Strategie pariuri pe cornere la live

Pariurile pe cornere si cele pe cartonase au castigat foarte mult teren in preferintele pariorilor in ultimul timp. Si asta deoarece aceste tipuri de pariuri te feresc de eventualele surprize intr-un meci.

Evident, nimic nu e sigur la pariuri, dar important este sa gasim modalitati sa ne crestem sansele de castig.

In acest articol vreau sa va spun strategia mea de pariuri pe cornere la live. Va recomand sa folositi aceasta trategie la o casa de pariuri care va permite sa pariati peste un numar FIX de cornere.

Case de pariuri recomandate pentru cornere

Ca sa intelegi mai bine: sa spunem ca noi dorim sa pariem peste 9 cornere (exact asa se numeste si pariul, peste 9 cornere – NU 9.5 cornere). Daca in meci se dau exact 9 cornere, atunci primesti cota 1, deci pariul nu este pierdut. Daca se dau 10 sau mai multe cornere, atunci pariul este castigator.

E o diferenta mare intre peste 9 cornere si peste 9.5 cornere, pentru ca la fix 9 cornere, cu prima varianta nu pierzi.

Iti recomand pariuri pe cornere la casele de pariuri Winmasters si NetBet. Aceste agentii de pariuri iti ofera optiunea sa pariezi peste si sub la cornere pe un numar FIX. Cand se dau in meci fix acel numar de cornere, primesti cota 1 (miza iti este returnata).

Pariuri pe cornere live

Alegerea casei de pariuri este foarte importanta, pentru ca nu toate ofera aceasta obtiune. Cele mai multe au peste 8.5, peste 9.5, etc, pe cand la aceasta strategie e important sa pariezi peste un numar fix de cornere. Adica un fel de Handicap Asiatic pe goluri.

Iata ce trebuie sa faci pentru a avea succes. Dar nu uita, sa nu actionezi din impuls si sa nu te abati niciodata de la strategie:

  • alege un meci (live) in care exista o favorita certa care este condusa sau partida este la egalitate (poti alege si un meci in care una din echipe are cartonas rosu si cealalta formatie ataca pentru a castiga sau egala)
  • evita campionatele unde in general nu se dau cornere: liga a 2-a din Franta si Italia, Romania, Germania (doar daca te uiti la meci si vezi ca intradevar echipa are multe sanse de gol si pune presiune pe adversar)
  • asteapta minutul 80, este foarte important. Aici depinde de campionat si de ce cota doresti. Pentru o cota de peste 1.8, de exemplu in Spania (La Liga) trebuie sa pariezi cam prin minutul 83 sau 85

Exemplu de pariu pe cornere la live

Sa spunem ca avem meciul Real Madrid – Huesca, minutul 84, iar scorul este 2 – 2.

Echipa gazda are nevoie de victorie si ataca, prin urmare sunt sanse foarte mari ca sa avem parte de cel putin un corner.

Sa presupunem ca in meci s-au dat 8 cornere pana in min 84. Acesta e momentul nostru, asa ca pariem peste 9 cornere. ATENTIE: daca in meci nu se mai dau cornere, am pierdut. Daca se mai da un corner, adica in total 9, primim banii inapoi, iar daca in meci se mai dau cel putin 2 (adica 10 sau mai multe), pariul este castigator.

Poate va intrebati de ce nu pariez peste 8.5 cornere. Este foarte simplu: la pariul peste 8.5 cornere voi avea o cota foarte mica.

Concluzie la pariurile pe cornere

E foarte important si cum se prezinta gazonul sau care sunt conditiile meto. De asemenea, unele echipe nu ataca pe lateral. Prin urmare au sanse mai mici pentru a obtine un corner. In genral cornere se dau cand fundasii laterali urca in atac si incearca sa centreze.

110% BONUS fara rulaj!

Deschide un cont de AICI si primesti pana la 550 Ron la pariuri!!!

Ca un sfat personal, eu nu pariez aceasta strategie niciodata in campionatele din Romania, Germania si Franta.

Daca v-a placut acest articol, nu uita sa ne dai si un share pe Facebook, ca si alti pariori sa poata castiga. Mult succes si Pariaza responsabil!