Sapte sfaturi de care sa tii cont inainte sa te apuci de pariuri

Pariurile sportive online reprezinta o atractie majora, deoarece orice persoana care are peste 18 ani poate participa la ele. Pentru ca acest hobby sa devina si profitabil insa, este necesar sa investesti timp si rabdare, in general neputand sa generezi profit pe termen lung daca tratezi cu superficialitate aceste doua aspecte. Mai jos iti vom prezenta sapte sfaturi de care sa tii cont inainte sa te apuci de pariuri, avand sanse foarte mari de a genera profit pe termen mediu si lung daca le vei respecta.

  1. Analizeaza atent echipele/jucatorii ce se vor infrunta

In mediul online vei gasi destule site-uri care prezinta statistici ale echipelor/jucatorilor care urmeaza sa se intalneasca in meciul ales de tine. Daca esti sau vrei sa devii un parior profesionist, ar trebui ca inainte de a plasa orice pariu sa consulti statistica, una ce poate cuprinde: ultimele rezultate ale echipei/jucatorului acasa, respectiv in deplasare, ultimele intalniri directe, locul in clasament etc. .

  1. Nu paria ca sa te afli in treaba

Plaseaza un pariu doar daca esti sigur ca acel pronostic va fi castigator. Gandirea conform careia vei juca la pariuri “ca sa treaca timpul” sau “in lipsa de altceva” nu este deloc una benefica. Daca esti plictisit, pur si simplu iesi la o plimbare la aer (mai mult sau mai putin) curat. Nu uita ca plimbarea este gratuita, pe cand plasarea de pariuri nu.

  1. Pariaza live doar daca ai posibilitatea de a urmari meciul in live streaming

Pariurile live sunt ceva mai periculoase decat cele pre-live, deoarece aici ai posibilitatea de a rula o suma mare de bani intr-un timp scurt. Pentru a scadea un pic gradul de periculozitate te-am sfatui sa pariezi live doar pe meciurile pe care le poti viziona in transmisiune directa. In acest fel exista sanse mai mari de a lua decizia corecta in privinta pontului pe care doresti sa il oferi.

  1. Nu exista pariuri sigure, oricat de mica ar fi cota

O greseala pe care o observam frecvent la pariori vizeaza plasarea pariurilor pe favoriti si asta fara sa treaca prin nicio analiza. Daca o echipa sau chiar un jucator (de tenis) este foarte cunoscut si joaca impotriva unui anonim, cel putin din punctul tau de vedere, nu este obligatoriu ca el sa castige partida. Sunt multi factori care pot face pariul pe care tu il vezi sigur sa fie unul necastigator, iar daca te-ai documenta putin probabil ai descoperi cel putin unul din acesti factori.

  1. Nu juca la recuperare

O problema pe care o intalnim tot mai des in randul pariorilor o constituie jucatul la recuperare. Asta se intampla in special la pariurile live, in speranta ca marind miza vor recupera pierderea pe care au suferit-o recent la pariuri. Din pacate, multi dintre cei care joaca la recuperare nu se mai uita pe statistica sau pierd din vedere amanunte, care s-ar putea dovedi esentiale. De ce se intampla asta? Tocmai din dorinta de a recupera acea pierdere intr-un timp cat mai scurt, convinsi fiind ca la pariurile live fiecare secunda conteaza. Ei bine, nu este chiar asa.

  1. Alege cu mintea, nu cu inima

Cand plasezi pariuri sportive lasa orice doza de subiectivism la o parte. Indiferent ca joaca echipa ta preferata, cea pe care nu o suporti sau una care are multe trofee la activ, aici conteaza doar cifrele, forma echipei si alte aspecte pe care le vei putea afla inainte de startul jocului (starea terenului, echipele probabile, accidentarile etc.).

  1. Noteaza-ti toate pariurile plasate

Este recomandat sa tii evidenta tuturor pariurilor plasate de tine, notand cat mai multe detalii legate de pariu, cel mai bun instrument pentru realizarea acestui lucru fiind Microsoft Excel. Astfel vei putea vedea tipurile de pronostic la care te descurci mai bine si iti vei putea perfectiona stilul de joc.