Cat este recomandat sa pariezi pe biletul zilei

Esti adeptul plasarii de bilete cu mai multe selectii sau, pur si simplu, mai pariezi din cand in cand si un astfel de bilet? Fie ca alcatuiesti biletul zilei cu selectii multiple des sau ocazional, ar trebui sa fii prudent. Ideal ar fi ca miza maxima pe biletul zilei sa nu depaseasca un anumit procent din banca ta totala. Asta chiar daca acel bilet iti inspira multa siguranta si te-ar tenta sa pariezi o buna parte din banca.

Un bilet multiplu live are putine sanse de reusita

Este stiut faptul ca un bilet cu mai multe selectii este castigator mai rar decat un pariu simplu. Asta, cel putin in teorie, deoarece daca vei plasa un numar de selectii, dar si cote decente, cu o buna analiza poti demonstra contrariul. Recomandat ar fi ca un bilet cu mai multe selectii sa il alcatuiesti inainte de startul meciurilor, ci nu in timpul lor.

In acest fel, ai timp sa efectuezi o analiza detaliata pentru toate evenimentele de pe bilet. Acest lucru poate sa dureze chiar si cateva zeci de minute. In cazul in care vei plasa un bilet live cu mai multe selectii, risti sa te grabesti cu analizele. Astfel, riscul de a alege un pont care, ulterior, se va dovedi gresit, va creste. In plus, in functie de sportul ales, s-ar putea dovedi destul de greu sa plasezi un bilet multiplu live. Asta deoarece se pot schimba frecvent cotele a cel putin un eveniment. Iar majoritatea caselor de pariuri nu te lasa sa plasezi biletul din prima daca intervine vreo modificare de cota.

Vrei un super BONUS?

Vrei niste bani GRATIS la pariuri? Vrei sa pariezi pe cea mai buna aplicatie de mobil?

Miza de pe un bilet se stabileste in functie de mai multe aspecte

Cand alcatuiesti un bilet, recomandat ar fi sa nu alegi multe evenimente, chiar daca au cote individuale mici. In functie de numarul de evenimente de pe un bilet iti vei stabili miza pe care o vei plasa. Recomandat ar fi ca aceasta sa nu depaseasca 10% din bankrollul la pariuri. Astfel, acest procent de 10% din banca il vei folosi cand plasezi un bilet cu doua selectii. Procentul va scadea invers proportional cu numarul evenimentelor de pe bilet.

Nu intotdeauna se aplica insa acest lucru. Daca mergi pe un bilet „surpriza”, format din doua evenimente ce au cote mari, evident ca procentul va fi mai mic de 10%. De asemenea, daca vei plasa un bilet cu minim 5 evenimente ce au cote individuale destul de mici, miza maxima pe biletul zilei poate fi peste 2. Nu am recomanda insa ca in acest caz sa folosesti mai mult de 5% din banca totala.

Limiteaza-te la un bilet pe saptamana cu o cota totala mare

Pentru ca banca ta sa nu fie afectata foarte tare, am recomanda sa alegi bilete cu putine selectii. Sigur, nu credem ca exista parior care sa nu vrea sa se imbogateasca „peste noapte”. In acest sens, iti poti incerca norocul plasand un bilet cu o cota totala mare. Ai grija insa ca meciurile pe care le plasezi sa fie analizate foarte bine, iar miza sa nu fie mai mare de 2% din banca ta totala. De asemenea, nu ar trebui sa exagerezi cu astfel de bilete ce au foarte putine sanse de reusita. Nu sfatum sa plasezi mai mult de un bilet de acest gen pe saptamana.