Pariuri bune de plasat intr-un derby

Un derby este mereu un meci dificil pentru pariori, asa ca in cele ce urmeaza ne indreptam atentia catre acest tip de meciuri din fotbal si vom vedea ce pariuri bune merita incercate.

In Romania sportul cel mai pariat este fotbalul, motivele fiind nenumarate. Asta cu toate ca, statistic vorbind, sunt alte sporturi la care ai sanse mai mari ca pronosticul ales sa fie castigator. Faptul ca ai in fiecare zi, practic, o arie de selectie mare din “sportul rege” reprezinta insa doar unul dintre motivele pentru care utilizatorii prefera fotbalul cand vine vorba despre pariuri.

Dintre meciurile de fotbal, cele la care se ruleaza cei mai multi bani de catre pariorii din Romania sunt meciurile de Liga I, desi nu intelegem prea bine motivul, dar si derby-urile europene. Aici ne referim la un derby din Premier League, La Liga, din cupe europene, din competitiile internationale si lista poate continua. Desi o vorba inteleapta spune ca in derby-uri nu este bine sa pariezi sume mari, fiindca se poate intampla orice, pariorii nu o prea iau in considerare, unii dintre ei pariind chiar sume imense pe astfel de derby-uri.

Pariul pe numarul de goluri, cel mai indicat

Avand in vedere ca rezultatul final al unui derby este, in multe cazuri, greu de anticipat, nu am recomanda sa iti investesti banii intr-un pronostic de acest gen. In schimb, un pont pe numarul de goluri ar fi ideal de pariat intr-un derby. Aici ne referim in special la optiunea “Peste/Sub 2,5 goluri”. Spre deosebire de meciurile normale, nu este de ajuns ca echipele sa aiba o ofensiva puternica pentru a se marca mult. In astfel de meciuri conteaza si cat de puternica este rivalitatea dintre cele doua echipe, pozitiile in clasament, perioada in care se intalnesc, dar si atmosfera pe care o creeaza suporterii in acea partida.

Sigur, este greu de crezut ca intr-un derby, cel putin in unul al campionatului, una dintre formatii sau chiar ambele sa aiba o ofensiva “subtire”. Daca se intampla asta insa, probabilitatea de a avea maxim doua reusite este una destul de mare. Tot goluri putine am putea avea si daca suporterii creeaza o atmosfera incendiara in tribune, daca vremea este una nefavorabila sau daca cele doua echipe se lupta pentru locuri de cupe europene, situatie in care se prefera un joc prudent. In general, goluri putine intalnim la derby-uri din estul Europei, poate si din sud, insa, sigur, asta nu este o regula. Cat despre derby-urile deschise, acolo unde se joaca un fotbal placut, avem ocazia de a le vedea in vestul si nordul Europei.

Intr-un derby orgoliile sunt mari

Printre aceste pariuri bune de plasat intr-un derby la fotbal se numara cel pe cartonase si, daca exista optiunea la casa de pariuri online, cel pe faulturi. Este foarte probabil ca intr-un derby jocul sa fie fragmentat si sa apara multe faulturi, unele dintre ele ducand si la cartonase, chiar si rosii. Asta mai ales pe final de sezon, cand echipele sunt in lupta pentru un loc in cupele europene, eventual. Sigur, depinde si de arbitru daca vom vedea multe cartonase in acea partida.

Astfel, daca arbitrul este unul permisiv in general si lasa jocul mai liber nu este recomandat un pariu pe faptul ca se va depasi limita de cartonase. Daca, in schimb, tinde sa fluiere la orice contact, merita sa pariezi ca se va depasi limita la faulturi/cartonase. In niciun caz nu recomandam insa sa pariezi pe faptul ca nu se va depasi limita intr-un derby.

Ia 1000 lei la pariuri