Cum poti vedea meciuri in transmisiune live la casele de pariuri

Pe langa optiunea de a paria, multe dintre casele de pariuri online iti pun la dispozitie si alte instrumente. Acestea se pot dovedi destul de utile in vederea parierii. Unul dintre aceste instrumente il reprezinta transmisiunile live pentru multe meciuri din diferite sporturi, fara sa fii obligat sa plasezi pariuri pe meciurile respective.

Pentru a viziona meciurile nu trebuie neaparat sa pariezi pe ele

Fie ca vorbim de fotbal, tenis, baschet, volei, handbal sau alte sporturi, toate transmisiunile sportive se gasesc intr-un singur loc. Este vorba despre sectiunea “Pariuri live”, in partea dreapta a paginii. Prima conditie pentru a putea viziona evenimentele sportive in direct este aceea de a te loga in contul tau de la respectiva casa de pariuri. A doua conditie o reprezinta dispunerea de o suma de bani in contul tau si/sau plasarea a cel putin un pariu la acea casa in ultimele 24 ore. Suma de bani din contul tau poate fi de 0.5 RON sau chiar mai mica, in functie de casa de pariuri.

Poti avea o acuratete mai mare a pronosticului daca vizualizezi partida live

In cazul in care preferi pariurile live ti-am recomanda sa vizionezi cateva minute din evenimentul ales inainte de a te decide asupra unui pariu. Sigur, asta daca este disponibila transmisiunea in direct. Sa spunem ca la casele de pariuri Betano si Unibet gasesti cele mai multe transmisiuni sportive si meciuri live, foarte utile daca vrei sa plasezi si pariuri. Acestea transmit meciuri tari de fotbal si nu numai, acoperind toate campionatele de top, in afara Premier League.

Revenind la pariurile live, daca vizionezi cateva minute din eveniment iti poti da seama in ce directie curge jocul. Astfel poti anticipa rezultatul final ceva mai usor decat daca te uiti doar pe rezultatul live si consulti cateva statistici de pana atunci.

Statisticile te pot pacali de multe ori, mai ales daca meciul se afla intr-o faza avansata. Spre exemplu, se poate ca o echipa/un jucator sa fi reusit un start de partida foarte bun, dar sa se fi inmuiat pe parcurs. Neavand alta sursa de informare decat statisticile, vei vedea ca toate cifrele arata favorita o echipa/un jucator, care insa in momentul in care vrei sa pariezi nu mai joaca nimic.

Astfel, vei fi tentat, evident, sa plasezi pe cel ce are statisticile mai bune pana in acel moment. Daca vizionezi partida, in schimb, iti vei da seama cine o controleaza si vei avea si alte surse de informare decat datele statistice.

Calitate mai buna a transmisiunilor caselor de pariuri decat a “site-urilor specializate”

Probabil ai auzit de site-uri care iti pun la dispozitie diverse transmisiuni sportive. Daca le-ai incercat atunci cu siguranta ai intampinat cel putin o problema cand ai incercat sa vizionezi meciul. Cel mai sacaitor lucru la astfel de transmisiuni este acela ca pentru a vedea evenimentul trebuie sa inchizi diverse ferestre. Multe dintre ele nu se inchid din prima si te redirectioneaza catre un alt site, pe care esti nevoit sa il inchizi. In plus, nu esti sigur ca meciul se va putea vedea dupa ce, intr-un final, vei reusi sa inchizi toate ferestrele.

Deseori pe aceste site-uri imaginea se intrerupe, putand exista un decalaj destul de mare intre realitate si ceea ce este prezentat in acea transmisiune. La casele de pariuri online nu se intampla asa ceva. Daca exista decalaje, ele sunt doar de 2-3 secunde, iar daca exista intreruperi imaginea va reveni la momentul real imediat. Cat despre aparitia reclamelor nici nu se poate pune problema.