Strategie peste 2.5 goluri

Atunci cand pariezi pe goluri ai foarte multe avantaje. Insa ca sa fii profitabil ai nevoie de o strategie foarte buna. Din acest motiv in acest articol vreau sa-ti spun o strategie peste 2.5 goluri.

Atunci cand alegi sa pariezi peste 2.5 goluri ai 50% sanse matematice! Fie meciul se termina sub 2.5 goluri, fie peste.

De exemplu, atunci cand pariezi 1X2 ai 33% sanse matematice. Din acest motiv, aceste pariuri cu doar 2 variante de castig, sunt mult mai profitabile.

De stiut…

De stiut...cand pariezi peste 2.5 goluriDaca vrei sa pariezi si tu aceasta strategie peste 2.5 goluri, trebuie sa ai un cont la Betfair.

Daca nu ai inca unul, iti poti deschide de AICI.

O sa primesti si un BONUS la pariuri foarte consistent!

Pariurile vor fi plasate la Betfair Exchange. Pentru cei care nu stiu, la Betfair ai doua case de pariuri:

  • Betfair Sportsbook – casa de pariuri online normala
  • Betfair Exchange – pariezi impotriva altor pariori

Noi o sa pariem la Exchange pentru ca ne ofera cote mult mai mari. De fapt sunt cele mai bune de pe piata, GARANTAT.

Nu este obligatoriu sa pariezi la aceasta casa de pariuri, insa ti-o recomand pentru ca poti castiga mai mult.

Pe langa faptul ca ai cotele foarte bune, mai ai un avantaj. Poti plasa pariul atunci cand cota atinge valoarea pe care ti-o doresti! O sa-ti spun mai multe detalii mai jos.

Strategie peste 2.5 goluri

Primul lucru ce trebuie sa-l faci este sa selectezi meciurile pe care vrei sa pariezi peste 2.5 goluri.

Eu iti recomand site-ul SoccerSTATS, insa poti sa folosesti si alte site-uri de acest gen. Pe SoccerSTATS mergi la MATCHES, iar de aici vezi meciurile din fiecare zi.

La fiecare meci o sa ai Stats. Dupa ce ai dat click pe acest buton, practic o sa ai acces la toate statisticile acelor echipe.

Cea mai BUNA aplicatie pentru telefon!

Pariaza AICI pe cea mai buna aplicatie de mobil. BONUS 500 Ron!

In acest caz, pe noi ne intereseaza statistica golurilor. Vezi mai jos imaginea.

Dupa cum se observa, Manchester City are 83% din meciuri terminate peste 2.5 goluri. Acelasi procentaj il are si la meciurile din deplasare (aceasta statistica ne intereseaza).

Strategie peste 2.5 goluri

Sa spunem ca partida dintre Tottenham si Manchester City ai ales-o pentru strategia peste 2.5 goluri. Daca ai paria acum acest pronostic, ai avea cota 1.57!

Insa noi vom incerca sa profitam de o cota mai mare, adica undeva la 2.00. Ce trebuie sa faci?

Intra in contul tau la Betfair Exchange, gaseste acest meci si plaseaza miza dorita la o cota de 2.00. Poti face acest lucru dand click pe cota de 1.57, iar apoi sa o stergi si sa treci tu cota 2.00 (sau cat doresti).

Pentru ca aceasta cota inca nu exista (nu intru in detalii de ce), pariul tau se va pune in asteptare, pana cand cota va ajunge la 2.00. Apoi pariul tau se va plasa automat! Acest lucru este posibil, evident, daca pana la acel moment nu s-a marcat niciun gol.

Ca alternativa, poti plasa si manual pariul cand cota ajunge la 2.00 Nu trebuie sa il plasezi inca de la inceput. Alegi sa faci cum iti este mai usor.

Exemplu pentru strategia peste 2.5 goluri

Indiferent de modul cum ai plasat pariul peste 2.5 goluri, poti spune ca ai prins un value bet. Spun asta pentru ca tu practic ai pariat peste 2.5 goluri la o cota de 2.00, fata de cat era la inceputul meciului cand cota era de doar 1.57.

Avantaje si dezavantaje

Ca orice strategie la pariuri si cu aceasta strategie peste 2.5 goluri ai avantaje si dezavantaje.

Cel mai mare dezavantaj este ca in timpul pana cand cota ajunge la 2.00 se poate marca. Dupa aceea, ca sa prinzi din nou acea cota de 2.00 va trebui sa astepti foarte mult. Evident, daca se mai marcheaza, probabil ca nu o s-o mai prinzi niciodata.

Cel mai mare avantaj este valoarea. In loc sa plasezi pariul la o cota de 1.57, tu de fapt il pui la o cota de 2.00. In acest fel o sa fii profitabil pe termen lung.

Faptul ca ai plasat pariul la o cota mai mare nu-l face si castigator! Meciul se poate termina si 0-0, chiar daca la inceput cota la peste 2.5 goluri era chiar si 1.30. Singura diferenta este ca tu alegi un pariu de valoare, in loc sa risti miza ta pe o cota asa mica.

In functie de bugetul tau, iti recomand strategia peste 2.5 goluri sa o combini cu strategia martingale. O sa ai nevoie de o banca mai mare, dar ina cest caz iti cresti sansele de castig foarte mult. Chiar si asa, subliniez ca acest lucru nu inseamna castiguri 100% sigure. Totul tine de inspiratia ta si modul cum analizezi meciurile.