Top 3 sporturi cu oferta bogata la pariuri

Casele de pariuri prezinta oferte bogate spre foarte bogate pentru anumite sporturi si mai sarace pentru restul. Asta in functie de numarul de competitii care au loc in decursul unei saptamani, insa mai ales in functie de preferintele utilizatorilor de a plasa pariuri. La asta se adauga audientele de la televizor, transmisiile TV etc. Mai jos vom descoperi primele 3 sporturi pe care se pariaza la nivel global si care, implicit, au cea mai bogata oferta la pariuri.

1. Oferta de pariuri pe Fotbal

Evident, cel mai urmarit si pariat sport la nivel global este fotbalul. Vorbind strict de televiziunile din Romania, in fiecare weekend avem minim 20 partide pe toate canalele unei televiziuni de sport. Partidele de fotbal, mai ales cele din campionate puternice, sunt destul de urmarite, producand o audienta foarte mare.

Drept urmare, pariurile din fotbal sunt si ele la mare cautare. Datorita acestui aspect, casele de pariuri online prezinta zeci sau chiar sute de optiuni de pariere pentru un meci de fotbal. Cele mai plasate pariuri de catre utilizatori sunt cele pe rezultatul final, pe numarul total de goluri (under/over) si pe faptul ca marcheaza ambele formatii.

500 RON bonus la pariuri sportive

Vrei niste bani GRATIS la pariuri? Vrei sa pariezi pe cea mai buna aplicatie de mobil?

2. Oferta de pariuri pe Baschet

In decursul unei saptamani, baschetul depaseste ca oferta de pariuri alte sporturi, cum ar fi tenis, hochei pe gheata sau handbal. Asta se datoreaza intr-o proportie destul de mare meciurilor din NBA. Aproape in fiecare zi a sezonului de NBA avem minim 5 meciuri care se disputa. Cupele europene, in special Euroliga, dar si ligille de top, contribuie si ele substantial la clasarea baschetului pe locul secund in topul sporturilor cu oferta bogata la pariuri. Meciuri din NBA  si Euroliga transmit si canalele de sport din Romania.

Spre exemplu, un meci din NBA beneficiaza de peste 100 pariuri la o casa online de top. Ceva mai putine optiuni de pariere gasim pentru Euroliga si celelalte cupe europene, dar si pentru campionate importante din Europa si nu numai. Casele de pariuri de top prezinta oferte chiar si pentru ligi ceva mai slabe din punct de vedere calitativ.

Si fiindca tot vorbim de case de top, sa spunem si ca pentru mare parte a meciurilor din cupele europene si ligile importante sunt prezentate tot peste 100 optiuni de pariere. Printre cele mai pariate optiuni la un eveniment din baschet se numara: rezultat final, total puncte (sub/peste) si handicap puncte.

3. Oferta de pariuri pe Tenis

De asemenea, tenisul este un sport care prinde la public, audientele fiind destul de mari. Multe competitii din turnee ATP, WTA si de Grand Slam sunt transmise de catre televiziuni, inclusiv la noi. Oferta este una destul de bogata, cu multe turnee saptamanale ATP si WTA, dar si cu turnee challenger sau ITF. Sigur, cele mai multe partide se disputa luni si marti, cand are loc primul tur.

O casa buna de pariuri ar trebui sa puna la dispozitie peste 30 optiuni de pariu pentru majoritatea meciurilor din competitii importante. Asta mai ales cand se ating fazele finale. Printre pariurile care ii atrag pe utilizatori se numara cele pe rezultat final, total game-uri in meci (peste/sub), handicap game-uri si scor corect la seturi.