Tipuri de bonusuri la casele de pariuri online

Un criteriu pe care multi il iau in calcul inainte de a-si crea cont la o casa de pariuri online il reprezinta bonusurile. Nu numai cele acordate la inregistrare, ci si cele capatate in urma promotiilor. Exista 5 tipuri de bonusuri la casele de pariuri online, iar mai jos vom puncta diferentele dintre ele. Este vorba despre bonusuri obisnuite, pariuri fara risc, freebeturi, fullbeturi, cote marite, dar sa nu uitam nici de bonusurile cash.

Bonus standard

Este des intalnit atat in urma crearii unui cont la o casa de pariuri online, cat si in urma diverselor promotii, putand fi folosit, de asemenea, ca bonus de reincarcare. Acest bonus obisnuit are cele mai dificile conditii de rulaj dintre toate tipurile de bonus. In general, bonusurile trebuie rulate de un anumit numar de ori in termen de 30 zile de la creditare, insa sunt anumite case care cer sa fie rulate in 7 zile sau chiar in 60 zile (in cazul 888sport). Spre exemplu, daca ti se cere sa rulezi un bonus de 100 lei de 5 ori, rulajul total trebuie sa fie 500 lei. Cota minima pe care trebuie pariat un bonus pentru a conta la rulaj se incadreaza intre 1.4 si 1.8, in functie de casa de pariuri. In cazul bonusului obisnuit anumite case nu accepta la rulaj selectii pe anumite tipuri de pariu.

Freebet

Cunoscut si sub denumirea de pariu gratuit, se poate acorda atat in urma inregistrarii la o casa de pariuri, cat si ca urmare a unor promotii. Daca obtii o recompensa sub forma de freebet, trebuie sa stii ca valoarea freebetului nu se ramburseaza in cont, ci doar profitul obtinut in urma pariului folosind freebetul. Cu alte cuvinte, vei castiga valoarea freebetului doar daca vei plasa un pariu pe o cota de 2.00. Cotele minime privind freebetul sunt cuprinse intre 1.2 si 2.00, la cateva case online neexistand criteriul cotei minime. In general, freebetul trebuie plasat in 7 zile de la creditare, insa unele case cer ca el sa fie pariat in termen de 3 zile sau chiar in 30 zile (in cazul Betfair).

Fullbet

Tip de pariu care se intalneste doar la casa de pariuri Betano. Este asemanator freebetului, cu diferenta ca in acest caz vei primi si valoarea fullbetului daca pariul/biletul este castigator. Cota minima la care se poate plasa un fullbet la Betano este 1.5, acesta trebuind consumat in doua sau trei zile de la creditare.

Bonus Cash

Este cel mai dorit tip de bonus, fiind insa rar intalnit. Bonusul cash nu presupune nicio conditie de rulaj, putand fi retras instant. In general, Unibet si Betano ofera astfel de bonusuri.

Pariu fara risc

Este folosit pentru a-i recompensa pe cei care se inregistreaza la respectiva casa de pariuri. Pariul fara risc ti se va acorda in cazul in care primul tau pariu la casa online este necastigator. Daca acesta este castigator bonusul este considerat consumat. Pariul fara risc poate fi sub forma de bonus sau chiar cash (in cazul casei de pariuri online Fortuna).

Cote marite

Se folosesc ca o alternativa a bonusului de inregistrare. In general, aceste cote marite se intalnesc pentru meciuri de fotbal, presupunand alegerea unuia dintre cele doua sau trei rezultate posibile. Daca pariul este castigator, recompensa se va acorda sub forma de bonus sau sub forma de freebet. Exista o miza maxima la aceste cote marite, la unele case ea fiind de cateva zeci de lei, iar la altele pana in 5 lei. Sigur, cotele vor fi mai mici sau mai mari, in functie de miza maxima permisa. Poti plasa o miza mai mare decat cea maxima in vederea cotei marite, insa diferenta se va calcula la cota de pe site.

De asemenea, iti recomandam sa arunci o privire si peste articolul in care prezentam diferenta dintre bonus, freebet si fullbet.