Pariuri live sau pariuri pre-match? Avantaje si dezavantaje

Multa lume care doreste sa isi creeze cont la o casa de pariuri online se intreaba atat ce tipuri de pariu sa abordeze pentru mai mari sanse de castig pe termen lung, cat si daca sunt mai profitabile pariurile plasate inainte de meci sau cele live. Vom incerca asadar sa prezentam avantajele si dezavantajele cand vine vorba de pariuri live sau pariuri pre-match.

In general, in primele luni de la inregistrarea la prima casa de pariuri online, utilizatorii prefera pariurile pre-meci in detrimentul celor live. Asta deoarece pariurile pre-live sunt mai putin riscante, avand in vedere ca in cazul acestora ai timp destul la dispozitie pentru a efectua analiza echipelor/jucatorilor din partida pe care doresti sa plasezi pariul. In schimb, la pariurile live nu ai prea mult timp de analiza, trebuind sa analizezi meciul “pe repede inainte”, pentru a nu rata cota pe care ai ochit-o, cota care poate cobori destul de mult in interval de doua minute sau chiar mai putin, cota ce nu de putine ori s-a dovedit ca nu reflecta realitatea din teren.

La fel de adevarat este insa si ca, daca vei opta pentru pariuri live, ai posibilitatea de a paria ca urmare a jocului practicat pana atunci. Mai mult, in sectiunea de pariuri live poti sa urmaresti in transmisiune directa partida pe care doresti sa pariezi, aspect care ti-ar crea mai multe sanse de castig decat daca ai paria pre-live.

Vrei un super BONUS?

Vrei niste bani GRATIS la pariuri? Vrei sa pariezi pe cea mai buna aplicatie de mobil?

De asemenea, in sectiunea de pariuri live gasesti oricand cateva zeci de evenimente, asta insemnand, totodata, posibilitatea efectuarii unui rulaj mare intr-un interval scurt de timp. De aici rezulta ca ai putea genera profit semnificativ in doar cateva zeci de minute sau ca poti pierde intreaga banca tot in acelasi interval. Drept urmare, ti-am recomanda pariurile live doar in cazul in care ai o suma mica de bani, pe care sa o folosesti in speranta ca o vei multiplica. In cazul in care vei pierde nu vei simti prea tare pierderea. In schimb, daca plasezi pariuri cu sume mari si ai ghinionul sa pierzi o parte semnificativa, vei fi afectat, putand chiar sa incerci o recuperare rapida a sumei pierdute. In acest sens, poti scapa din vedere date statistice importante, astfel drumul catre faliment fiind foarte aproape.

Asadar, in cazul in care dispui de o suma mare de bani nu am recomanda sa o rulezi la pariuri live, ci la cele pre-match. In plus, la oferta dinainte de startul partidei vei gasi si cateva pariuri care nu vor aparea in sectiunea live, pariuri care se pot referi la numarul de cartonase, la marcatori, la statisticile partidei etc. . Este adevarat, optand pentru pariuri pre-live, nu vei avea posibilitatea de a rula o suma mare de bani pe mai multe pariuri intr-un interval scurt de timp, iar acele pariuri sa-si afle verdictul in doar cateva minute. Tocmai din acest motiv pariurile pre-match reprezinta varianta ideala pentru persoanele calculate, care se gandesc de doua ori inainte de a plasa un pronostic. Daca iti place adrenalina insa si te incanta ideea de a genera profit intr-un interval scurt de timp, poate ca pariurile live iti vor face cu ochiul. Tu ce alegi/ai ales: pariuri live sau pariuri pre-match?

Pariuri PRE-MATCH

Concluzie pariuri pre-match

Avantaje

 • Mai mult timp de analiza a meciurilor si a statisticilor.
 • Poti paria pe tipuri de pariuri care nu sunt disponibile live.

Dezavantaje

 • Castigurile apar mai greu, ca interval de timp
 • Poti sa te lasi "luat de val" si sa adaugi multe meciuri pe bilet.
 • Nu poti beneficia de informatiile in timp real din timpul meciului.

Pariuri LIVE

Concluzie pariuri live

Avantaje

 • Poti urmari in transmisiune directa meciurile pe care doresti sa pariezi.
 • Poti alege din zeci de meciuri care se desfasoara la aceeasi ora.
 • Poti profita de anumite erori de cote.
 • Poti "lua pulsul" meciului, astfel incat sa alegi pariurile mai bune.

Dezavantaje

 • Esti presat de timp cand efectuezi o analiza isi iti pot scapa detalii importante.
 • Te poti lasa pacalit de fluctuatia ceva mai rapida a cotelor.
Pariaza cu un super bonus de 500 Ron!
Bonus la inregistrare 500 Ron
Bonus de ziua ta 100 Ron
Bonus de fidelitate 100 Ron
Pana la 150% bonus la bilet multiplu
Super aplicatie de mobil