Diferenta dintre bonus, freebet si fullbet

Nu putina lume care plaseaza pariuri la casele online este tentata de bonusurile pe care acea casa le ofera. Fiindca doar o casa online poate oferi o recompensa sub forma de bonus, freebet sau fullbet, nu si una offline. Mai jos discutam despre fiecare in parte si vom incerca sa clarificam diferenta dintre bonus, freebet si fullbet la pariuri online.

Tipuri de recompense

Drept urmare, multe case de pariuri ofera recompense sub forma de bonus, freebet, fullbet sau chiar bani cash. Este drept, in ultimele luni astfel de promotii s-au imputinat la multe case de pariuri. Cele mai importante insa inca mai ofera destule promotii, unele chiar cu premii substantiale.

In general, bonusurile cele mai mari se acorda de catre o casa de pariuri la inregistrare. In cazul in care sunt sub forma de freebet, bonus sau fullbet, recompensele in urma promotiilor nu depasesc 200 lei. Daca nu esti familiarizat cu acesti 3 termeni, esti predispus sa ii confunzi. De aceea, mai jos vom explica fiecare din termeni in parte.

Ce inseamna Bonus la pariuri?

Dintre cele 3 recompense care necesita rulaj, putem spune ca bonusul este cel mai dificil de convertit in bani reali, pe care apoi poti sa-i retragi. Asta deoarece conditiile de rulaj pentru bonus sunt destul de dificile la unele case de pariuri. Cel putin asa par la prima vedere, mai ales pentru pariorii carora nu le place sa riste prea mult.

Cand spunem conditii de rulaj dificile ne referim in special la cota minima, care in unele cazuri poate fi chiar si 2.00. Aceasta fluctueaza in functie de casa de pariuri. Partea buna este aceea ca, in general, bonusurile expira abia dupa 30 zile, timp in care pot fi rulate. Inca un lucru: bonusul trebuie rulat de un anumit numar de ori. Spre exemplu, daca ti s-a acordat un bonus de 100 lei, iar conditiile de rulaj sunt de 6 ori pe o anumita cota minima, tu trebuie sa pariezi 600 lei in intervalul de zile stabilit de catre casa online.

Avantajele bonusului

  • Sumele acordate la bonusuri sunt mult mai mari comparativ cu clee de la Freebet si Fullbet.
  • Poti beneficia de un real ajutor in a-ti construi bankroll-ul de pariuri daca esti la inceput
  • Poti obtine cate un bonus la fiecare agentie la care iti creezi un cont nou.
Una din cele mai bune case de pariuri din Romania!

Bonusul recomandat de noi!

Iti recomandam bonusul oferit de cea mai utilizata casa de pariuri online, preferata de majoritatea romanilor.

Ce inseamna Freebet la pariuri?

Spre deosebire de recompensa sub forma de bonus, cea sub forma de freebet este mai usor de indeplinit. Aceasta trebuie rulata o singura data intr-un interval care, de obicei, este de 7 zile. In general casa nu stabileste o cota minima pe care poate fi rulat freebetul, insa mai sunt si exceptii. Sunt rare cazurile in care ni se permite sa  plasam mai multe evenimente sportive pe bilet pentru a rula freebetul. De punctat, de asemenea, ca in cazul unui castig valoarea freebetului nu se va rambursa, ci numai profitul.

Unele promotii sau chiar bonusuri de inregistrare iti propun pariuri fara risc. Acestea presupun sa plasezi un pariu cu bani din contul tau. Daca acest pariu va fi necastigator ti se va rambursa suma pariata. Rambursarea poate veni sub forma de bonus sau de freebet.

Ce inseamna Fullbet la pariuri?

Asemanator freebetului, aceasta recompensa se gaseste cel mai des la casa de pariuri Betano. La fel ca freebetul, acesta trebuie rulat o data, cota minima trebuind sa fie 1.5. Poti plasa unul sau mai multe evenimente. Data pana la care trebuie sa rulezi fullbetul este de aproximativ 3 zile de la creditare. Spre deosebire de freebet, in cazul fullbetului daca pariul este castigator vei primi in cont atat profitul, cat si valoarea fullbetului.

In concluzie speram ca am clarificat diferenta dintre bonus, freebet si fullbet la pariuri, astfel incat sa nu mai apara confuzii pe viitor.