Se poate trai din pariuri sportive?

Cred ca aceasta intrebare si-o pune fiecare parior. Se poate trai din pariuri? Tu ce parere ai? Crezi ca poti trai doar din pariuri?

In acest articol vreau sa-ti spun daca acest lucru este posibil. Adica sa nu mai vezi pariurile ca pe un joc de noroc, ci ca pe o investitie profitabila.

Inainte sa incep, vreau sa-ti spun ca poti reusi in orice domeniu. Chiar si la pariuri sportive! Dar conditia este sa fii pasionat si…multa, multa munca.

Sa pariez sau sa fac investitii?

Pentru unii dintre voi poate suna ciudat. Dar DA, la pariuri poti investi!

Nu trebuie sa vezi pariurile ca pe o sursa de castig imediata. Sa traiesti din pariuri nu inseamna sa castigi un bilet de 5000 Ron o data la 6 luni. Nu inseamna sa pariezi 5 Ron si sa pui pe bilet 20 de meciuri. Nu inseamna sa cumperi meciuri sigure si sa crezi ca ai lovit jackpot-ul. Si lista poate continua…

Gandeste-te la bursa, la forex. Ce fac investitorii? Analizeaza piata, cumpara diverse actiuni si-si analizeaza pierderile si profitul.

Iar acesta este primul lucru ce trebuie sa-l faci si tu. Sa tii o evidenta a pariurilor!

Desigur, poate am sarit peste primul pas: bankroll management. Unul din cele mai importante aspecte la pariuri. Ce inseamna asta? Inseamna managementul banilor la pariuri. Adica ai o banca si tu iti propui sa investesi (sa pariezi) maxim 5% din ea pe fiecare bilet. Cand spun banca ma refer la suma pe care o ai in contul casei de pariuri online.

Bun. Am zis ca pariez 5% din banca, tin evidenta pariurilor. Acum ce mai fac? Incepi sa investesti in cote! Sa spunem ca vrei sa pariezi 5% din banca pe bilete cu cote de 2. Doar un bilet pe zi! Nu pariezi tot ce prinzi la mana.

Iti faci un excel in care treci data, meciurile, suma pariata si castigul. Iar la final de luna tragi linie.

Asta inseamna sa pariezi inteligent! Nu sa tragi concluzii dupa cateva zile.

De ce e important sa analizez pariurile mele?

De ce e important sa analizez pariurile mele

Una din cele mai mari greseli in pariuri este ca foarte putini pariori analizeaza ce au pariat. Hao sa-ti dau un exemplu.

Ai jucat poker vreodata? Jucatorii de poker isi petrec cam 50% din timp jucand. Ce crezi ca fac restul timpului? Analizeaza mainile si studiaza. De ce crezi ca fac asta? Sa invete din greseli!

Asa trebuie sa faci si tu. Din acest motiv trebuie sa tii evidenta tuturor pariurilor. La sfarsit de luna, cand tragi linie, analizezi pariurile pierdute. Pe ce pronosticuri am pierdut? Pe ce campionate nu am fost profitabil?

Apoi incepi sa corectezi din greseli. Daca vezi ca nu esti inspirat in pariurile pe goluri, alege altceva. Nu investi in ceva ce nu e profitabil. Sunt zeci si sute de tipuri la pariuri. Nu insista cu Franta 2 daca vezi ca sunt multe surprize. Ai multe campionate la dispozitie.

Cea mai buna casa de pariuri

Cea mai buna casa de pariuri

Casa de pariuri este unealta ta. Prin urmare trebuie sa faci cea mai buna alegere.

Stiu, gusturile nu se discuta. Dar eu iti voi recomanda cea mai buna casa de pariuri pentru un job in pariuri. Nu ma intereseaza agentiile online care dau bonus la 15 meciuri pe bilet. Nu sunt interesat sa primesc miza inapoi daca un meci se termina 0 – 0. Daca vrei sa fii un parior profesionist, trebuie sa alegi ce-i mai bun!

Fara doar si poate, Betfair Exchange este casa de pariuri perfecta pentru tine! De ce? Pentru ca ai cele mai bune cote, GARANTAT. Pentru ca pariezi fara limite. Pentru ca poti sa faci si trading. Si da, pentru ca ai doua case de pariuri cu un singur cont!

La Betfair Exchange se pariaza doar solo (un meci pe bilet). Dar sa spunem ca azi vrei sa pariezi doua meciuri pe un bilet. Nu-i nimic! Din meniu selectezi Betfair Sportsbook. Si gata. Acolo poti paria cate meciuri vrei pe un bilet. Pentru ca Betfair iti ofera posibilitatea sa pariezi si ca la o casa de pariuri clasica. Adica mai multe meciuri pe un bilet.

Crede-ma pe cuvant. Nu exista o casa de pariuri mai buna daca vrei sa pariezi serios. Si mie imi place sa pariez la Betano si Unibet (ba chiar o fac si in acest moment). Nu spun ca aceste agentii de pariuri nu sunt bune. Dimpotriva!

Doar ca Betfair Exchange este altceva. E ca si cum compari Champions League cu Europa League.

Se poate trai din pariuri sportive?

Nu vreau sa-ti fac sperante desarte. Dar DA, se poate trai din pariuri sportive! Din pacate doar un procent foarte mic din pariori reusesc acest lucru.

Doar sa te uiti la un meci pe Flashscore si sa pariezi nu e de ajuns. Ai nevoie de cateva site-uri utile pentru pariori care sa te ajute.

Analizeaza, documenteaza-te si iar analizeaza. Corecteaza-ti greselile si urmareste cum profitul creste de la luna la luna.

Nu paria multe meciuri pe zi! Oferta este foarte bogata de cele mai multe ori. Alege putine pronosticuri. DAR cele mai bune.

Si eu am fost foarte tentat cand m-am apucat de pariuri. Sambata (de exemplu) oferta e extraordinara. Stiu ca te gandesti ca poti face 4, 5 bilete lejer. Dar NU! Tu alege doar vreo 2 sau 3 meciuri. Evident, in paralel tu iti poti face cont si la o alta casa de pariuri. Acolo poti paria de distractie. Poate ai chef intr-o zi sa intinzi “un carnat” de meciuri cu 2 Ron. Nu e nimic rau in asta.

Nu te abate de la regulile pe care ti le impui. Nu conteaza ca ai cateva zile mai proaste. Daca esti perseverent, cu siguranta o sa vina si perioade mai bune.

Profitul se calculeaza la final de luna, nu dupa cateva meciuri. Asa ca nu te lasa demoralizat cand prinzi cateva surprize si profitul iti este negativ.