile live. Nu putem spune neaparat ca un anumit tip de pariu este mai bun decat altul. Asta depinde in mare masura si de temperamentul tau, de felul tau de a paria.

PRECIZARE: Datele sunt culese in aceeasi zi, la aceeasi ora, la toate casele de pariuri

Celor care prefera pariurile live le-am pregatit mai jos un top al caselor online ce prezinta pariuri live. Pentru ca topul sa fie cat mai realist am cules datele de la casele de pariuri in aceeasi zi, la aceeasi ora. In momentul scrierii articolului ne-am aflat in cea de-a treia decada a lunii decembrie, data la care multe campionate de fotbal si nu numai au intrat in pauza. Cu toate acestea, avem destule ligi pe care putem paria. Datele au fost culese intr-o zi de sambata, la ora 18:30.

1. Betano (deschide cont)

Casa de pariuri Betano se afla pe primul loc privind numeroase criterii, inclusiv cel al pariurilor live. La ora la care am cules datele, aceasta prezenta nu mai putin de 252 evenimente, multe dintre ele in transmisiune directa, lucru demn de admirat. Vorbim de 155 partide din fotbal, 58 din baschet, 14 din volei, 9 din hochei pe gheata, 8 din handbal, 4 din tenis, 3 din snooker si 1 din darts.

2. Maxbet (deschide cont)

O surpriza placuta in acest top, la care, sincer, nu ne asteptam, o reprezinta Maxbet. Nu ne asteptam deoarece Maxbet nu ofera transmisiuni sportive. In general, casele ce nu prezinta live streaming au o oferta ceva mai slaba la pariuri live decat celelalte. Nu este insa si cazul celor de la Maxbet. Acesta poate fi un semn ca Maxbet va adauga in curand si transmisiuni in direct.

Fata de Betano, la Maxbet avem cu doar 13 evenimente mai putin la aceeasi ora. La fotbal avem 131 partide, la volei 43, la baschet 41, la hochei pe gheata 9, la handbal 5, la tenis 2 si cate un eveniment la snooker, rugby si tenis de masa.

3. Betfair (deschide cont)

Casa online aflata pe ultima pozitie a podiumului din punct de vedere al pariurilor live este Betfair. La fel ca precedentele doua si la Betfair am intalnit peste 200 evenimente care se disputau la ora aleasa de noi pentru culegerea datelor. Mai exact, vorbim de 204 evenimente sportive, excluzand cursele de cai si de caini. La fotbal puteam paria pe 148 evenimente, la baschet pe 37, la rugby pe 6, la volei pe 5, la hochei pe gheata si handbal pe cate trei, iar la tenis pe doua. Aici transmisiunile sportive nu sunt prea multe, din acest punct de vedere avantajate fiind partidele de fotbal.

Sigur, la toate cele 3 case de pariuri evenimentele din ligile importante beneficiau de foarte multe optiuni. Dintre cele 3 case online, Betano si Betfair beneficiaza de transmisiuni in direct. In schimb, la Maxbet intalnim cele mai multe sporturi la care gasim evenimente live.