Top 3 case de pariuri online unde putem depune fara card direct la casierie

La fel ca telefonul mobil, cardul bancar, fie el de debit sau de credit, este un instrument de care foarte multi romani beneficiaza. Daca iti fac cu ochiul pariurile sportive online, dar nu te numeri printre cei care detin un card/cont bancar sau nu ai suficienta incredere pentru a impartasi datele tale personale pe net, exista o solutie simpla de a efectua depuneri in contul tau online.

Vorbim despre depunerea prin agentiile de cartier. Pentru a efectua o depunere prin agentii trebuie, evident, sa iti creezi cont la respectiva casa de pariuri online. Pentru a efectua o depunere nu iti trebuie programare, ci doar buletinul si numele de utilizator. Cat despre retragere, trebuie sa accesezi casa de pariuri online si sa alegi agentia de cartier de la care doresti sa efectuezi retragerea. In cateva ore sau chiar minute vei primi un cod pe mail, cod pe care trebuie sa i-l prezinti casieritei, impreuna cu buletinul. Mai jos vom dezvalui top 3 case de pariuri online unde putem depune fara card direct la casierie, case ce dispun de o oferta bogata la pariuri sportive si nu numai.

  1. Fortuna

Este prima casa de pariuri licentiata in Romania care a pus la dispozitie optiunea depunerii in contul online prin intermediul agentiilor proprii. In Romania exista aproximativ 750 agentii de cartier Fortuna, majoritatea dispunand de Cashpoint, cum este denumita optiunea de depunere offline. Suma minima la depunere este 10 RON, tot la fel fiind si la retragere, in vreme ce limita maxima de retragere este 30 000 RON.  Iti poti accesa contul imediat ce ai depus, netrebuind sa astepti sa ajungi acasa pentru a face asta. Motivul este acela ca Fortuna dispune de aplicatie pentru mobil.

Obtine bonusul oferit de Fortuna jucatorilor noi!

Deschide cont la Fortuna si beneficiaza cum de bonusul de bun-venit!

  1. Superbet

Una dintre cele mai apreciate case de pariuri ce dispun de agentii stradale proprii este Superbet. Si aici iti poti accesa contul online imediat ce ai efectuat depunerea prin intermediul agentiei stradale, deoarece si Superbet a dezvoltat o aplicatie pentru mobil. In Romania sunt aproape 1 000 agentii stradale Superbet, fiind imposibil sa nu gasesti una in apropierea locuintei tale. Suma minima de depus este 10 lei, existand si un comision de 0.2 lei la depunere. Prin agentiile Superbet  nu poti retrage mai mult de 500 lei dintr-o singura vizita, retragerea minima fiind tot de 10 lei.

Pariaza cu un super bonus oferit de Superbet

Deschide cont la Superbet si beneficiaza cum de bonusul de bun-venit!

  1. Casa Pariurilor

La fel ca precedentele doua case depre care am vorbit, Casa Pariurilor beneficiaza si ea de aplicatie de mobil, astfel ca te poti loga in cont la doar cateva minute sau chiar secunde dupa ce ai depus prin intermediul agentiei stradale. Ca si in cazul Fortuna si Superbet, agentiile stradale Casa Pariurilor de la noi din tara sunt foarte numeroase si ar trebui sa fie usor sa gasesti una. Depunerea minima in agentiile stradale Casa Pariurilor este 10 lei, la fel ca in cazul celor de la Fortuna.

Activeaza bonusul oferit de Casa Pariurilor

Deschide cont la Casa Pariurilor si beneficiaza cum de bonusul de bun-venit!