De ce este important sa iti tii evidenta pariurilor plasate

Pentru a avea mai multe sanse de castig la pariuri sportive este absolut necesar sa consulti statistica ultimelor partide ale echipelor/jucatorilor inainte de a plasa un pronostic. Pe langa analiza, mai exista insa o modalitate prin care iti poti creste sansele de castig nu doar pe termen scurt, ci si pe termen mediu si lung. Este vorba despre un aspect neglijat de multi pariori, si anume sa isi tina evidenta pariurilor intr-un excel.

Acest lucru te poate ajuta mai mult decat crezi, desi, daca esti un utilizator ce petrece mult timp la casele de pariuri online, plasand multe pariuri, mai ales live, ti se poate parea incomod ca dupa fiecare selectie jucata sa o notezi undeva, impreuna cu rezultatul pronosticului. Daca vei face asta insa, iti vei putea imbunatati stilul de joc, dandu-ti seama mai bine de greselile pe care le comiti, incercand sa nu le mai repeti.

Noteaza cat mai multe detalii ale pariurilor plasate pentru sanse  mai mari de castig

Iti recomandam sa tii o evidenta in Microsoft Excel. Intr-un astfel de document poti deschide oricate foi (sheet) doresti, poti completa cu oricate randuri si oricate coloane, poti insera cu usurinta etc. . Sa spunem ca vom crea o foaie pentru fiecare sport pe care pariem sau, si mai bine, pentru fiecare tip de pariu. In aceste foi noteaza cat mai multe detalii ale pariului, in acest fel maximizandu-ti pe viitor sansele de castig.

Sigur, aici nu ne referim la detalii inutile, precum ID-ul pariului sau ora la care acesta a fost plasat. Pentru o buna organizare, recomandam sa intocmesti cat mai multe coloane, care sa contina: partida jucata, eventual ziua si ora la care aceasta se disputa, pronosticul, miza plasata, rezultatul final, dar si castigul/profitul generat sau pierderea suferita.

Pentru a depista mai usor care pariuri au fost castigatoare si care pierzatoare, recomandam sa umpli casuta “rezultat final” cu verde daca pariul e castigator si cu rosu daca e pierzator. In cazul in care pariul e anulat sau i se ofera cota 1.00 coloreaza casuta respectiva cu galben sau, pur si simplu, poti sterge toate detaliile acelei partide.

Vrei un super BONUS?

Vrei niste bani GRATIS la pariuri? Vrei sa pariezi pe cea mai buna aplicatie de mobil?

Imbunatateste-ti stilul de joc din mers

Poate ca la inceput vei alege multe pronosticuri gresite, insa asta nu trebuie sa te descurajeze, fiindca putini sunt cei carora le ies lucrurile bine chiar de la inceput, asta fiind valabil in orice domeniu. Odata ce numarul pronosticurilor va creste insa, iar tu vei colecta tot mai multe informatii, vei putea analiza ce merge si ce nu merge in ceea ce priveste stilul tau de joc.

Iata de ce este important sa iti tii evidenta pariurilor plasate. Astfel, ar trebui sa insisti pe tipurile de pronostic care ti-au adus profit de-a lungul timpului, iar pe cele pierzatoare ar trebui sa le elimini, sa le ajustezi cumva sau sa plasezi mize mai mici pe astfel de ponturi.

Foarte probabil banca ta la casele de pariuri online favorite va cunoaste o crestere semnificativa pe termen mediu si lung daca vei tine evidenta fiecarui pariu in parte, dar si daca vei invata din greselile comise in cazul pariurilor necastigatoare.