Strategie la pariuri pe outsideri in tenis

Daca esti un pasionat al tenisului probabil intuiesti ce jucatori care au prima sansa la victorie in meci se vor impune. In multe meciuri insa se intampla ca favoritul caselor de pariuri sa aiba o zi mai proasta sau ca outsiderul sa aiba o zi stralucita si sa castige, uneori chiar fara emotii. Asadar, de ce sa nu incercam o strategie la pariuri pe outsideri in meciurile de tenis?

In tenisul feminin se vad, in general, mai des surprize decat in cel masculin, de aceea cotele pentru ca outsidera sa invinga nu sunt foarte mari raportat la diferenta de valoare dintre favorit si outsider. Fie ca preferi tenisul masculin sau cel feminin, in cazul in care te tenteaza sa plasezi pariuri pe cote mari, nu ar fi rau sa incerci sa mizezi pe outsideri. Evident, nu la intamplare, ci dupa ce vei cauta cateva informatii cu privire la jucatorii/jucatoarele care se intalnesc, informatii care se gasesc usor. Daca doresti sa nu risti atat de mult, poti miza pe faptul ca outsiderul va castiga primul set. In cazul in care nu se va impune in primul set, este greu de crezut ca outsiderul va castiga partida, asta in special la tenisul masculin.

500 RON bonus sa pariezi pe tenis

Vrei niste bani GRATIS la pariuri? Vrei sa pariezi pe cea mai buna aplicatie de mobil?

La ce ar trebui sa ma uit pentru a depista o potentiala surpriza?

  • Ultimele meciuri

Daca un outsider se afla intr-o forma buna pe suprafata respectiva, iar jucatorul favorit se afla intr-o forma medie spre slaba, s-ar putea petrece o surpriza. Asta se poate intampla in special daca favoritul se afla in top 20. Daca intamplarea face ca outsiderul sa conduca si in intalnirile directe, atunci sunt sanse mai mari pentru jucatorul care are a doua sansa la victorie sa castige.

  • Puncte de aparat

In cazul in care jucatorul favorit a reusit o performanta notabila anul precedent in respectivul turneu nu este indicat sa pariem pe outsider, deoarece motivatia favoritului ar putea fi la cote ridicate, dorind sa-si apere punctele castigate. In schimb, daca favoritul nu a reusit sa impresioneze anul precedent, fiind eliminat inca din primul sau din al doilea tur sau daca nu a participat, iar outsiderul are multe puncte de aparat, sunt sanse mari ca outsiderul sa treaca mai departe. Asta mai ales daca turneul este unul modest. In cazul in care turneul beneficiaza de premii mari si, implicit, puncte multe, s-ar putea ca jucatorul favorit sa fie mai motivat.

  • Grad de oboseala

Aceasta strategie pariuri pe outsideri in tenis depinde si de gradul de oboseala al jucatorilor, asta in special in prima runda a unui turneu. Astfel, in cazul in care jucatorul favorit strabate mii sau chiar zeci de mii de kilometri cu avionul pentru ca a doua sau a treia zi sa intre pe teren, iar outsiderul nu are probleme de acest gen, sunt sanse sa asistam la o surpriza. La fel se poate intampla si in fazele finale ale unui turneu, in cazul in care favoritul a stat cu minim doua-trei ore mai mult pe teren decat outsiderul.

Deschide cont ACUM!