Strategie pariuri pe cornere la live

Pariurile pe cornere si cele pe cartonase au castigat foarte mult teren in preferintele pariorilor (in ultimul timp), aceste tipuri de pariuri ferindu-te de eventualele surprize intr-un meci. Evident, nimic nu e sigur la pariuri, dar important este sa gasim metode sa ne crestem sansele de castig. In acest articol vreau sa va spun strategia mea de pariere pe cornere la live; va recomand sa folositi aceasta trategie la o casa de pariuri care va permite sa pariati de exemplu peste 9 cornere, adica sunt 8 cornere in meci, la 9 cornere primiti banii inapoi iar la 10 sau mai multe castigati (va recomand casele de pariuri Winmasters sau NetBet).

Pariuri pe cornere live

Alegerea casei de pariuri este foarte importanta, pentru ca nu toate ofera aceasta obtiune; cele mai multe au peste 8.5, peste 9.5, etc, pe cand la aceasta strategie e important sa pariezi peste un numar fix, adica un fel de Handicap Asiatic (peste numarul la care ai pariat, daca se da fix acesta, primesti banii inapoi – o sa va dau un exemplu mai jos). Iata ce trebuie sa faci pentru a avea succes, dar nu uita, sa nu actionezi din impuls si sa nu te abati niciodata de la strategie:

  • alege un meci (live) in care exista o favorita certa care este condusa sau partida este la egalitate (poti alege si un meci in care una din echipe are cartonas rosu si cealalta formatie ataca pentru a castiga sau egala)
  • evita campionatele unde in general nu se dau cornere: liga a 2-a din Franta si Italia, Romania, Germania (doar daca te uiti la meci si vezi ca intradevar echipa are multe sanse de gol si pune presiune pe adversar)
  • asteapta minutul 80, este foarte important. Aici depinde de campionat si de ce cota doresti. Pentru o cota de peste 1.8, de exemplu in Spania (La Liga) trebuie sa pariezi cam prin minutul 83 sau 85
  • luam un exemplu, Real Madrid – Huesca, minutul 84, scorul este 2 – 2; echipa gazda are nevoie de victorie si ataca, prin urmare sunt sanse foarte mari ca sa avem parte de cel putin un corner. Sa presupunem ca in meci s-au dat 8 cornere pana in min 84. Acesta e momentul nostru, asa ca pariem peste 9 cornere. ATENTIE: daca in meci nu se mai dau cornere, am pierdut; aca se mai da un corner, adica in total 9, primim banii inapoi, iar daca in meci se mai dau cel putin 2 (adica 10 sau mai multe), pariul este castigator. Poate va intrebati de ce nu pariez peste 8.5 cornere; este foarte simplu, pentru ca la acest pariu voi avea o cota foarte mica.

Sunt foarte importante si cum se prezinta gazonul sau conditiile meto; de asemenea, unele echipe nu ataca pe lateral, prin urmare au sanse mai mici pentru a obtine un corner. Ca un sfat personal, eu nu pariez aceasta strategie niciodata in oricare din campionatele din Romania, Germania si Franta.

Daca v-a placut acest articol, nu uitati sa ne dati si un share pe Facebook, ca si alti pariori sa poata castiga. Mult succes si Pariaza responsabil!