Strategia minutul urmatorului gol, probabil cea mai de succes strategie la pariuri

Pe net se gasesc o multime de strategii la pariuri sportive, unele mai eficiente, altele mai putin eficiente. Multe dintre strategiile eficiente necesita insa rabdare din partea ta. Daca nu stai bine la acest capitol este foarte probabil ca strategia sa esueze.  O astfel de strategie, care iti pune rabdarea la incercare, se numeste “Strategia minutul urmatorului gol”, putand fi incercata doar live si doar pe meciuri de fotbal.

Partea mai putin buna este ca recomandabil ar fi sa urmaresti meciul de la inceputul acestuia pana in momentul in care pariul va fi castigator. Partea buna este insa ca rata de succes folosind aceasta strategie este una foarte mare, profitul nefiind nici el de neglijat.

Un singur gol face pariul castigator

Strategia Minutul urmatorului gol poate fi aplicata doar la casa de pariuri online Betano, fiind disponibila pentru foarte multe partide de pe prima scena a campionatelor din Europa si nu numai. Mecanismul consta in plasarea unui pariu pe faptul ca se va marca urmatorul gol in meci intr-un interval de 10 minute. Cand se finalizeaza intervalul si nu s-a marcat, treci la intervalul urmator si plaseaza acelasi tip de pariu. Retine ca trebuie sa plasezi aceasta optiune cata vreme scorul este 0-0, dupa aceea devenind mai riscant.

Maximizeaza-ti profitul pariind de mai multe ori in acelasi interval

La inceputul unui interval de 10 minute cota este aproximativ 3.5 ca un gol sa se marcheze in acel interval. Evident, cota fluctueaza in functie de echipele care se intalnesc. Astfel, aceasta poate ajunge chiar si la 5.00 sau poate cobori pana la 3.2 – 3.00. O cota mai mica de 3.00 pentru marcarea primului gol, sincer, nu am vazut pana acum, chiar daca meciul era unul destul de dezechilibrat. Daca dorim sa castigam mai mult, am putea plasa un pariu ca se va marca primul gol in acel interval si la mijlocul lui, cota aici fiind cuprinsa intre 6.00 si 8.00.

Daca utilizezi pentru prima data aceasta strategie, am recomanda insa sa nu te complici si sa mizezi doar la inceputul unui interval ca se va marca. In functie de banca pe care o ai la dispozitie, trebuie sa calculezi nu doar miza de start, ci si miza pentru toate intervalele (pana la 80:00-90:00) astfel incat sa generezi un profit multumitor in orice interval s-ar marca primul gol.

Sigur, daca dispui de o banca “subtire” poti sa folosesti strategia din repriza a doua, atata vreme cat scorul este 0-0, sau pana in minutul 70:00 sau 80:00, riscurile de a nu prinde primul gol in intervalul ales crescand insa. Este adevarat, in cazul unei pierderi daca vei alege sa joci pana in minutul 70:00, vei putea recupera mai usor suma pierduta decat in cazul in care te decizi sa mizezi pe intreg meciul. Recomandarea noastra ar fi sa alegi un meci in care echipele au marcat des in prima repriza in precedentele partide.

Cum calculam miza pentru fiecare interval

Daca esti la prima ta experienta cu aceasta strategie ar trebui sa incepi calculul mizelor cu aproximativ 30 minute inainte de a incepe respectivul meci, un calcul ce nu e chiar atat de simplu. Vom incepe de la profitul pe care ni-l dorim dupa fiecare interval, profit ce trebuie sa fie unul realist. Cel putin pentru inceput sau atata timp cat avem o banca relativ modesta am recomanda sa tintim acelasi profit dupa fiecare interval.

Sa spunem ca vom alege un meci in care cota de start pentru ca in acel interval sa se marcheze este 4.00. Miza progresiva se calculeaza in functie de profitul dorit, care sa zicem ca este de circa 25 lei. Astfel, miza pentru primul interval este undeva in jurul a 9 lei, pentru a o calcula trebuind sa impartim eventualul castig la cota. In acest caz, castigul ar fi 36 lei, iar profitul 27 lei. Pentru al doilea interval miza va fi 12 lei. Astfel, eventualul castig este 48 lei, miza totala 21 lei, iar profitul tot 27 lei. Pentru intervalul 20:00-29:59 vom plasa o miza de 16 lei, eventualul castig fiind 64 lei, miza totala 37 lei, iar profitul 29 lei.

Calculul se efectueaza in aceeasi maniera si pentru urmatoarele intervale. Sigur, profitul este mic fata de eventualul rulaj, insa, dupa cum am spus mai sus, strategia este una care cu greu da gres, pentru a pierde trebuind ca un meci sa se incheie cu scorul de 0-0. Daca vei mari profitul dorit odata cu un nou interval, ar tebui sa ai o banca destul de mare. Este o strategie care pe termen mediu si lung se poate dovedi extrem de profitabila.