Top 5 bonusuri la case de pariuri online in 2020

Un aspect esential dupa care se ghideaza un utilizator inainte de a se inregistra la o casa de pariuri online il reprezinta bonusul de inregistrare. Pentru a va usura cautarea, in cele ce urmeaza vom alcatui o lista cu top bonusuri inregistrare case pariuri 2020. Am efectuat acest top tinand cont nu numai de suma bonus oferita, ci si de conditiile de rulaj. Unele case pot acorda bonusuri mai mici, dar au conditii mai facile de rulaj. In schimb, altele, chiar daca acorda bonusuri mari, au conditii dificile de rulaj.

1. Betano – 500 RON

Casa de pariuri Betano ne propune un bonus la pariuri in valoare de 100% din primul depozit, pana la 500 lei. Pentru a-l primi, depunerea minima este 25 lei. Depunerea trebuie rulata o data la pariuri sportive (la o cota minima de 1.65) sau la jocuri de cazino pentru a activa bonusul.

Bonusul poate fi rulat atat la pariuri sportive, cat si la Cazinou. Apoi, depunerea si bonusul trebuie rulate de 5 ori la pariuri sportive (cu o cota minima de 1.65) sau de 12,5 ori la Cazinou. De mentionat ca jocurile slot contribuie in proportie de 40% la rulaj. Plasarea pariurilor la Blackjack sau Ruleta folosind bonusul nu e permisa. Pentru pariuri sportive, pariurile ce includ evenimente cu Marja 0% nu se iau in calcul la rulaj. Acelasi lucru se intampla si cu pariurile pe pietele sansa dubla si scor corect (toate sporturile), respectiv handicap si marja victoriei (fotbal).

2. Unibet – 300 RON

Urmeaza in acest top cu bonusuri inregistrare case pariuri 2020 agentia de pariuri Unibet. Aceasta ofera un bonus de bun-venit de 100% din valoarea primului depozit, pana la 300 lei. Pentru a primi bonusul, depunerea nu trebuie efectuata prin Skrill, Neteller, TopPay sau Paysafecard. Ce ne-a atras la acest bonus este ca se poate rula atat la pariuri sportive, cat si la cazino, jocuri sau chiar bingo.

Bonusul trebuie rulat de 8 ori pe o cota minima de 1.4 daca alegi pariurile sportive. In cazul in care alegi cazinoul, rulajul trebuie efectuat de 25 ori. Aici includem sloturile si jocurile. Daca preferi cazinoul live rulajul trebuie efectuat de 35 ori, iar la jocurile de bingo bonusul trebuie rulat de 8 ori. Jocul de poker nu este eligibil la rulaj. Bonusul e valabil timp de 30 zile.

3. Superbet – 500 RON

Bonusul de bun-venit la Superbet nu se va acorda integral, ci in 3 transe. Valoarea totala a acestuia este de pana la 500 lei. Daca vei efectua unul, doua sau chiar toate cele 3 depozite inaintea acceptarii bonusului, suma bonus corespunzatoare depozitului va fi pierduta.

Valoarea fiecaruia din primele doua bonusuri este de 50% din suma depusa, pana la 200 lei. Valoarea ultimului bonus este 100% din cea de-a treia depunere efectuata pe site, pana la 100 lei. Bonusurile pot fi rulate doar in sectiunile Sport si Pariuri Live. Bonusul trebuie rulat de 6 ori la o cota minima de 1.6 pentru un pariu simplu si la o cota totala de 2.5 pentru un bilet multiplu. Acesta este valabil timp de 7 zile din momentul activarii.

4. 888sport – 1000 RON

Cel mai mare bonus la pariuri sportive este adus de 888sport. Valoarea acestuia este 100% din prima depunere, pana la 1 000 lei. Conditiile de rulaj nu sunt insa foarte comode. Astfel se explica pozitia joasa avuta in acest clasament ce priveste top bonusuri inregistrare case pariuri 2020.

Pentru a primi bonusul trebuie sa rulezi intreaga valoare depusa o data la o cota minima de 2.00. Apoi suma bonus trebuie mizata in total de 10 ori la o cota minima de 2.00. Partea buna este ca vei avea 60 zile la dispozitie de la creditare pentru a face asta.

5. Fortuna – 500 RON

Valoarea bonusului de bun-venit este de 100% din prima depunere efectuata pe platforma de pariuri sportive, pana la 500 lei. Bonusul trebuie acceptat in termen de 3 zile de la inregistrare. Depunerea trebuie efectuata in maxim 3 zile de la activarea bonusului.

Pentru a primi bonusul in cont trebuie sa rulezi suma depusa de 4 ori pe o cota minima de 1.5. Rulajul trebuie efectuat in termen de 14 zile. Dupa indeplinirea a 50% din rulaj vei primi jumatate din bonus. Intreg bonusul trebuie rulat o singura data inainte de a fi retras.